- 29 Mart 2013
- 382
- 83
- 118
Merhaba günlüğum ve günlügümü okuyacak güzel üyeler.40 gün sonra kaynimin dügünü var.27 yasindayim 165 cm boyum suan ki kilom 60. 2 bucuk sene önce dogum yaptim.ve tam 30 kilo aldim 50 kilo ile basladim 80 kilo doguma girdim sonra 10 kiloyu hemen dogumda birakmisim.geri kalanida iste yok emzirme dönemi yok lohusa deeken biraz verdim iste simdi 60 kiloyum en azindan 5 kilo daha vermek istiyorum.aslinda 50 kiloda olsam fena olmaz ama simdilik hedefim 5 kilo.bugün sabah kahvaltida 1 domates 1 salatalik bir avuc ici kadar semizotu ve 1 biberle 1 yk zeytinyag ile salata yaptim limonlu tutsuz.üzerine 1 dilim beyaz peynir dogradim 5_6 tane zeytin ve yatim dilim ekmekle kahvaltimi yaptim.tabi kahvalti öncesi aksamda 1 tam cevizi 1 bardak suya koyup sabaha kadar beklettim.uyanir uyanmaz onu ictim cevizi yedim.üzerinede 1 büyük bardak su icip kahvaltimi yaptim.kahvaltidan sonra yine sabah kahvaltidan önce hazirladim 1 litre suya 3 kabuk tarcini 10 dakika kaynatmistim.1 bardak tarcinli su ictim.aralarda su icmeyi ihmal etmedim tabi.sonra 15 dakika leslie ile yürüdum üzerine 20 mekik cektim.tabi bunlari yaparken göbeğime strec film sardim.sonra 1 fincan sütsüz ve sekersiz kahvemi ictim yaninda 1 büyük bardak suyla.ögle yemeginden önce tarcinli suyumdan icip kabak yemegi ve yaninda 1 kase yogurt yedim.birazdan yesil cay icicem.aksam yemegi icin diyetime uygun tepsi kebabi yapicam az yag ile.yaninda bol salata ve yogurt.tabi öncesinde yine tarcinli su 1 lite tarcinli suyumu bugün icinde bitirnem gerek.iste böle ve sabahtan beri tam 3 kere tuvalete ciktim bugün cok ii gidio hadi bakalim