Dun
Test yaptim sonuca gore 4 yada 5 gunluk hamilesin dediler
hayırlı olsun canım.Maydanoz yeme,ıhlamur dışında hiçbir bitki çayı tüketme.Ağır iş yapma,yer silme,4 ay koru kendini.Doğumuna kadar bitki çaylarından uzak durMrb arkadaslar ben suan 5 gunluk hamileyim cok sukur sonunda test pozitif sonuc verdi ama benim cok sancım oluyo bu normalmidir yoksa bi sorun mu var ilk gebeligim bu ayrıca neler düsük yaptırır bilen varsa bana soyleyebilir mi onlardan uzak durayım
Hamilelik hormınu kana bile 15günde geçiyo ha bende duymuştum kanda ertesi gğn bile belli oluyo diye ama dr mümkün değil dediGebelik 2 gunlukken bile kan testinde cıkıyo cevremde 3 gunlukken cok ogrenen var bende tabiki
Ama o geçen yaz bende de çıktı iki gün sonra tekrar yaptık yine aynı hamile olsaydım iki katı artış yaparmış dr söyledi ve bazen hormonlar yükselir dediBence kan degerii 10 20 civari birsey cikti doktorda tahmini 5 günlük falan demistir.kizin ustune gitmeyin fazla :) hayırlı olsun
Benimde ilk beta hcg test sonucum 28di doktor en fazla 4 gun once dollenmistir ama sata gore 5 haftalik hamiselin demisti. Yani gebeligin olusmasindan sonra ki surede kanda cikiyor. 5 haftalik hamile oldugumuzda sata gore yapilan hesaplamada ilk iki hatta 3 haftada hamilelik soz konusu degil zaten sadece hesaplama icin yapilan bir duzeltme islemidir sata gore hesaplama.Degerim ilk ogrendigim gun 51 di 2 gun sonrasi 150 cikti kac gunluk bebek dedigimde 4 yada 5 gunluk dedi sekreteri yarin kontrole gidecem yine zaten tekrar sorarim belki o anda karmasada bana tlfnda yanlis soylemiste olabilir
En bankosu benim :) yumurtlama falan degil. Hamile kaldigim gunu biliyorum. O ay tek iliski olmustu cunku. Ve iliskiden 4 gun sonra testte beta hcg 28 cikmisti. O gun evde yaptigim testte de silik mi silik 2. Cizgiyi gormustum. Zaten testler 10 mlu ya duyarli.Tarihin en erken gebelik ogrenen kadınlarından biriyim büyük ihtimal. Ve ben öğrendiğimde 3+1 deydim. 2 haftasi yumurtlama sureci zaten yani adet sonrasi 15 gun. Benimki adet sonrasi 22. Gun cikti galiba. Yumurtlama da 12.gun olmus. Yani 10 gunlukken ogrendim. Değer 20 idi.
Ahhh cnm bu duygular hisler nasıldır çok iyi bilirim stres yapmaBende 21 şubatta düşük yaşadım. 35.gün adet oldum.. şimdi ikinci adetimin 3.gününde olmam gerekiyor ama tüm adet belirtilerine rağmen bir türlü adet olamıyorum. Bugun idrar testi yaptım negatif çıktı.. gerçi geç döllenmelerde hemen çıkmıyormuş galiba ama kan testide vermek istemiyorum hemen acele etmim diye...dün resmen orkit koydum kesin hastalandım die. yokdaa yokkk keşke hamile olsam
En bankosu benim :) yumurtlama falan degil. Hamile kaldigim gunu biliyorum. O ay tek iliski olmustu cunku. Ve iliskiden 4 gun sonra testte beta hcg 28 cikmisti. O gun evde yaptigim testte de silik mi silik 2. Cizgiyi gormustum. Zaten testler 10 mlu ya duyarli.
düşükten sonra 2.adet için çok kötü yorunlar okumuştum,olmuyor geç oluyor vs diye.. ama çok şükür adet oldum. yani sadece 4gün gecikti. 2 ay adet gördüğüme göre artık denemelere önümüzdeki ay başlayabilirim nasip bakalımAhhh cnm bu duygular hisler nasıldır çok iyi bilirim stres yapma
Böyle hamilemiyim diye düşündükçe adet olamıyor insan bi çok kez basima geldi
Moral bozmak istemem ama umutlanma sonra daha kötü oluyor
Ama inşallah gebelik vardir
Kaç çıktı beta hcg acabaDun
1 ay 5 günlük olabilir belkiEvet hic tecrubem yok ama ben kafadan bisey soylesem yanlis soyleyebilirim ama bunu bana test yaptigim doktor soyledi arti bide kendi doktorum onlar yillarini vermis sonucta ve cokta tecrubeliler yani
Dun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?