• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5.güne gitmeyen embriyolar

Ama 3. Güne

yumuta sayesinde gidiyormuş 5. Güne sperm

amin hepimizin inşallah . İsteyen herkesin gönlüne göre versin. Ama işte ne neden oluyo sebeplerini bilmek lazım ki sonuca gidebilelim
Amin insallah .sebep sonuc yanila yanila bulunacak sansli bi kesim degilim malesef hemen donacak sayida yumurtasi olup transfer haline gelen:(bi cok olumsuzlugu bir arada barindiriyorum .en iyi haplarida kullandim beslenmemede dikkat ettim olmayinca olmuyo

Amin insallah .sebep sonuc yanila yanila bulunacak sansli bi kesim degilim malesef hemen donacak sayida yumurtasi olup transfer haline gelen:KK43:bi cok olumsuzlugu bir arada barindiriyorum .en iyi haplarida kullandim beslenmemede dikkat ettim olmayinca olmuyo
Bende öyle 28 yumurtam var, yaşım çok genç ,rahimde hiç bir sıkıntı yok ama final hep hüzün olmuyor gerçekten olmayınca olmuyo demek ki

Meraba amerikan hastanesi evet iyi hatta İstanbul tüp bebek Hastanesi'ne de çok iyi diyorlar yurt dışından gelen çok.genelde dolar üzerine çalıştıklarını duydum. Bizde çok araştırdık ben 6 kere denedim bu yedinci tüp bebeği buruksel tüp bebek merkezi yücel karaman doktor beyle ilerledim yola şuan test sonucumu bekliyorum gerçektende işinin ehli çok güzel arastiriyor, inşallah tutar bu sefer içimde değişik duygular var. Rabbim kimsenin emeğini boşa goturmesin kimsenin kucağı boş kalmasın yeni yılda herkesin bebiş leri olsun 🤰🧑‍🍼
merhabalar sonucunuz ne oldu cok merak ediyorum

Tuttu ama malesef değerler düştü hayallerim yıkıldı 😔 ilk defa pozitifi görüp sonrada değer lerin düşmesi mahvetti beni 😢
uzulmeyin ben uc kere transfer oldum daha once ikisi kimyasal, birinde de kalbi durdu kurtaj oldum🫤🫤 pozitivi gorunce sevinmemek lazim tup bebekte malesef, bastan psikolojik olarak hazirlanmali buna. gecmis olsun size umarim bir sonraki mutlu gebelik olur

Herkese merhaba , hepimizin farklı telaşları var maalesef , bu uğurda herkes maddi manevi çok yoruluyor. Sonu güzel diye diye katlanıyoruz ki umarım öyle de olur.

Bende daha 28 yaşındayım eşimden kaynaklı problemimiz var 2. Kez Opu yapıldı ve bu sefer ohss oldum 3 gece hastanede yattım çıktım şimdi toparlıyorum inşallah.
İlk opu da 28 yumurta toplandı 5. Gün 3 tane donduruldu çift transfer yapıldı çözülürken 1 tanesi bozuldu ve imha edildi . Çift transfer negatif oldu.
2. Opu 16 yumurta toplandı ve 5. Güne sadece 2 tane kaldı.
Böyle bir durum yaşayan var mı ? Neden 5. Güne gitmiyorlar ve ya neden 3. Günde dondurulmuyorlar ?
Lütfen bilgiye ihtiyacım var , özellikle ohss den sonra tekrar opu olmaktan çok korkuyorum ve demekki sağlıksızlar ve tekrar negatif olacak. Ne yapmam gerekiyor ne yapacağı
Herkese merhaba , hepimizin farklı telaşları var maalesef , bu uğurda herkes maddi manevi çok yoruluyor. Sonu güzel diye diye katlanıyoruz ki umarım öyle de olur.

Bende daha 28 yaşındayım eşimden kaynaklı problemimiz var 2. Kez Opu yapıldı ve bu sefer ohss oldum 3 gece hastanede yattım çıktım şimdi toparlıyorum inşallah.
İlk opu da 28 yumurta toplandı 5. Gün 3 tane donduruldu çift transfer yapıldı çözülürken 1 tanesi bozuldu ve imha edildi . Çift transfer negatif oldu.
2. Opu 16 yumurta toplandı ve 5. Güne sadece 2 tane kaldı.
Böyle bir durum yaşayan var mı ? Neden 5. Güne gitmiyorlar ve ya neden 3. Günde dondurulmuyorlar ?
Lütfen bilgiye ihtiyacım var , özellikle ohss den sonra tekrar opu olmaktan çok korkuyorum ve demekki sağlıksızlar ve tekrar negatif olacak. Ne yapmam gerekiyor ne yapacağım?
Merhaba bu konuda benim de çok büyük şüphelerim var 3.gün cok iyiken neden riske atıp bekleniyor ki. Sizin yine 28 yumurta toplanmış benim amh değerim düşük ilk denemedi 5 yumurta toplandı 4 döllenme onlarda geç yani hüsran oldu. İkincide 4 yumurta toplandı 2 tane döllendi 4.güne kadar arayıp süper dendi 5.gün e biraz yavaş gibi 6 yı bekleyelim. Bu nasıl bir risk neden 3.de dondurulmadı. Yarınınki telefona kadar rahat yüzü yok.

mesajı görmemişim kusura bakmayın. Aynı durumdayım sürekli dr şarla ön görüşme yapıyorum dakat içime sinmedi. Ne yaptınız nasıl ilerledimiz ? Umarım gönlünüzce olmuştur

Back