• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5.güne gitmeyen embriyolar

Dr umda 5. Gün embriyosu transfer etmek istiyoruz diyor. İstiyoruz ama gelmiyolar ki bende neler istiyorum da olmuyo bazen işte. 3. Gün embriyo transferinde hamile kalıp gayet sağlıklı ilerleyen bir sürü insan var neden illa 5. Gün
Benimkide 3.gün seviyorum diyordu daha garanti kaliteleri düşmeden yapalım demişti. Ya bence hayırlısı olacaksa 2.gün bile oluyor canım. Dr değiştir bence ısrarla 5.gün bekliyorsa

biz belki ilaclarla fazla uyarildik yumurtamiz kalitesizlesti benim bide ekstra cikolata kistim var
Belki spermde hasar var bjnlar bidakine daha cok dikkat edilerek yapilir.hangi ilaclari kullanmistin ben 150 gonalf 159 meriofert
Ben 187.5 gonal f , 75 meriofert , 0.5 saizen ama 6 gün vurulanildim sonra hemen çatlatma iğnesi çünkü 6 günde 20 cm e geldi yumurtalar. Bence bu kadar hızlı olmasıda kötü

Benimkide 3.gün seviyorum diyordu daha garanti kaliteleri düşmeden yapalım demişti. Ya bence hayırlısı olacaksa 2.gün bile oluyor canım. Dr değiştir bence ısrarla 5.gün bekliyorsa
Kimdi dr unuz? Bulent hocanın kötü oldugunu düşünmüyorum ama işte bazen herkesin herkesle enerjisi maalesef tutmuyor

Ben 187.5 gonal f , 75 meriofert , 0.5 saizen ama 6 gün vurulanildim sonra hemen çatlatma iğnesi çünkü 6 günde 20 cm e geldi yumurtalar. Bence bu kadar hızlı olmasıda kötü
Baya tepki vermis yumurtalarin belkide dozdan az cikti cnm.ilkin gunahi olmaz.ilkinde yapilan 2.de yapilmaz daha dikkat edilir.dogru yanlis yapila yapila bulunuyo:(cunku bizim yumurtamizin kalitesi uzaktan belli olmuyo anca dollenirken anlasiliyo:(

Tabiki öyle kötülemek için demedim. Biz izmirde yaşıyoruz Nurettin ersöz inceydi doktorum
Yok yok yanlış anlamayın kötü dediniz diye değil. Yani alanında oldukça başarılı bir doktor olduğunu biliyorum ama işte bazen doktor hasta uyuşamayabiliyor. Tedavisi yaramayabiliyor. Ya da kısmetim yok belkide ..

Baya tepki vermis yumurtalarin belkide dozdan az cikti cnm.ilkin gunahi olmaz.ilkinde yapilan 2.de yapilmaz daha dikkat edilir.dogru yanlis yapila yapila bulunuyo:KK43:cunku bizim yumurtamizin kalitesi uzaktan belli olmuyo anca dollenirken anlasiliyo:KK43:
Benim 2. Denememdi maalesef 3 e gideceğiz gibi duruyor. Yavaş gelişen embriyolarda tutunma çok olası değil gibi okuyorum her yerde . Maddi manevi çok zor hele ki şimdi zam geldi 24 bin olan tedavi 37.500₺ ye çıkmış kafadan ilaçları söylemiyorum bile her deneme 120 bin tl civarına çıkıyor acıbademde. Yok embriyoskop yok rahim kasılma önleyici ilaç gebelik aşısı falan derken. Büyük maliyetler

Benim 2. Denememdi maalesef 3 e gideceğiz gibi duruyor. Yavaş gelişen embriyolarda tutunma çok olası değil gibi okuyorum her yerde . Maddi manevi çok zor hele ki şimdi zam geldi 24 bin olan tedavi 37.500₺ ye çıkmış kafadan ilaçları söylemiyorum bile her deneme 120 bin tl civarına çıkıyor acıbademde. Yok embriyoskop yok rahim kasılma önleyici ilaç gebelik aşısı falan derken. Büyük maliyetler
Ne o oyle okadar yaa:(ck maaloyetli insallah 3.yr gerek kalmaz en iyi yerdede yaptiriyosunuz:(sans mi yok bizde anlamiyorum.neden yavas gelisiyo diye aciklamada mi yapmadilar

Ne o oyle okadar yaa:KK43:ck maaloyetli insallah 3.yr gerek kalmaz en iyi yerdede yaptiriyosunuz:KK43:sans mi yok bizde anlamiyorum.neden yavas gelisiyo diye aciklamada mi yapmadilar
İnanın çok zor . Henüz yapmadılar yarın kontrolüm var ohss oldupum için tekrar konuşacağım. Amerkanı araştıracağım en iyisi orası diye duydum

