5 gunde 10 kilo:))

canım 1 kutu kola demişsin ama aç karnına ne kadar zararlı olur o :50:ayrıca 1 bardak kola içtikten sonra böbreklerinin tam 32 bardak suya ihtiyacı oluyor o yüzden bnce daha sağlıklı diyetler deneyin derim ama karar sizin:34:

1 bardak kola ictikten sonra kım dedi size sölermisiniz 32 bardak su istedigini abartmya ne kadar meraklsıınız kızlar ya hiç bile öle bisi yok o zararlı bu zararllı sonra kilo vercem die bkarsın ben hergün 3 bardak sekersiz su bardagı kahve iciyorum günde 12 km kosuyorum hiçbir zararı yok mesela bence sana diyet yapması zor geliyo mana arıyosun bi bardak kolada maxımum 100 kalori var bu cokmu ozaman sen 1 bardak meyve suyu ic onun yerine

Kızlar diyeti deneyenler ne sonuç aldı? Paylaşın lütfen!!! Ben de yarın başlıyorum yapmaya, sonucu mutlaka yazıcam.. Herkese kolay gelsin ;)

1 bardak kola ictikten sonra kım dedi size sölermisiniz 32 bardak su istedigini abartmya ne kadar meraklsıınız kızlar ya hiç bile öle bisi yok o zararlı bu zararllı sonra kilo vercem die bkarsın ben hergün 3 bardak sekersiz su bardagı kahve iciyorum günde 12 km kosuyorum hiçbir zararı yok mesela bence sana diyet yapması zor geliyo mana arıyosun bi bardak kolada maxımum 100 kalori var bu cokmu ozaman sen 1 bardak meyve suyu ic onun yerine

bence saçmalamayı kess bunu televizyonda doktorlar söylüyor kendim uydurmuyorum ayrıca diyete mana arama konusuna gelnce ne diye mana arıyım amacım ne olabilir bence sen önce bildiğin şeylerin dğru olup olmadığını öğren sana yararlı olan bşey millete zararlı olabilir 5 gnde 10 klo verilse ve bu sağlıklı olsa emi ol bunu senden önce doktorlar söylerdi ve türkiyede kilolu insan kalmazdı.dediğim gibi herşey herkese aynı etkiyi göstermez.

bir insanın metabolizması ortalama 1500 kalori yakar, bu hiçbir şey yapmasanız dahi vücudunuzun yakacağı kaloridir... 1 kilo vermek için 7800 kalori yakmak gerekir yani 5 gün boyunca hiçbir şey yemesen 5x1500= 7500 kalori ancak yakarsın diyelim ki yaptığın spor egzersizle falan yaktığın günlük kaloriyi 2500 e çıkardın (ki bu 2-3 saat ağır sporla ancak yapılır) 5x2500=12500 kalori yapar
12500/7800=1,6 kilo verebilirsin :40:

böyle fasa fiso diyetlerle ancak vücuda su kaybettirirsin tartı seni yanıltır inanmayın böle saçma diyetlere akıl var mantık var insan 1 günde 2 kg verebilir mi yaa:20::20:

canım çok haklısın her ne kadar sağlıksız olduğunu söylesen de söylesekte diyete mana aramakta olduğumuzu düşünüyorlar arasam ne sanki bana ne zararı ya da yararı varsa bazı arkadaşların:1: Allah akıl fikir versin en önce de sağlık versin :34:

düşüncesi farklı olan uygulamaz bu kadar basit, bu başlıkta bu diyete çamur atıp diyeti uygulayanların motivasyonunu düşürmeye hiç gerek yok.
daha önce dediğim gibi ablam buna benzer bir diyetle sadece 1 haftada 40 bedenden 36 ya düştü gözlerimle gördüğüm bir olay..

MsMarilyn canim sana cok tesekkur ederim! Bakin kiziyorum cunku MsMarilyn dedigi gibi insanlarin motivasyonu dusuyor. Bazen insanlarin acil kilo vermesi gerekir. Ve bu diyet tam ona gore. Benim acil kilo vermem gerekti ve bu diyeti buldum. Ve benim isime cok yaradi. 5 gunun sonunda 10 kilo verdim veremezsin diyenler kendi gozumemi inanayim size mi? Ayda 5 kilo vermek bana gore degil. Benim rahatsizligim oldugu halde bana dokunmadi! Yapacak insanlar zaten saglikli veya sagliksiz oldugunu dusunur salak degil bunu deneyecek insanlar. Ama herkesin kendi hur iradesi degil mi? Kimse karisamaz buna. Isteyen yapar istemeyen yapmaz kimseye silah zoruyla bir sey denettirdigim yok! Ben yaptim basarili oldum ve paylastim. Eger bu kadar sorunsa silin su konuyuda kurtulayim yeter biktim artik ne kotulugumu ne insanlarin sagligini bozmam vb yargiladiniz yeter artik

