5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canım her istediğini yiyebiliyo muydun peki normal diyet yapıp onu uygulasak gider mi acaba benim bu diyete gğvenim kalmadı sabahki rakamdan sonra

canım ben herşeyden yiyordum biraz dikkat ederek.ama kilo verme duruyor bir süre sonra.67 yi görmüştüm ama kilo durunca bıraktım bu kürü.ikisinide deneyen biri olarak ben hafta içi bunu hafta sonu da yoğurdu yaparak birkaç hafta gitmek istiyorum.
bence yediğin şeyden aldığın kiloyu takma.ben bir ara almanya dan çok ünlü ve pahalı bir diyet içecek getirtmiştim.onu yaparken hiç unutmam verdikleri listenin dışında bir akşam çok acıkınca haşlanmış mısır yemiştim sabah tam 1 kilo aldığımı gördüm.yani demem o ki diyet döneminde her kaçış + olarak geliyor.bence bu önemli.yani diyete uymak kaçınca bırakmamak.moralini bozma bu kaçamak bize ders olsun daha dikkat edelim bu dönem.

hıı tm canım.ben yapıyorum ama anlatmayı beceremem galiba.sağlık olsun.
Canim hic anlamiyorum ben o islerden sen anltirsin eminimde vallaha benim kafam almaz bilyom ben kendimi sahol yinede tatlim
Canim olabilr aslinda ama benim geceden cok sancim var benim reglim hastanede biterdi sonu oyle sancim bulanrim olur bugun gelicek belli gelirse ben bu haftada yapmiycam bitsin diger hafta ve sonralari devam edicem 3 hafta ust uste yapicam ins bende veremedim 100 g fark var ki dun hic yemedim fgibu birsey cayla bir kac meyveyle ama ayniyim reglim gecsin bakalim farki olucakmi
sağol canım uğraşıyorum işte inş. düzelir 21,5 aylık canım koca delikanlı oldu teyzesi:)

Oyy maasallah canim oglusuna buyumus abi senin oglun benim oglusuma abi olsun rabbim acilarini yasatmasin saglik versin canim

Canim cok sasirdim bir lahmacunla o kadar fark olurmu onda birsey yokki acaba siskinlikmi var bu kadar olmamali o zaman normal yesek bile fazlasinimi alicaz bosami yapiyoruz:26:

Canim ben bunlari yapmak isterim ama dedigim gibi bu hafta ben birakicam reglim yuzunden birakicam derken yiycem ama hem halsizlik hem sanci bas edemem kolada farki yok diger hafta basliycam 3 hafta hic birakmiycam ins

Bugün 2. Gunum sebze gunundeyım su ana kadar bır salatalık tuketebıldım yarım lıtre de su bugun dayanamayıp aç karna tartıldım. Başlangıc kılom 54.300 du sımdı 52.400 gosterdi ama ıkı gundur hıc kacamak yapmıyorum yeşil çay tuketıyorum ıns herkes kilo verır.

Oh sana maasallah canim guzel gidiyosun hadi bakalim sen 5 vericeksin gibi maasallah

Dun kilom ayniydim...bugunde 300 gr gitmis 65.700 olmusum toplamda 4gunde Iki kilo gitti ..kacamaklara ragmen...sutlac kurabiye tursu Iki gundur kacirdim bayagi ...bilmiyorum ya giden su benden ya da ictigim sirkeli su ise yariyor:) sabah Aksam olum koca bardak sirkeli su iciyorum ha unutmadan bir de ishal olmusum onun da etkisi karnim Cok agriyor...iyi oldu AmA ..

Ya Ben baslangic kilomu unuttum yanlislik oldu Iki kilo degil bir dakika Iki msj I mi bulmam lazim 67.700dum sanirim 65.7 oldum Eee Dogru ..off yoksa 68.7 miydim durun bulcam

Oh cok sevindim canim nasil basardin ishal olmayi darisi basima ins bu arada bende hem regli hem ihtiyaci dusunursek verdim ama kendimi cok iyi hissediyorum midem sis degil icim bos hafif hissediyorum yanlarim azaldi

Ya Ben baslangic kilomu unuttum yanlislik oldu Iki kilo degil bir dakika Iki msj I mi bulmam lazim 67.700dum sanirim 65.7 oldum Eee Dogru ..off yoksa 68.7 miydim durun bulcam

