5 hafta sonra sonunda irtibata gecti

Bu arada 'Sana bir ay yetmemiş anlaşılan.'
Lastik gibi cümle her tarafa çekilir.
Akıllı adam istediği gibi kıvırır sonra :KK53:

İlk biraz daha sürünmeye ihtiyacın var anlamını çıkardım.
Sonra bu kadar uzun ayrılık yetmedi mi daha derdin ne sitemini çıkardım.
Güzel cümle seçmiş:KK45::KK45:
Burcu akrep herhal :KK70:

Yani konu sahibi çok ısrarcı olmuş ve cümleleri çok iğneleyici. Evet güzel akıcı bir üslubu var ama batıyor insana.

Canım keşke "yaşadıklarımız fazlasıyla yıpratıcıydı. Düşman değiliz konuşuruz ama ne hakkında konuşacağımızı söylemen gerekiyor. Malum açılmasını dahi istemediğim bi konu için de çağırıyor olabilirsin. Ne hakkında konuşucaz?"

Deseydin..

Bu arada bu cümleyi olayları bilmeden yazdım inşallah saçmalamamışımdır :KK70:

Bu arada 'Sana bir ay yetmemiş anlaşılan.'
Lastik gibi cümle her tarafa çekilir.
Akıllı adam istediği gibi kıvırır sonra :KK53:

İlk biraz daha sürünmeye ihtiyacın var anlamını çıkardım.
Sonra bu kadar uzun ayrılık yetmedi mi daha derdin ne sitemini çıkardım.
Güzel cümle seçmiş:KK45::KK45:
Yiğidi oldur hakkini yeme, laf cambazidir. Bos bi adam degildir yani. Ama o gururu o inadi yokmu aaah ah. Aksam hangi anlamlar yuklemem gerektigini anlayacagim canim, bulusacagiz cunku.

Dualarinizi bekliyorum kizlar, hayirli olan ne ise o olur insallah. Bu aksam bu isi bir sonuca baglayacagiz (bulusuyoruz).

Yiğidi oldur hakkini yeme, laf cambazidir. Bos bi adam degildir yani. Ama o gururu o inadi yokmu aaah ah. Aksam hangi anlamlar yuklemem gerektigini anlayacagim canim, bulusacagiz cunku.
Çok merak ettim hep de bunu sorarım dikkatimi çeken tipler için. Burcu akrep mi? Koç da olabilir ama yüzde doksan dokuz akrep diyorum.

Tesekkur ediyorum canim. Inanki guclu durabilmek ve stratejik davranabilmek icin okadar istisare ediyorumki. Allah hem sizden hem dostlarimdan en cokta ailemden razi olsun ki arkamdalar.
Yok arkadas, evliligi duygusallikla yurutemiyoruz bazen. Ozaman mantik girecek devreye, stratejik davranmak girecek. Bukadar basitmis.

Mutlu olmak istiyorsa, kendinde basliicak. Birseylerini degistirecek. Degistiremiyorsa, ben o mutsuzluk icinde bogulmak istemiyorum.

Ve de evet, acik kart oynamak rotam olmali. Ne istiyorsun? Bosanmakmi, eyvallah sen bilirsin. Biseyleri toparlamak mi? Ozaman neler yapman gerekiyor bunun icin, onlari konusmaliyiz. Anlasmaliyiz. Anlasamiyorsakta hic vakit kaybetmeyelim, yormayalim birbirimizi daha fazla.

canım inşallah eşin senin kıymetini bilir. yuvanızı kurtarır.
böyle ayrılıklar da kadın hep gözden geçiriyor yaşananları. kendi hatalarını da karşı tarafın davranışlarını da daha net görüyor.
senin de kendi hatalarınla yüzleştiğine eminim benim gibi. o adam olumlu bi adım atsa sen de atacağına inanıyorum.
inşallah senin ve ailen hakkında hayırlısı neyse o olsun.

