5 .Hafta Konuğumuz Kazen Bizlerle...

merhaba kazen

benim sorularım biraz mesleki olacak :)

*hangi alandasınız. elektrik elektronik yazılım vs vs..
*meslek hayatınızı etkileyen şu işi yapmalıyım dediğiniz o kırılma noktası nedir?
*özel sektörde şimdiye dek yaşadığınız sorunlar nelerdir?
*sizce bir elk elo muh olarak şuan hangi sektörler avantajlı?
*son olarakta genç meslektaşlarınıza önerebileceğiniz şöyle yapın diyebileceğiniz birşeyler varmı tecrübeli bir mühendis olarak?

Oooooyy sorulara baaak :)
Pekiii kendinizi bişeye çok kolay kaptırabilir misiniz?

Sevdiğim şeylere çok kolay kaptırıyorum...

* ne yazılım, ne donanım, proje yönetimi son 5 yıldır.
* KK'da ciddi köklü bir değişklik yapmayı planlıyorum detayları henüz açıklıyamam
* Temizlikçi kadının gelip en büyük power düğmesinin altındaki tozu silmek için düğmeyi kaldırıp indirmesi sonucu sistemlerin çökmesiydi
* Mobile
* Bu işi sevmiyorsanız asla yapmayın.... Ben sevmeyenlerdenim ve önce IT'ye kaydım sonrasında da malum doğa, foto, çobanlık vs...

nutella severmısınızbilmiyorumkismile:kedi:

sevmeyene rastladınız mı ?

benim büyük oğlumda yengeçtir.tatile gittiği saatte beni arayıp evi özledim, diyen birisidir.sizde de varmı bu durum.yani eve,aileye düşkünlüka.s

belkı soruldu ama bılmıyorumbilmiyorumkismile
yasadıgınız ve yasamak ıstedıgınız şehir???
ben izmir foçaya asıgımmmmm allahım ınsallah oraya dönmeyı nasıp eder,koca peşine dusup geldım bu istanbula pis sehır:dilcikar:klava:

benim büyük oğlumda yengeçtir.tatile gittiği saatte beni arayıp evi özledim, diyen birisidir.sizde de varmı bu durum.yani eve,aileye düşkünlüka.s

evet çok fazla ve evcimenim ama enteresandır süreklide bir gezme modundayım.

Çanakkale ile Balıkesir arası bir yer... (Küçükkuyu, Assos, Sivrice)

Bu arada Assos'ta kim vardı proje çiziyordu haftaya balığımı hazırlasın geliyorum....

abi dana diye sevmek güzeldir ben sevdiklerime derim daha kızan giden olmadı
işki öküzüm buzağım ayım deme kedim de köpeğimin yanından geçme pilicim de tavuğum aklına gelmesin bile
danam aslanım tayım kısrağım pandam serbest kelime
oyy danam beniim çok tatlısın sen diyorum sevdiklerime hiç ağzını topla bu ne biçim laf tepkisi görmedim

bu bağlamda sizinde az biraz uçuk olduğunuz meydanda
kız madem danayı beğenmemiş daha yumuşatarak bişeyler söyleyebilirsiniz
danam! gibi naif bir keimeden anlamayana
mesela civcivim de oda büyünce tavuk olucak ama kızcağız çakmaz belki durumu

Amanıııın ne kadan miraklı hatın varsa buraya toplaşmış sempatiksalakcinni

Bende soru sormak istiyorum ama şu anda finallerimin sonucundan başka bir şey düşünemiyorum
Kazen sence ben ne zaman mezun olurum son sınıftayım vizeler süperdi ama finallerim hiç iyi geçmedi mafoldumben

kazen bazı erkek! üyeler oluyor ama bayan kılıfı bürünüp sitede dolaşmaya çalışıyorlar ( erkek avında uzman biri yakalayana kadar )aklinialirimsmile onların tercihleri kişilikleri hakkında ne düşünüosunuz yani kendilerine bayan süsü vermelerine

Evet son kez de şuu..
Kazen benim nickimi değiştirecekti,neden hala değiştirmiyor acaba ?

Bende böyle bir bilgi yok ki...

Diploma eline geçtiğinde mezunsun demektir... rahat ol

İbneler hakkında yorum yapmak istemiyorum...

Bir erkeğe göre, bayanları gözden düşüren sebepler nelerdir? ( her açıdan olabilir)
Hepimize faydalı olabilecek uzun bir cevap bekliyorum :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…