- 2 Mart 2013
- 243
- 87
- 73
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #17.941
canım her istediğini yiyebiliyo muydun peki normal diyet yapıp onu uygulasak gider mi acaba benim bu diyete gğvenim kalmadı sabahki rakamdan sonra
Canim hic anlamiyorum ben o islerden sen anltirsin eminimde vallaha benim kafam almaz bilyom ben kendimi sahol yinede tatlimhıı tm canım.ben yapıyorum ama anlatmayı beceremem galiba.sağlık olsun.
Canim olabilr aslinda ama benim geceden cok sancim var benim reglim hastanede biterdi sonu oyle sancim bulanrim olur bugun gelicek belli gelirse ben bu haftada yapmiycam bitsin diger hafta ve sonralari devam edicem 3 hafta ust uste yapicam ins bende veremedim 100 g fark var ki dun hic yemedim fgibu birsey cayla bir kac meyveyle ama ayniyim reglim gecsin bakalim farki olucakmihıı tm canım.ben yapıyorum ama anlatmayı beceremem galiba.sağlık olsun.
Hafta sonu için yani sadece cmt,pzr günleri için aklıma şu geldi.ben bir ara yine diyet yöntemlerinde okumuştum ve yapmıştım 10 güne yakın.şöyle;her öğünden 20 dk.önce 2 kaşık yoğurda SİLME 1 çay kaşığı zencefil tozu,1 çay kaşığı (silme yine)zerdeçal,1çay kaşığı silme tarçın karıştırıp yeniliyor.yemekte normal abartmadan yenecek.sabah,öğle,akşam yapılıyor.ben günde ortalama 200gr veriyordum.ilk günler çok veriliyor sonra duruyor.bunu mu yapsak haftasonu?vermek istemiyorum almamak için.
sağol canım uğraşıyorum işte inş. düzelir 21,5 aylık canım koca delikanlı oldu teyzesi:)
günaydın kızlar hepinizi okuyorum bende ama toplu cevap yazmayı bilmiyorum sık sık alıntıyla cevap verince bilgisayar donuyo Rabbim herkeslere yardım etsin hastalara acil şifalar versin yavularımızı bizlere bağışlasın buarada hayırlı cumalar olsun..
kızlar ben güne kötü başladım dün yemeseydim keşke yedim ya tam 800 gr. almışım bu diyet böyleyse 1 lahmacunla kilo geri gelicekse kafam karıştı iyice ya veremesem bile almamam gerekirdi çok moralim bozuldu 2 günde verdiğin kilo birgünde hemde doya doya yemeden geri gelsin çok mantıksız geldi bana ne yapıcağımı bilmiyorum artık.sorun bende mi diyette mi anlamadım?? biraz hevesleniyim bikaç kilo verip sabitliyim öyle normal bi beslenmeyle diyet yaparım diyodum ama hem çok ağır ver hemde kaçgün uğraşarak verdiğini hiç abartmadan hemen geri al
hmm tamam canım sağlık olsun.
arkadaşlar aklıma şöyle bir fikir geldi.''günde 500gr. verdiren yogurtlu kür''yazınca çıkıyor kadınlar kulübünde.ben 10 gün filan denemiştim faydası olmuştu.başta gerçekten 500gr.veriliyor ama sonra duruyor verme.ben 10 günde 2 kilo vermiştim.acaba diyorum haftasonları vermek için değil almamak için 2 gün (cmt-pzr)bunu mu yapsak.yani pzt gününe kilo almadan başlayabilr miyiz acepp???
Bugün 2. Gunum sebze gunundeyım su ana kadar bır salatalık tuketebıldım yarım lıtre de su bugun dayanamayıp aç karna tartıldım. Başlangıc kılom 54.300 du sımdı 52.400 gosterdi ama ıkı gundur hıc kacamak yapmıyorum yeşil çay tuketıyorum ıns herkes kilo verır.
Dun kilom ayniydim...bugunde 300 gr gitmis 65.700 olmusum toplamda 4gunde Iki kilo gitti ..kacamaklara ragmen...sutlac kurabiye tursu Iki gundur kacirdim bayagi ...bilmiyorum ya giden su benden ya da ictigim sirkeli su ise yariyor:) sabah Aksam olum koca bardak sirkeli su iciyorum ha unutmadan bir de ishal olmusum onun da etkisi karnim Cok agriyor...iyi oldu AmA ..
Ya Ben baslangic kilomu unuttum yanlislik oldu Iki kilo degil bir dakika Iki msj I mi bulmam lazim 67.700dum sanirim 65.7 oldum Eee Dogru ..off yoksa 68.7 miydim durun bulcam
Oh sana maasallah canim guzel gidiyosun hadi bakalim sen 5 vericeksin gibi maasallah
daha önce bu diyeti yapanlar4-5 kilo verebilmişler. Kaçamak yapmamak önemli
Ins canim benim ins bakalim diger haftaya artik ben regli oldum bugun sancimda var bakalim ne olucakHadı ıns umarım hep beraber verırız kıloları canım.