15/20 dk ancak oturduk.
'Bu isin olacagi yok, gereksiz uzatmaya gerek yok, cozebilecegimiz birsey bence kalmadi, ben bir avukatla gorustum' diye soze girince, bende olay bitti.
Bes dk sonra kalktim, avukatlarimiz gorussun ozaman, detaylari onlar halleder diye, kendi avukatinin ismini soyleme bahanesiyle tekrar oturmami sagladi. Konusacak biseyler varmi, bir aydir sabrediyorum bekliyorum, yok herhalde dedi. Sen konusmamiz gereken birsey yok diyorsan, demekki yokmus. Bosanmaya karar vermissin, artik bosu bosuna uzatmaya gerek yok ozaman. İslemler yurusun, bir an once siyrilalim bu isten bitsin dedim. Elleri titriyordu, birde resmi resmi davraniyo aklin sira. 'Aklin yolu bir' diyo bide Allahim yaa. Ayni seyleri tekrarlayip durdu. Biraz finans konularinin ustunden gectik, olgun bi sekilde cikariz isin icinden herhalde dedik. Son birsey soylemek istiyormusun, kalkacagim dedim, yoo dedi. Kalktik, o hesabi hallederken bir hoscakal bile demeden kalktim gittim.

Bizim hikayemiz buraya kadarmis. Rabbim herseyin hayirlisini versin.

Desteginiz ve sozleriniz, verdiginiz guc ve enerji icin cokcok tesekkur ediyorum hanimlar. Keske uc gunluk dunyada boyle ufak tefek seyler yuzunden bukadar uzmesek uzulmesek, ama hersey insanoglu icin.
Buda gelecekmis basa, Rabbimin verdigi dertte nimette basimizla beraber. Hepinizi opuyorum.

Hayırlısı olsun. Umarım bundan sonra sana gerçekten aşık olan, yanında durmaktan usanmayan, sen yalnız hissetme diye en istemediği organizasyonlara bile hevesle katılan, kokuna aşık, tenine sadık bi eş,hayat arkadaşı, yoldaş bulur, hayatının geri kalanını karşılıklı aşk, sevgi ve huzurla geçirirsin..

Hakkınızda hayırlısı olsun hayatınız bundan sonra inş çok daha güzel ve mutlu geçer...

Hayırlısı olsun. Umarım bundan sonra sana gerçekten aşık olan, yanında durmaktan usanmayan, sen yalnız hissetme diye en istemediği organizasyonlara bile hevesle katılan, kokuna aşık, tenine sadık bi eş,hayat arkadaşı, yoldaş bulur, hayatının geri kalanını karşılıklı aşk, sevgi ve huzurla geçirirsin..
Ne iyi geldi sabah sabah bu sözler. Önümü temizleyeyim bir an önce, yepyeni yollar yepyeni hayallere tutunmaya doğru koşayım ardından inşallah.

Sabah sabah radyoya bide röportaj verdim.Duşa girerken 'işimi ne çok seviyorum' dedim, tam melankolik bi havaya burundugum anda gazetecinin 'kazadan sonra yol onarimi nasil gecti' demesiyle, dun aksam orada bir adam öldü dedim kendi kendime. Neyin derdine girecem. Zamanla hepsi unutulur. Dünya dönüyor, herşey kaldığı yerden, gün doğumuyla beraber aynen devam ediyor. Şükür bu günüme.

Kendisi icin eminim buyuk bir adimdi, sonunda mesaj atti.
'halledilmesi gereken mevzular var, aksama XX tarafindayim, isten sonra orda gorusebiliriz.' dedi. Tam olarak neyi konusmak istedigini sordum, o tam olarak soylemek istememekte israr etti. biraz mesajlastik o sekilde. Yarim saat yeter filan dedi ustelik.
Sonra soyle bir mesajlasma gecti;
Eki Görüntüle 1532020

Aynen dusundugunuz gibi, hödük! hemde önde gideni!

Okadar fikir aldim ailemden dostlarimdan; birde size danisayim. Aklin sira benim burnumun surtmesinimi bekliyor napiyor! Ulan adam, seni ben terkettim ben! Bir ay yetmemis ne yaa!
İsrarimin sebebi soyle; bana bosanma islemleri dese, avukatimla randevum bu hafta, ondan sonra goruselim derim, yada nebiliim oyle birsey. Konusmaya kendimi piskolojik olarak hazirlamak istemem dogru degil mi.

