- Konu Sahibi BenmasMavi
Kadinlarkulübünden birine asik oldunuz mu :)
sacma sora oldu ama neyse![]()
Yok olmamış olmamış sempatiksalakcinni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son sorunuza cevap kazen ve eski esi cocuk sahibi olabilmek icin cok ugrastilar sonunda tüp bebek tedavisiyle emir oglan dogdu:lepi:
ama o zaman sevinmesi lazim neden allahim simdi canimi alabilirsin desinki??
sorularımı cevapsız bırakmadığınız için teşekkür ederim
son sorumu sorup gidiyorum
gezip gördüğünüz şehrler arasında erzurum var mı
ve hiç snowboard yaptınız mı?
bu seneki eurovision yarışması hakkında ne düşünüyorsunuz ?
sizde bir erkek olduğunuz için fikrinizi almak istiyorum bir erkek kız arkadaşına hergün sorun yokken sorun çıkaran kızıp bağıran hakeret eden bir erkek sonra beni bırakma diye ağlayıp yalvarması kendimi öldürcem demesi nasıl bişeydir ? neden böyle yapar fikrinizi almak istiyorum
Kazen Okan Bayülgen hakkında ne düşünüyorsunuz![]()
İstediğiniz herşeye ulaşmanıza rağmen hayatınızdan memnun musunuz, değilseniz memnun olmanız için ney yeterli olurdu?
Bizim için dedikleriniz kimler?
Bu arada (ise) kelimesi iki defa yazılmış.
Kıyafetlerinizde marka mı takılırsınız ,yanıt evet ise hangi markayı tercih edersiniz ?
Kazen bey, sigarayı bıraktığınızı okumuştum. gerçekten tamamen bırakabildiniz mi? eğer böyleyse, sigaradan nefret eden biri olarak sizi tebrik ederim.
Bu bayanlar da ne kadar çok gevezelik yapıyor dediğiniz oldumu hiç ?
Benim kırık çıkan kupamın yerine yenisi ne zaman gelecek ? (bir taş ile iki kuş :lepi: )
karşınızda ki insan size ne yapsa etkiler,yelkenleri suya indirirsiniz?
Kazen bey, sevdiğiniz ve sıkça kullandığınız özlü sözler var mı ?
tüh yine gec kalmisim ama konu hala kilitlenmedigine göre bende sorularima cevap alabilirim sanirim
hayatinizda eminimki iyiki leriniz coktur peki ya keskeleriniz !?
hic platonik ask yasadinizmi?
meraktan catladigim bir diger konuda ayrilik sebebiniz ama bu soruyu arkadaslar sormus muziplikle isin icinden siyrilmissiniz belliki anlatmayacaksiniz peki günün birinde esinizden ayrilacaginizi bilseydiniz onunla yinede evlenirmiydiniz???
aslinda daha cok soru var aklimdada neyse bunlara bir cevap alayim öncesempatiksalakcinni
alkisalkisalkis
bu soruya ek olarak KK'da fotografini görüp güzelligi karsisinda dilinizin tutuldugu, fotoya bakmaktan kendinizi alikoyamadiginiz bi üye oldumu hic??? kesinlikle olmustur olmadi demeyin inanmam :umursamaz:
önceki mesajlarinizda bidaha evlilige töbe fln demissiniz
neden evlilige sicak bakmiyosunuz??
bide "oglum dogduktan 3-4 saat sonra yataga uzanip allahim iste simdi canimi alabilirsin" demissiniz, bunun sebebini cok merak ettim
Ben gülmem ki demişsiniz, diğer taraftanda oğlunuzu çok sevdiğinizi biliyorum, peki onunla vakit geçirirken nasıl gülmeden kahkalar atmadan sevginizi gösteriyorsunuz oyunlar oynuyorsunuz? :hulya:
Sorulacak birşey kalmamış gibi nerdeyse...
Bende bir soru sorayım...
Çaresiz kaldığınız, elinizden birşey gelmediği Allah'ım bittim ben dediğiniz bir zaman oldu mu? Eğer olduysa bu durumla nasıl başa çıktınız?
Bir soru da benden:
Denizli'ye kadar gelip de neden bir kahve içmeye uğramadınız?
hayatta keşkelerinizmi çok,iyikilerinizmi çok???
bi soruma verdiğiniz cevap için amin inşaallah diyorum :Saruboceq:
Kazen abi
efsane bir soru; KKda aktif olmasa da ünlü bir üye var mı? bildiğiniz veya tesadüfen keşfettiğiniz...
KKyı Ar-Ge olarak kullanan şirketler var mı? mesela ne tür şirketler (bağlantılı soru!)
siteye yeni smiller eklenecek mifisfisfis siz neden hiç smil kullanmıyorsunuz da beğendiğiniz bir smil var mı (tamamen bağlantılı soru)
vallahide billahide inanmadimmirmirmirmirKazen .!.:.....
ınanın olmadı...
....
Evliliğe töbe demedim sadece şu dönem bana çok uzak dedim. Oğlum çok zor bir süreçte(tüp bebek tedavisi) oldu bu sebeple belki hayatın doğumun diyeti olarak böyle söyledim.
....
Ünlü biri olduğunu sanmıyorum belkide vardır, bir dönem vardı ama şimdi gelmiyor. Bilmiyorum ki varsa da benim haberim yok. Ben yeterince ünlüyüm yetmez mi : )
ama kurallara uymak adına tek soru haline getirmeye çalıştımbilmiyorumkismile
Şu bağlantılı soruların beni öldürecekkaydirigubbakcemile5 daha dün kurallara uyalım diyen sen değil miydin canımkaydirigubbakcemile3
Türkiye'nin %70 ini gördüm dediniz sizi en çok etkileyen şehir neresi oldu..Mutlaka gezip görmelisiniz dediğiniz yer?