- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
Benim bulantım 7. Hafta gibi başladı.. Bazılarının olmuyor, bazılarının 12 hafta, bazılarının 16. Hafta, benim 20. Hafta da, yine bazılarının gebelik boyu sürüyor.. İlla bulanacağım diye şartlama canım.. İnşallah bulanmazsın hiç..Yarin keain sormam lazm ilk degerimi ogrendigimde netten baktm 3 haftalik yaziyodu ama sekreter 5 gunluk dedi bnm arkadasta 3 gunlukken ogrenmisti baska doktorda 2 ya da 3 gunlukken kan testinde cikar demisti yemin ederim kafam karisti sadece sancim var ama bulanti filan yok onlar ne zaman basliyo acaba
Catlatma ignesinde hcg hormonu var ve idrar testi pozitif çıkar her koşulda. Bi yanlışlık olmasinBen catlatma ignesi kullandim ondan sonra doktor bana 2 hafta sonrasi icin gun verdi bugun de test yap dedi yaptm ve cıktı
yanlış hatırlamıyorsam 11 günden önce sadece kan tahlili ile belli olur demişti drYok yok benim niyetim sizi ikna etmek degil zaten. Sadece dogrusunun ne oldugunu belirttim ben. Yoksa bilmemkac kadin ikna edememis ben mi edicem. Ama hayata genel bakisiniz "bilmiyor olabilir miyim acaba, veya doktorumi yanlis mi anladim acaba" gibi biraz daha ilimli bir bakis olursa daha saglikli bilgi edinme imkaninizi da yok etmemis olursunuz. Bebeginiz icin tebrikler ayrica, saglikla kucaginiza alirsiniz umarim :)
CANIm benım de doktorum muhtemelen bir yada 2 günlük hamilesiniz demişti, arkadaşın dediği doğru5 günlük hamilelik testte çıkmaz nasıl öğrendiniz
Adetin üzerinden tam 1 ay geçmesine gerek yok. Ben yumurtlamadan 12 gün sonra kan testinde öğrendim hatta öğrenmeden 3-4 gün önce kendimde hissetmiştim hamile olduğumuAdetinizin üzerinden tam 1 ay geçmesi lazım ki hem idrar hem kan testinde çıksın. 5 günlük gebelik diye birşey olamaz
Benim hamileliğin ilk ayında kasıklarda çok ağrım olmuştu. Yürümek işkenceydi benim için. belki seninde öyle bir durumun vardırMrb arkadaslar ben suan 5 gunluk hamileyim cok sukur sonunda test pozitif sonuc verdi ama benim cok sancım oluyo bu normalmidir yoksa bi sorun mu var ilk gebeligim bu ayrıca neler düsük yaptırır bilen varsa bana soyleyebilir mi onlardan uzak durayım
5 günlük gebelik diye birşey yok :) ayy resmen güldümMrb arkadaslar ben suan 5 gunluk hamileyim cok sukur sonunda test pozitif sonuc verdi ama benim cok sancım oluyo bu normalmidir yoksa bi sorun mu var ilk gebeligim bu ayrıca neler düsük yaptırır bilen varsa bana soyleyebilir mi onlardan uzak durayım
Ee ozamn 5 gunluk falan degil tam 4 haftalik hamilesiniz14 mart
kan testi idrara göre daha hızlı yanıt verir doğru ama onun bile belli vakti vardır. 5 günlük gebelik imkansız kanda çıkmasıAdetin üzerinden tam 1 ay geçmesine gerek yok. Ben yumurtlamadan 12 gün sonra kan testinde öğrendim hatta öğrenmeden 3-4 gün önce kendimde hissetmiştim hamile olduğumu
2günlük 5günlük hamilelik ckmaz adetinizi 2gün veya 5 gün gecmistir o cikar o zamanda en az 4haftalık oluyorCıkıyo demekki soyluyorum bi arastirın derim bence gecen ay doktora bile sordugumda oyle dedi gorunur siz niye anlamak istemiyosunuz onu anlamadm
Benim sat 19agustos doktora 2eylülde gttm 15günlükken 19falandi betahcg ve ultrasonda gözükmedi bile kese sen rahat 4haftalik varsn doktora gdince emin ol hak verıceksn sekreter yanlıs söylemş olabilir neyse maydanoz yeme adacayi icme ananas cok tüketme günde 1dilim falan ödem atıci seylerdn uzak dur tam pismemis etten uzak dur cig et tavuk balık ellemeDegerim ilk ogrendigim gun 51 di 2 gun sonrasi 150 cikti kac gunluk bebek dedigimde 4 yada 5 gunluk dedi sekreteri yarin kontrole gidecem yine zaten tekrar sorarim belki o anda karmasada bana tlfnda yanlis soylemiste olabilir
Nasıl anladın 5 günlük hamile olduğunu söyleyebilir misinMrb arkadaslar ben suan 5 gunluk hamileyim cok sukur sonunda test pozitif sonuc verdi ama benim cok sancım oluyo bu normalmidir yoksa bi sorun mu var ilk gebeligim bu ayrıca neler düsük yaptırır bilen varsa bana soyleyebilir mi onlardan uzak durayım
günlük mü demiş haftalık olmasi lazim.:)Dun
Test yaptim sonuca gore 4 yada 5 gunluk hamilesin dediler
Mrb arkadaslar ben suan 5 gunluk hamileyim cok sukur sonunda test pozitif sonuc verdi ama benim cok sancım oluyo bu normalmidir yoksa bi sorun mu var ilk gebeligim bu ayrıca neler düsük yaptırır bilen varsa bana soyleyebilir mi onlardan uzak durayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?