farbenreich bence sen sonuna kadar haklısın.. Benim de çok kısıtlı zamanım ve acilen vermem gereken kilolarım var.. Benim bünyem de seninkisi kadar başarılı olurmu orasını bilemem ancak deneyip görücem ama illa ki kilo verdirir diye düşünüyorum... Sağlıklı olmadığını düşünen varsa yapmaz bu kadar basit.. Bu başlık altında bu diyeti uygulayanlar ve ne sonuç aldıklarını paylaşanlar olmalı... Üstelik sonuç başarısız olsa bile... Ama daha diyeti uygulamadan ahkam kesmek çok ayıp.. Tabi ki herkes kendi fikrini söylemekte özgür ama lütfen bunu yaparken yıkıcı değil yapıcı olalım... Kendi adıma farbenreich sana teşekkür ederim diyet önerin için... Ben de bugün başladım ve umarım seninkisi gibi bir netice alırım.. Olumsuz konuşan insanlarla muhatap bile olma derim ben ;)

Kızlar birbirinize girmeyin..:21:
Sonuçta konu sahibi kimseyi zorlamıyor bu diyeti yapmak için..Yazmış geçmiş..:21:

Sağlığını bozacağını düşünen varsa yapmaz..

benim diyet hakkındaki naçizane fikrime gelirsek, 5 gün yapılabilir..Fazlası zarar..
Diyette sebze var, yoğurt var meyve var..Ve ölçüsü de az..
Sadece sabah kahvaltısı yok..

Diyetten sonra verilen kilolar, kıtlıktan çıkmış gibi yenmezse bence tamamı alınmaz...

Ha şu var herkes 5 günde 10 kilo veremez ama bu diyeti ben yapsam mesela 5 günde 3 kilo gider kesin..

Ama şu var: sabah kahvatısı klasik diyet kahvaltısına dönüştürülür ve akşam yemeğine de çok az sebz ya da çok az tavuk/köfte eklenirse 4*4 lük bir diyet olur bu..orası kesin..

bence saçmalamayı kess bunu televizyonda doktorlar söylüyor kendim uydurmuyorum ayrıca diyete mana arama konusuna gelnce ne diye mana arıyım amacım ne olabilir bence sen önce bildiğin şeylerin dğru olup olmadığını öğren sana yararlı olan bşey millete zararlı olabilir 5 gnde 10 klo verilse ve bu sağlıklı olsa emi ol bunu senden önce doktorlar söylerdi ve türkiyede kilolu insan kalmazdı.dediğim gibi herşey herkese aynı etkiyi göstermez.

doktorlar herşeyi çok biliyor. kalori hesaplamasını kendin yapabilirsn allah allah al mide ameliyatı olup kücltülen bi insan sırf sıvı tuketip meyve suyu iciyo ne zararı var .benim bildiklerim dogru kola icmiyosan git ozaman meyve suyu ic haslanmıs yumurta ye 100 kalori ne istersen yiyebilirsin ama su kolaya laf atmayı birakın ne geri kafalısınız ya bı dilinizde koladır gido

doktorlar herşeyi çok biliyor. kalori hesaplamasını kendin yapabilirsn allah allah al mide ameliyatı olup kücltülen bi insan sırf sıvı tuketip meyve suyu iciyo ne zararı var .benim bildiklerim dogru kola icmiyosan git ozaman meyve suyu ic haslanmıs yumurta ye 100 kalori ne istersen yiyebilirsin ama su kolaya laf atmayı birakın ne geri kafalısınız ya bı dilinizde koladır gido

yaw he he tamam sizin köyde okyanus var canım tamam :1:

Maji canim cok tesekkur ederim. Sporu coglaltir birakmazsan verirsin tabiki. Hadi farketsin 5 gunde 7 kilo ver. Suyunu ic, form caylari ic hatta bu acai form cayi var tadi cok guzel ki ben sevmezdim zorla icerdim. Simdi onu iciyorum bol bol. Dediginiz ve dedigim gibi sonrasinda cok yenmezse tabiki alinmaz. Zaten saglikli yasam icin hic bi zaman abartmamak lazim yemeyi. Zaten 5 gunden fazla bende tavsiye etmem. Her insanin bi dayanma esigi var. Ben az ve oz yedim. Ve sagliksiz seylerde degil. Kolayida sevdigim icin light iceyim dedim. Bi kutu koladan oyle sayisiz kaloride almadim VERDIM! istemeyen varsa sekersiz meyve suyu icsin tutan mi var? Maji'nin dedigi gibi yikici olmayin. Bi yerden duyup yazsaydim hakli olurdunuz ama denedim! Merve lutfen artik yorum yapma cidden istemiyorum. Git baska konuya yaz. Burdaki insanlar salak bi sen mi akillisin? Sagliksiz oyle boyle diye dusunemiyor muyuz? Olunmuyor hastada olunmuyor. Googleya yaz bak bakalim biri 25 gunde 22 kilo vermis su orucu ile. Adam sanirim sadece su icmis. Saglik adina yapmis bunu. Sonra gel bana konus tamam mi

