- 14 Kasım 2022
- 562
- 741
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
21 taneden 1 tanesi ulaşdi ve kalitesi orta kaliteydi b kalite. Şimdi 34 haftamizi doldurduk. Allah ol derse inan o kalite onemli degil. Onemli olan genetik yapisi.5.güne 2 adet embriyom ulaştı
2.-3. Gün 6 adet vardı nasıl böyle az oldu anlamadım
Çok modum düştü
2. Tanesinden 1 tanesinin Embriyolog kalitesi gayet iyi dedi ama ben biraz üzüldüm
rahim dinlendirmedeyim muhtemelen temmuz sonu gibi olur transferim
21 taneden 1 tanesi ulaşdi ve kalitesi orta kaliteydi b kalite. Şimdi 34 haftamizi doldurduk. Allah ol derse inan o kalite onemli degil. Onemli olan genetik yapisi
Benimde 17 yumurtadan sona 2 tane kaldı 5. Gün. 2 gün önce transfer oldum. Üzülme en nihayetinde ihtaç olan 1 yumurta 1 sperm5.güne 2 adet embriyom ulaştı
Çok modum düştü
2. Tanesinden 1 tanesinin Embriyolog kalitesi gayet iyi dedi ama ben biraz üzüldüm
Benimde 17 yumurtadan sona 2 tane kaldı 5. Gün. 2 gün önce transfer oldum. Üzülme en nihayetinde ihtaç olan 1 yumurta 1 sperm
Bende transfer süremi heyecanla bekliyorum inşAllah sağlıkla tutunur size bebişniizBenimde 17 yumurtadan sona 2 tane kaldı 5. Gün. 2 gün önce transfer oldum. Üzülme en nihayetinde ihtaç olan 1 yumurta 1 sperm
Inseallah canim. Moralini yuksek tut. Umutsuzlukla yola çikilmaz. Duani et, hayirlisini iste. Olacak olana hiçbir şey engel olamaz bunu unutma.MaşAllah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok üzüldüm bende korku kapladı içimi ama umut verdiniz bana inşallah ben de o günler görürüm nolur dua edin
Eşim de öyle diyor tek yapabileceğimiz şey dua etmek elden başka bir şey gelmezInseallah canim. Moralini yuksek tut. Umutsuzlukla yola çikilmaz. Duani et, hayirlisini iste. Olacak olana hiçbir şey engel olamaz bunu unutma.
19 yumurtamdan 1 tanesi 5bb kaliteye geldi ve dün çok şükür tuttuğunu öğrendim. Moralinizi bozmayın5.güne 2 adet embriyom ulaştı
Çok modum düştü
Çoook sevindim , Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallah bana da dua eder misiniz19 yumurtamdan 1 tanesi 5bb kaliteye geldi ve dün çok şükür tuttuğunu öğrendim. Moralinizi bozmayın
Aynen benimkide öyleydi21 taneden 1 tanesi ulaşdi ve kalitesi orta kaliteydi b kalite. Şimdi 34 haftamizi doldurduk. Allah ol derse inan o kalite onemli degil. Onemli olan genetik yapisi.
Tabu ki ederim rabbim kimseyi bu kapıda ümitsiz bırakmasın ümidinizi kaybetmeyin. Bende kaybetmiştim ama mucizeler oluyor hepÇoook sevindim , Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallah bana da dua eder misiniz
Allah razı olsunTabu ki ederim rabbim kimseyi bu kapıda ümitsiz bırakmasın ümidinizi kaybetmeyin. Bende kaybetmiştim ama mucizeler oluyor hep
Meraba canım hamılemısn benımde bitane kaldı 8 taneden 5bb seviyesinde biraz moralim bozuldu19 yumurtamdan 1 tanesi 5bb kaliteye geldi ve dün çok şükür tuttuğunu öğrendim. Moralinizi bozmayın
Siz genetige gönderdinizmi21 taneden 1 tanesi ulaşdi ve kalitesi orta kaliteydi b kalite. Şimdi 34 haftamizi doldurduk. Allah ol derse inan o kalite onemli degil. Onemli olan genetik yapisi.
Benim de 8 yumurtadan 1 tane 5. Güne kaldıAllah razı olsun
Hayir canim. Aslinda niyetimiz vardi ama daha once iki olumshz olunca bu da zaten olmaz belki diye artik genetikle ugrasmadik. Şu an bebegim yanimda uyuyor. Saglikli çok şukur. 36 haftada dogdu bebegim. Darisi sizlere saglikli hamilelik ve dogumlarSiz genetige gönderdinizmi
Allah bağışlasın canımHayir canim. Aslinda niyetimiz vardi ama daha once iki olumshz olunca bu da zaten olmaz belki diye artik genetikle ugrasmadik. Şu an bebegim yanimda uyuyor. Saglikli çok şukur. 36 haftada dogdu bebegim. Darisi sizlere saglikli hamilelik ve dogumlar
Evet hamile kaldim ama malesef gelişmedi ve düşük yapmak zorunda kaldim. Her şeye sil baştan başlıycam malesef tekrar. Siz moralinizi yüksek tutun bu dönemde moral çok önemli. Insallah size tutunucak ve sağ sağlim kucağınıza alıcaksınızMeraba canım hamılemısn benımde bitane kaldı 8 taneden 5bb seviyesinde biraz moralim bozuldu