Konusmaliyim evet. Ama eminim yine birkac hafta bekletme niyetine girecek bu. Ben beklemem. Yarin gorusmeyi kabul ettigimi soylemeyi dusunuyorum, siz ne dusunuyorsunuz? Bu mesajlari ne anlama geliyor sizce.
beyefendi boşanmayacağını senin burnunu sürtüp tekrar birleşebilecceğini düşünüyor..yani neden ayrıldınız bilmiyorum ama eşiniz huyundan bir şey kaybetmemiş dozajını arttırmış geliyorum diyor.

beyefendi boşanmayacağını senin burnunu sürtüp tekrar birleşebilecceğini düşünüyor..yani neden ayrıldınız bilmiyorum ama eşiniz huyundan bir şey kaybetmemiş dozajını arttırmış geliyorum diyor.
uc mesaj oncesine bakarsan, dedigin gibi huyundan birsey kaybetmedigini anlayacaksin. Bosanmaya karar verdik : )

uc mesaj oncesine bakarsan, dedigin gibi huyundan birsey kaybetmedigini anlayacaksin. Bosanmaya karar verdik : )
hakkında hayırlısı olsun önüne bak hayatına senin kıymetini bilecek adam gibi bir adam muhakkak girecektir :KK66:

Çok pişman olacak, yaptığı gurur ayağına dolanacak. Sözde size ders vermeye çalışıyor.
Karı kocalığın , hayat! arkadaşının demek olduğunu olduğunu idrak edememiş o adam daha.
Emininim ki o sözleri sizin tepkinizi ölçmek için söylemiş sizde dik durunca vazgeçmemiş.
Göreceksiniz, karşınıza dikilip özür dileyecek..

Keşke konuşabilseydiniz. Hatalarınızı ölçüp tartabilecek bir istişare ortamı oluşsaydı.
Keşkeler iyi değil aslında ama içimden geçeni söylemek istedim.

Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşaallah yolunuz her daim açık olur. Aşk, huzur dolu, omuzuna bir ömür boyu yaslanacağını bileceğiniz biriyle karşılaşırsınız.
..

15/20 dk ancak oturduk.
'Bu isin olacagi yok, gereksiz uzatmaya gerek yok, cozebilecegimiz birsey bence kalmadi, ben bir avukatla gorustum' diye soze girince, bende olay bitti.
Bes dk sonra kalktim, avukatlarimiz gorussun ozaman, detaylari onlar halleder diye, kendi avukatinin ismini soyleme bahanesiyle tekrar oturmami sagladi. Konusacak biseyler varmi, bir aydir sabrediyorum bekliyorum, yok herhalde dedi. Sen konusmamiz gereken birsey yok diyorsan, demekki yokmus. Bosanmaya karar vermissin, artik bosu bosuna uzatmaya gerek yok ozaman. İslemler yurusun, bir an once siyrilalim bu isten bitsin dedim. Elleri titriyordu, birde resmi resmi davraniyo aklin sira. 'Aklin yolu bir' diyo bide Allahim yaa. Ayni seyleri tekrarlayip durdu. Biraz finans konularinin ustunden gectik, olgun bi sekilde cikariz isin icinden herhalde dedik. Son birsey soylemek istiyormusun, kalkacagim dedim, yoo dedi. Kalktik, o hesabi hallederken bir hoscakal bile demeden kalktim gittim.

Bizim hikayemiz buraya kadarmis. Rabbim herseyin hayirlisini versin.

Desteginiz ve sozleriniz, verdiginiz guc ve enerji icin cokcok tesekkur ediyorum hanimlar. Keske uc gunluk dunyada boyle ufak tefek seyler yuzunden bukadar uzmesek uzulmesek, ama hersey insanoglu icin.
Buda gelecekmis basa, Rabbimin verdigi dertte nimette basimizla beraber. Hepinizi opuyorum.

alçak adam. inşallah en mutlu günleri seninle geçirdiği günler olur. ben de buraya bi hevesle geldim. 15-20 dk oturduk cümlesini görünce şok geçirdim.
aman canım hiç üzülme ondan değil koca adam olmaz. ailesinde de iş yok ki demek. oğlum napıyosun aklını başına al demiyorlar.
sen zaten bunu da göze almıştın. bundan sonra "nasıl mutlu olurum" a bak canım.
her şey rabbimden dediğin gibi.
bundan da hayır aramak lazım.

X