Canim 2 kilo cok guzel kilo vallaha bakalim yarin ben ne cikicam kesin aynidir en fazla 100 gvermisimdir

daha önce bu diyeti yapanlar4-5 kilo verebilmişler. Kaçamak yapmamak önemli

kacamak yapmam tabikide ama istediginiz kadar yiyin diyor yadiyette ortalama kac adet patates yumurta ve tavuk budu yenilcek soylerseniz sevinirim cunku 10tane patates yersem nerdeyse bin kalori yapiyor ben oyuzden terttudte kaldim gorumcemin diline dustum bu aldigim kilolar yuzunden allaha sukur 7 li rakamlari gordum ama ben kisasurede vermek sitiyorum cunku bu kilolar ustume oturmadi benim oyuzden kolay verebiliryorum verdigim zaman dolaptaki hic bir kiyafetimi giyemiyorum 38 bedenden kac bedenlereciktigimi bilmiyorum cunku sinirden nereyse1 seneden beri kendime bi kac ust kiyafet haricinde hic kiyafet almadim hep esofman body takiliyorum ya insanin ayaklari bilebuyurmu buyudu iste benimkiler okadar rengaren ayakkabilarim var veben giyemiyorum hicbirine sikmayi birak ayagim yarisinda kaliyo yok girmiyo depresyona bagladim isi benim vermem lazim bu igrenclikleri biran oncecok uzgunum cok

birde bende soylebir takinti oldu ogluma hamileyken ben acaip kanat kizartmasi aserir ve yerdim boylebol tuzlu fritozden cikmis gevrek gevrek bir sene oldu ben o takintimdan hala vazgecemiyorum haftada iki kilo tavuk kanadi tuketiyorum oyle cikolata cips kolayla falan isim olmazbenim hatta gunicersinde normal yedigim ogunlerin kalorisi 500 u bile gecmez ama gece ozellikle oglumu yatirdiktan sonra saat 11 gibi haftanin nerdeyse 4gunu ben bu kanatlari yemessem duramiyorum napcam ben yaa bidemayista turkiyeye gitcem ailem beni bu halde gorurse topaa tutarlar valla kafayi yedim iyice

Hadı ıns umarım hep beraber verırız kıloları canım.
Ins canim benim ins bakalim diger haftaya artik ben regli oldum bugun sancimda var bakalim ne olucak
Bır havuc rendeledım nar eksısı bıraz lımon ve yesıl çay :)))
Afiyet olsun canim
Canim ben o gun 8 9 patates yemisimdir vallaha kaloriden falan dusunmedim ben hic sinirsiz hatta kusana dek yiyebilirsiniz yaziyo ilk sayfada yiyebiliriz demekki kilolar soz konusu olunca hepimiz ayni dertten yaniuoruz canim bende 38 bedendim ama malesef eski kiyafetlerime sadece bakmakla yetiniyorum yilmazsak veririz verdikten sonrada tutarsak ins daha almayiz sen kac kolsun simdi canim

Canim onu birakman lazim aksam 7 den sonra yememen lazim en cok gece onemli senin icin zor olacak ama basarabilirsin ywterki iste

İlk sayfada istediğiniz kadar yiyebilirsiniz yazıyor ama topiğin ortalarında bu diyet için 2 çeşittir yazıyor. Biri sınırlı diğeri sınırsız. Ben sınırsız olanını yaptım. 6 tane orta boy patatesle tam anlamıyla tıka basa tok hissetmiştim. 10 patates bile yesen bin kalori çok değil. Diyetisyenler 1200 cal nin altında liste vermiyorlar. İçini rahat tut. Üzülme

kızlar bana bir önerisi olan var mı? tam 5 gündür wc ye gitmedim.hiç böyle olmamıştım.

Cnm inan bu yaşadığın psikolojiyi bir çoğumuz yaşıyoruz. Çevremizden hatta çok yakınlarımızdan duyduğumuz espriyle karışık sözler bile bizi incitmeye yetiyor. Kaçamak yaparsak biraz daha uzun sürede , yapmazsak daha kısa sürede bu illet kilolarımızı vericez. Er yada geç vericez. Önemli olan hiç pes etmeden yılmadan devam etmeliyiz. Kaçamak yaptığımızda kendimize karşı da güvenimiz sarsılıyor. En azından ben öyleyim. Ben çevremden çok kendimi kendime kanıtlamak istiyorum. O kadar çok psikolojik yıprandım ki kilolarıma hastalık nazarıyla bakmaya başladım sanki. Aylardır mağazaları gezmiyorum. Alışveriş delisi olan ben hiçbir şey satın almıyorum. İçine giremediğim bir pantolonumu evde sürekli görebileceğim bir yere astım. Bir gün mutlaka içine gircem diye kendimi motive etmeye çalışıyorum. Çok güçlü olmalıyız çok

Tavuk diyeti yapmıştım bir ara. Sonra o kadar çok tavuktan tiksinti geldi ki yarım bırakmıştım. Tavuğu çok seviyorsan deneyebilirsin. Belki daha kolay yapabilirsin. kk da egeadanın tavuk diyeti topiği var. İstersen bir göz at

Alsana kadar diyete uy. Sonra git pizza Yeofff yaa Valla yedim hem de 3dilim ...AmA bir dahaki diyette bozmam insallah Cok kararliyim bu diyette hiicc aclik hissetmedim AmA Gozum ac dayanamiyorum sevdigim bisey olunca...esim ve oglum pizza ismarladilar bol peynir kenarli gel de yeme ...iskence Valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…