5 .Hafta Konuğumuz Kazen Bizlerle...

Ben gülmem ki demişsiniz, diğer taraftanda oğlunuzu çok sevdiğinizi biliyorum, peki onunla vakit geçirirken nasıl gülmeden kahkalar atmadan sevginizi gösteriyorsunuz oyunlar oynuyorsunuz? :hulya:

Sorulacak birşey kalmamış gibi nerdeyse...
Bende bir soru sorayım...
Çaresiz kaldığınız, elinizden birşey gelmediği Allah'ım bittim ben dediğiniz bir zaman oldu mu? Eğer olduysa bu durumla nasıl başa çıktınız?

bi soruma verdiğiniz cevap için amin inşaallah diyorum :Saruboceq:

Kazen abi
efsane bir soru; KKda aktif olmasa da ünlü bir üye var mı? bildiğiniz veya tesadüfen keşfettiğiniz...

sorularımı cevapsız bırakmadığınız için teşekkür ederim
son sorumu sorup gidiyorumkaydirigubbakcemile4
gezip gördüğünüz şehrler arasında erzurum var mı
ve hiç snowboard yaptınız mı?

Doğu ve Güney Anadolu kaldı sadece görmediğim Curly bu ay sonu o tarafa çekimlere gidecek eksişkliği o tamamlayacak arkasından umarım bende fırsat bulur giderim. Snowboard değil de kiteboard yaptım yapıyorum.

bu seneki eurovision yarışması hakkında ne düşünüyorsunuz ?

izlemedim : ( sadece puanlamaya baktım...

sizde bir erkek olduğunuz için fikrinizi almak istiyorum bir erkek kız arkadaşına hergün sorun yokken sorun çıkaran kızıp bağıran hakeret eden bir erkek sonra beni bırakma diye ağlayıp yalvarması kendimi öldürcem demesi nasıl bişeydir ? neden böyle yapar fikrinizi almak istiyorum

Çok basit kız ile olan ilişkisi sevgi ve aşktan çıkıp alışkanlığa dönmüş yani aralarında artık hiçbirşey kalmamış....

Kazen Okan Bayülgen hakkında ne düşünüyorsunuz :delphin:

Benim ucuz kopyam : ) Çok mu ukalaca oldu, sanmam...

İstediğiniz herşeye ulaşmanıza rağmen hayatınızdan memnun musunuz, değilseniz memnun olmanız için ney yeterli olurdu?

Herşeyden memnunum lakin planlarım var bu planlarımı gerçekleştirebilirsem (çoban olacağım, şaka değil gerçek) sanki yapacak birşey kalmayacak gibi geliyor.

Bizim için dedikleriniz kimler?
Bu arada (ise) kelimesi iki defa yazılmış.

Biz = Benim dışımda herkes

Kıyafetlerinizde marka mı takılırsınız ,yanıt evet ise hangi markayı tercih edersiniz ?

Marka saplantım yok ama mecburen marka giyinmek zorundayım. (ölçüleirmden dolayı) Sarar, Kiğılı spor giyimde ise Mavi Jeans, Nike ama yukarıda belierttiğim gibi bu markaların ürünlerinde ki ölçü skalasından kaynaklanmaktadır.

Kazen bey, sigarayı bıraktığınızı okumuştum. gerçekten tamamen bırakabildiniz mi? eğer böyleyse, sigaradan nefret eden biri olarak sizi tebrik ederim.

Evet o tarihten itibaren hiç içmedim.... teşekkürler

Bu bayanlar da ne kadar çok gevezelik yapıyor dediğiniz oldumu hiç ?

Benim kırık çıkan kupamın yerine yenisi ne zaman gelecek ? (bir taş ile iki kuş :lepi: )

Ben daha çok konuşuyorum o yüzden öyle bir yorum yapmadım, kupayı notumu aldım ofise ilk uğradığımda yollayacağım.

Kadinlarkulübünden birine asik oldunuz mu :)

sacma sora oldu ama neyse :D:D

hayır

karşınızda ki insan size ne yapsa etkiler,yelkenleri suya indirirsiniz?

Yelkenlerim hep pupadır.

Kazen bey, sevdiğiniz ve sıkça kullandığınız özlü sözler var mı ?

Ne kadar sallarsan salla dona düşer son damla (argo ama anlamı çok güzeldir)

tüh yine gec kalmisim ama konu hala kilitlenmedigine göre bende sorularima cevap alabilirim sanirim

hayatinizda eminimki iyiki leriniz coktur peki ya keskeleriniz !?

hic platonik ask yasadinizmi?

meraktan catladigim bir diger konuda ayrilik sebebiniz ama bu soruyu arkadaslar sormus muziplikle isin icinden siyrilmissiniz belliki anlatmayacaksiniz peki günün birinde esinizden ayrilacaginizi bilseydiniz onunla yinede evlenirmiydiniz???

aslinda daha cok soru var aklimdada neyse bunlara bir cevap alayim öncesempatiksalakcinni

Keşkelerim olmadı tabi ki desem yalan olur ama iyikilere çevirdim bunu misal ;

Keşke evlenmeseydim yerine,
İyi ki boşanmışım : ) demeyi tercih ederim...

Platonik aşk yaşamadım

alkisalkisalkis
bu soruya ek olarak KK'da fotografini görüp güzelligi karsisinda dilinizin tutuldugu, fotoya bakmaktan kendinizi alikoyamadiginiz bi üye oldumu hic??? kesinlikle olmustur olmadi demeyin inanmam :umursamaz:

İnanın olmadı...

