- Konu Sahibi BenmasMavi
-
Oooooyy sorulara baaak :)
Pekiii kendinizi bişeye çok kolay kaptırabilir misiniz?
merhaba kazen
benim sorularım biraz mesleki olacak :)
*hangi alandasınız. elektrik elektronik yazılım vs vs..
*meslek hayatınızı etkileyen şu işi yapmalıyım dediğiniz o kırılma noktası nedir?
*özel sektörde şimdiye dek yaşadığınız sorunlar nelerdir?
*sizce bir elk elo muh olarak şuan hangi sektörler avantajlı?
*son olarakta genç meslektaşlarınıza önerebileceğiniz şöyle yapın diyebileceğiniz birşeyler varmı tecrübeli bir mühendis olarak?
nutella severmısınızbilmiyorumkismile:kedi:
Pekiii duygusal mısınız ? Yani yengeç burcunun o belirgin özelliklerini taşıyor musunuz?
Hiç denemedim ki bunu ... Yani bilemiyorum Erkekler ağlamaz diyene inanmıyorum sanırım mesajı aldınız...
benim büyük oğlumda yengeçtir.tatile gittiği saatte beni arayıp evi özledim, diyen birisidir.sizde de varmı bu durum.yani eve,aileye düşkünlüka.s
belkı soruldu ama bılmıyorumbilmiyorumkismile
yasadıgınız ve yasamak ıstedıgınız şehir???
ben izmir foçaya asıgımmmmm allahım ınsallah oraya dönmeyı nasıp eder,koca peşine dusup geldım bu istanbula pis sehır:dilcikar:klava:
evet çok fazla ve evcimenim ama enteresandır süreklide bir gezme modundayım.
çok doğru,oğlumda gezmeyi seviyor ama özlemde duyuyor
nutella severmısınızbilmiyorumkismile:kedi:
sevmeyene rastladınız mı ?
Evet son kez de şuu..
Kazen benim nickimi değiştirecekti,neden hala değiştirmiyor acaba ?
Amanıııın ne kadan miraklı hatın varsa buraya toplaşmış sempatiksalakcinni
Bende soru sormak istiyorum ama şu anda finallerimin sonucundan başka bir şey düşünemiyorum
Kazen sence ben ne zaman mezun olurum son sınıftayım vizeler süperdi ama finallerim hiç iyi geçmedi mafoldumben
kazen bazı erkek! üyeler oluyor ama bayan kılıfı bürünüp sitede dolaşmaya çalışıyorlar ( erkek avında uzman biri yakalayana kadar )aklinialirimsmile onların tercihleri kişilikleri hakkında ne düşünüosunuz yani kendilerine bayan süsü vermelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?