Afiyet olsun canimBır havuc rendeledım nar eksısı bıraz lımon ve yesıl çay :)))
Canim ben o gun 8 9 patates yemisimdir vallaha kaloriden falan dusunmedim ben hic sinirsiz hatta kusana dek yiyebilirsiniz yaziyo ilk sayfada yiyebiliriz demekki kilolar soz konusu olunca hepimiz ayni dertten yaniuoruz canim bende 38 bedendim ama malesef eski kiyafetlerime sadece bakmakla yetiniyorum yilmazsak veririz verdikten sonrada tutarsak ins daha almayiz sen kac kolsun simdi canimkacamak yapmam tabikide ama istediginiz kadar yiyin diyor yadiyette ortalama kac adet patates yumurta ve tavuk budu yenilcek soylerseniz sevinirim cunku 10tane patates yersem nerdeyse bin kalori yapiyor ben oyuzden terttudte kaldim gorumcemin diline dustum bu aldigim kilolar yuzunden allaha sukur 7 li rakamlari gordum ama ben kisasurede vermek sitiyorum cunku bu kilolar ustume oturmadi benim oyuzden kolay verebiliryorum verdigim zaman dolaptaki hic bir kiyafetimi giyemiyorum 38 bedenden kac bedenlereciktigimi bilmiyorum cunku sinirden nereyse1 seneden beri kendime bi kac ust kiyafet haricinde hic kiyafet almadim hep esofman body takiliyorum ya insanin ayaklari bilebuyurmu buyudu iste benimkiler okadar rengaren ayakkabilarim var veben giyemiyorum hicbirine sikmayi birak ayagim yarisinda kaliyo yok girmiyo depresyona bagladim isi benim vermem lazim bu igrenclikleri biran oncecok uzgunum cok
birde bende soylebir takinti oldu ogluma hamileyken ben acaip kanat kizartmasi aserir ve yerdim boylebol tuzlu fritozden cikmis gevrek gevrek bir sene oldu ben o takintimdan hala vazgecemiyorum haftada iki kilo tavuk kanadi tuketiyorum oyle cikolata cips kolayla falan isim olmazbenim hatta gunicersinde normal yedigim ogunlerin kalorisi 500 u bile gecmez ama gece ozellikle oglumu yatirdiktan sonra saat 11 gibi haftanin nerdeyse 4gunu ben bu kanatlari yemessem duramiyorum napcam ben yaa bidemayista turkiyeye gitcem ailem beni bu halde gorurse topaa tutarlar valla kafayi yedim iyice
kacamak yapmam tabikide ama istediginiz kadar yiyin diyor yadiyette ortalama kac adet patates yumurta ve tavuk budu yenilcek soylerseniz sevinirim cunku 10tane patates yersem nerdeyse bin kalori yapiyor ben oyuzden terttudte kaldim gorumcemin diline dustum bu aldigim kilolar yuzunden allaha sukur 7 li rakamlari gordum ama ben kisasurede vermek sitiyorum cunku bu kilolar ustume oturmadi benim oyuzden kolay verebiliryorum verdigim zaman dolaptaki hic bir kiyafetimi giyemiyorum 38 bedenden kac bedenlereciktigimi bilmiyorum cunku sinirden nereyse1 seneden beri kendime bi kac ust kiyafet haricinde hic kiyafet almadim hep esofman body takiliyorum ya insanin ayaklari bilebuyurmu buyudu iste benimkiler okadar rengaren ayakkabilarim var veben giyemiyorum hicbirine sikmayi birak ayagim yarisinda kaliyo yok girmiyo depresyona bagladim isi benim vermem lazim bu igrenclikleri biran oncecok uzgunum cok
birde bende soylebir takinti oldu ogluma hamileyken ben acaip kanat kizartmasi aserir ve yerdim boylebol tuzlu fritozden cikmis gevrek gevrek bir sene oldu ben o takintimdan hala vazgecemiyorum haftada iki kilo tavuk kanadi tuketiyorum oyle cikolata cips kolayla falan isim olmazbenim hatta gunicersinde normal yedigim ogunlerin kalorisi 500 u bile gecmez ama gece ozellikle oglumu yatirdiktan sonra saat 11 gibi haftanin nerdeyse 4gunu ben bu kanatlari yemessem duramiyorum napcam ben yaa bidemayista turkiyeye gitcem ailem beni bu halde gorurse topaa tutarlar valla kafayi yedim iyice
Offfffff ya kacamak yaptım bır kase makarna salatası dort tane nugget yedım offf pışmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?