önceki mesajlarinizda bidaha evlilige töbe fln demissiniz
neden evlilige sicak bakmiyosunuz??

bide "oglum dogduktan 3-4 saat sonra yataga uzanip allahim iste simdi canimi alabilirsin" demissiniz, bunun sebebini cok merak ettim

Evliliğe töbe demedim sadece şu dönem bana çok uzak dedim. Oğlum çok zor bir süreçte(tüp bebek tedavisi) oldu bu sebeple belki hayatın doğumun diyeti olarak böyle söyledim.

Ben gülmem ki demişsiniz, diğer taraftanda oğlunuzu çok sevdiğinizi biliyorum, peki onunla vakit geçirirken nasıl gülmeden kahkalar atmadan sevginizi gösteriyorsunuz oyunlar oynuyorsunuz? :hulya:

Oğlumun yanında beni tanıyamassınız...

Sorulacak birşey kalmamış gibi nerdeyse...
Bende bir soru sorayım...
Çaresiz kaldığınız, elinizden birşey gelmediği Allah'ım bittim ben dediğiniz bir zaman oldu mu? Eğer olduysa bu durumla nasıl başa çıktınız?

Olmaz mı oldu tabi... Sakinliğimi korumaya çalıştım sonrası geldi. Şu söze inanırım öfkeyle kalkan zararla oturur.

Bir soru da benden:

Denizli'ye kadar gelip de neden bir kahve içmeye uğramadınız?

Denizli'ye sık sık geleceğim söz ilk geldiğimde sizlerle bir kahve içeceğiz.

hayatta keşkelerinizmi çok,iyikilerinizmi çok???

iyiki..

bi soruma verdiğiniz cevap için amin inşaallah diyorum :Saruboceq:

Kazen abi
efsane bir soru; KKda aktif olmasa da ünlü bir üye var mı? bildiğiniz veya tesadüfen keşfettiğiniz...

Ünlü biri olduğunu sanmıyorum belkide vardır, bir dönem vardı ama şimdi gelmiyor. Bilmiyorum ki varsa da benim haberim yok. Ben yeterince ünlüyüm yetmez mi : )

KKyı Ar-Ge olarak kullanan şirketler var mı? mesela ne tür şirketler (bağlantılı soru!)

Genelde yazarlar kullanıyor siteyi data topluyor sonrada bunu kitap yapıyorlar. Şirketlerden böyle bir talep bize henüz ulaşmadı.

siteye yeni smiller eklenecek mifisfisfis siz neden hiç smil kullanmıyorsunuz da beğendiğiniz bir smil var mı (tamamen bağlantılı soru)

Çoban olacağım demişsiniz, ney çobanı bildiğimiz koyun çobanımı acaba? bilmiyorumkismile Eğer öyleyse çobanlıkta size çekici gelen şey nedir ki?

siteye yeni smiller eklenecek mifisfisfis siz neden hiç smil kullanmıyorsunuz da beğendiğiniz bir smil var mı (tamamen bağlantılı soru)

Şu bağlantılı soruların beni öldürecekkaydirigubbakcemile5 daha dün kurallara uyalım diyen sen değil miydin canımkaydirigubbakcemile3

Türkiye'nin %70 ini gördüm dediniz sizi en çok etkileyen şehir neresi oldu..Mutlaka gezip görmelisiniz dediğiniz yer?

sitede sınırlenınce tepkılerını cok doğal verıyorsunuz.

Gercek hayatta uzuldugunuzda kızdıgınızda..hemen bellı mı edersınız....

cok elde etmek ısteyıpte elde edemedğınız kısı ,olay vs oldu mu..

Kazen .!.:
.....
ınanın olmadı...
....
Evliliğe töbe demedim sadece şu dönem bana çok uzak dedim. Oğlum çok zor bir süreçte(tüp bebek tedavisi) oldu bu sebeple belki hayatın doğumun diyeti olarak böyle söyledim.
....
Ünlü biri olduğunu sanmıyorum belkide vardır, bir dönem vardı ama şimdi gelmiyor. Bilmiyorum ki varsa da benim haberim yok. Ben yeterince ünlüyüm yetmez mi : )
vallahide billahide inanmadimmirmirmirmir
..
anladiimm:)
...
peki kimdi bu ünlü??? isim istiyoruz Kazen :)

bi soruda benden kazen bey...

_sence Sevmek mi daha güzeldir, sevilmek mi?

arkadaşlar sormuş ama cvp vermemişsiniz sanırım.

_nerelisiniz acaba...

Şu bağlantılı soruların beni öldürecekkaydirigubbakcemile5 daha dün kurallara uyalım diyen sen değil miydin canımkaydirigubbakcemile3

Türkiye'nin %70 ini gördüm dediniz sizi en çok etkileyen şehir neresi oldu..Mutlaka gezip görmelisiniz dediğiniz yer?
ama kurallara uymak adına tek soru haline getirmeye çalıştımbilmiyorumkismile
peşpeşe olunca da tükanın önünü işgal etmiş gibi hissediyorum olumunekankayizsmile
kurallara uymaktaki titizliğim; belliki Kazen abi sitede kendisine yakışır bir anı kalmasını istiyor yoksa gayet espriye açık muhabbet kişidir kendisi a.s

Son düzenleme:
Back