Yok yok yanlış anlamayın kötü dediniz diye değil. Yani alanında oldukça başarılı bir doktor olduğunu biliyorum ama işte bazen doktor hasta uyuşamayabiliyor. Tedavisi yaramayabiliyor. Ya da kısmetim yok belkide ..
Belkide hayırlısı olsun sizin için en kısa zamanda 🌸

İnanın çok zor . Henüz yapmadılar yarın kontrolüm var ohss oldupum için tekrar konuşacağım. Amerkanı araştıracağım en iyisi orası diye duydum
Kiyamam ya bende ohhss olmustum allahtan karnim falan sismedi sivi toplamadi ama siddetli bulantim.vardi.para iadesi yapsalar bari kknus bakalim ne diyecekler banada haber ver.sperm secme falan uygulasak havuz yapsak nasil olur desen jhnu bi sorsana havuz yapip.dondursak ondan somra.transfer yaosak desen

Kiyamam ya bende ohhss olmustum allahtan karnim falan sismedi sivi toplamadi ama siddetli bulantim.vardi.para iadesi yapsalar bari kknus bakalim ne diyecekler banada haber ver.sperm secme falan uygulasak havuz yapsak nasil olur desen jhnu bi sorsana havuz yapip.dondursak ondan somra.transfer yaosak desen
Valla bilmiyorum ki ne olacak. Ohss o kadar zor ki kimse yaşamasın inşallah 🙏🙏

Gittin mi doktora konustun mu
Merhaba şimdi çıktık ohss tamamen geçti sayılırmış.
Şimdi eşimden genital panel pcr ve açlık kan şeker testi istediler.
Çünkü embriyonun 3. Güne kadar ilerlemesi yumurtaya 3. Günden sonra ilerlemesi sperme bağlıymış. Bu sonuçlara göre plazma ameliyatı yapmak gerekebilir dediler. Plazma yapılıp tekrar tesa yapılacak yani. Yolunuz uzun gibi. Ama bu dondurulanları transfer yapaalım dediler 8-10 hücrelilermiş 4 hücreli olanlarda bile tutanabiliyormuş deneyelim dediler

Herkese merhaba , hepimizin farklı telaşları var maalesef , bu uğurda herkes maddi manevi çok yoruluyor. Sonu güzel diye diye katlanıyoruz ki umarım öyle de olur.

Bende daha 28 yaşındayım eşimden kaynaklı problemimiz var 2. Kez Opu yapıldı ve bu sefer ohss oldum 3 gece hastanede yattım çıktım şimdi toparlıyorum inşallah.
İlk opu da 28 yumurta toplandı 5. Gün 3 tane donduruldu çift transfer yapıldı çözülürken 1 tanesi bozuldu ve imha edildi . Çift transfer negatif oldu.
2. Opu 16 yumurta toplandı ve 5. Güne sadece 2 tane kaldı.
Böyle bir durum yaşayan var mı ? Neden 5. Güne gitmiyorlar ve ya neden 3. Günde dondurulmuyorlar ?
Lütfen bilgiye ihtiyacım var , özellikle ohss den sonra tekrar opu olmaktan çok korkuyorum ve demekki sağlıksızlar ve tekrar negatif olacak. Ne yapmam gerekiyor ne yapacağım?
Benim doktorum 3.gunu hiç dusunmedi bile yumurtam çok diye galiba hepsini 5.gune kadar bekletti daha iyi diyorlar tabi olucak olduktan sonra Allah'a kalmis bir durum ❤️🙏

Merhaba şimdi çıktık ohss tamamen geçti sayılırmış.
Şimdi eşimden genital panel pcr ve açlık kan şeker testi istediler.
Çünkü embriyonun 3. Güne kadar ilerlemesi yumurtaya 3. Günden sonra ilerlemesi sperme bağlıymış. Bu sonuçlara göre plazma ameliyatı yapmak gerekebilir dediler. Plazma yapılıp tekrar tesa yapılacak yani. Yolunuz uzun gibi. Ama bu dondurulanları transfer yapaalım dediler 8-10 hücrelilermiş 4 hücreli olanlarda bile tutanabiliyormuş deneyelim dediler
Esinizin sperm sonuclari nasildi peki gorunurde birsey var miydi:(cok gecmis olsun.dondurulanlari ol bakalim belki bu sefer olur rabbim ol der olur guzel dusun.once senin ssgliginda onemli ohssdan dolayi kalite etkilenmistir falan dedi mi oeki

Back