- Konu Sahibi incilideniz
kızlar iki gün kaldı başlamamıza:)))) ama kızlar 5ten az versek bile bırakmayalım vücudumuz direniyorsa biz daha çok direnelim ve zafer bizim olsun:lepi: hep destek tam destek bekliyorum:içelim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa qızlar bana da yardım edin mafoldumben
kızlar iki gün kaldı başlamamıza:)))) ama kızlar 5ten az versek bile bırakmayalım vücudumuz direniyorsa biz daha çok direnelim ve zafer bizim olsun:lepi: hep destek tam destek bekliyorum:içelim:
pasaklıminiktanrıça seninle hemen hemen aynı durumdayız.bende evlendiğimde 48 kiloydum doğum yaptım şimdi ise 5850 olsam yeter ama.bende hayal diyorum yinede denicem.istersen sende pazartesi başla.ortalama yakın kilolarda olduğumuz için karşılastırabiliriz hem tatil günlerinin hafta sonuna gelmesi daha iyi olur
peki tatlım o zaman 1 hafta sonra kaç kilo verdiğini mutlaka yaz olurmu çünkü bana yakın kilodaki arkadaşların kaç kilo verdiğini merak ediyorum.
benim bugün 3. günüm yani et günü. Ama mutsuzummmm niye derseniz ilk gün vermistim 300 gram ama bugün tartildim 500 gram almisim ya hemde sebze gününde olamaz cünki icim almayarak yemistim o yagsiz tuzsuz seyleri. Hergün tartilmanin zararlari ama en azindan son gün soke olmam. Üc gündür callanetics yapiyorum günde 1 saat cok etkili hissediyorumda etkilesim oldugunu hatta birazda toparlanma var acaba kasmi yaptim?
ama normalmi sebze gününde yarim kilo almam ?
ama normalmi sebze gününde yarim kilo almam ?