Maji canim cok tesekkur ederim. Sporu coglaltir birakmazsan verirsin tabiki. Hadi farketsin 5 gunde 7 kilo ver. Suyunu ic, form caylari ic hatta bu acai form cayi var tadi cok guzel ki ben sevmezdim zorla icerdim. Simdi onu iciyorum bol bol. Dediginiz ve dedigim gibi sonrasinda cok yenmezse tabiki alinmaz. Zaten saglikli yasam icin hic bi zaman abartmamak lazim yemeyi. Zaten 5 gunden fazla bende tavsiye etmem. Her insanin bi dayanma esigi var. Ben az ve oz yedim. Ve sagliksiz seylerde degil. Kolayida sevdigim icin light iceyim dedim. Bi kutu koladan oyle sayisiz kaloride almadim VERDIM! istemeyen varsa sekersiz meyve suyu icsin tutan mi var? Maji'nin dedigi gibi yikici olmayin. Bi yerden duyup yazsaydim hakli olurdunuz ama denedim! Merve lutfen artik yorum yapma cidden istemiyorum. Git baska konuya yaz. Burdaki insanlar salak bi sen mi akillisin? Sagliksiz oyle boyle diye dusunemiyor muyuz? Olunmuyor hastada olunmuyor. Googleya yaz bak bakalim biri 25 gunde 22 kilo vermis su orucu ile. Adam sanirim sadece su icmis. Saglik adina yapmis bunu. Sonra gel bana konus tamam mi

Canım haklı olduğunu düşünüyorum ve sonuna kadar da arkandayım :) Bu arada sabahtan beri sürekli sıvı tüketiyorum, jimnastik yaptım. Şimdi koşu bandında tempolu yürüyüş yapıcam. Artık bu 5 gün kamptaymışım gibi muamele edicem kendime... Biraz kilo vereyim de moral olsun daha sonrasında da dikkatli olucam.. farbenreich dediğin gibi form çayı da içicem, şu bahsettiğin acai form çayı da araştırıcam.. Sen faydasını gördünmü? Eğer etkiliyse ben de almak isterim..:16:

Canım haklı olduğunu düşünüyorum ve sonuna kadar da arkandayım :) Bu arada sabahtan beri sürekli sıvı tüketiyorum, jimnastik yaptım. Şimdi koşu bandında tempolu yürüyüş yapıcam. Artık bu 5 gün kamptaymışım gibi muamele edicem kendime... Biraz kilo vereyim de moral olsun daha sonrasında da dikkatli olucam.. farbenreich dediğin gibi form çayı da içicem, şu bahsettiğin acai form çayı da araştırıcam.. Sen faydasını gördünmü? Eğer etkiliyse ben de almak isterim..:16:

Evet canim hem tuvalete cikariyor hem yaglari yakiyor ufacik bisi yesem bile tuvalete cikariyor hem tadida guzel. Guzel dusuncelerin icin cok tsk ederm canm benim. Verirsin inaniyorum en onemlisi spor ve sivi unutma :) gunde 3 fincan acai iciyorum. Lipton'un.

COLA hakkına bilmeyenler için söylüyorum; hani şu coca cola zero lar var ya sıfır şeker olan, o kolaların yağ yakıcı özelliği var bir kere içinde yüksek dozda kafein var ve şekersiz! bu insana kilo aldırmaz ki. Victoria Beckham coca cola zero içerek formunu koruduğunu söylemiş bir röportajında ama dikkat ederseniz victoria'nın bacakları selülitten geçilmiyo onuda çok kola içmesine bağlıyomuş. Ya arkadaşlar bilip bilmeden yok koladan sonra 32 bardak su içmek gerekiyomuş, yok bilmem ne gibi kötü yorumlar yapıp diyetçilerin moralini bozmayalım!

Evet canim hem tuvalete cikariyor hem yaglari yakiyor ufacik bisi yesem bile tuvalete cikariyor hem tadida guzel. Guzel dusuncelerin icin cok tsk ederm canm benim. Verirsin inaniyorum en onemlisi spor ve sivi unutma :) gunde 3 fincan acai iciyorum. Lipton'un.

Canım verdiğin değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. Hemen yarın liptonun çayını da alıcam :) Maratona devam ;)

COLA hakkına bilmeyenler için söylüyorum; hani şu coca cola zero lar var ya sıfır şeker olan, o kolaların yağ yakıcı özelliği var bir kere içinde yüksek dozda kafein var ve şekersiz! bu insana kilo aldırmaz ki. Victoria Beckham coca cola zero içerek formunu koruduğunu söylemiş bir röportajında ama dikkat ederseniz victoria'nın bacakları selülitten geçilmiyo onuda çok kola içmesine bağlıyomuş. Ya arkadaşlar bilip bilmeden yok koladan sonra 32 bardak su içmek gerekiyomuş, yok bilmem ne gibi kötü yorumlar yapıp diyetçilerin moralini bozmayalım!

aynen canım ama bazılarının kafası almıyoki sölüyom yok nuh dıo peygamber demiyolar bi kola suçlu bunlarda

Back
X