- 17 Ekim 2015
- 5.451
- 5.308
- 198
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.141
Tabi ki. Ben bugun sebze yapiyommTamamdır,bu arada sen bugün patates mi yiyorsun yoksa günler ri degistirebiliyor muyuz,dışarıya çıkcam şimdi de karnımı doyurup gideyim dedim,
Ben severim yumurtayı hatta 3 tane haşlanmış yumurta yedim biraz önce ama eşim fazla yeme dedi sarılık olursun dedi,dalga mı geçiyor,gerçek mi anlamadımAhhh yumurta
AhahaYa ben bu şekersiz çayı icebiliyorsam sizde yapabilirsiniz kızlar çooookk kotuu
Yaa alışmak istemiyorumAhahaben zaten içecekleri şekersiz içiyorum ama minekosan bi alisirsan şekersiz içmeye bi daha şekerli icemezsin,2 gün dayan sonra şeker elveda
Alış alış şeker kilolu olmasanda çok zarar,bende tuz delisiyim mesela tansiyon çıkacak diye ödüm kopuyor ama bende azalttım birazcıkBozmayiin kızlar Bozmayiin
Yaa alışmak istemiyorum
Benimde dum düştü inanır inanir misinAlış alış şeker kilolu olmasanda çok zarar,bende tuz delisiyim mesela tansiyon çıkacak diye ödüm kopuyor ama bende azalttım birazcık
İyi bari Allah korumuş,dikkat et kendine ama,tansiyon kötü bir şeyBenimde dum düştü inanır inanir misin
Giden arabanın önüne atladım kafa gitmiş artık
Günaydıngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?