Evet haklısın ama merakıma yenik düştüm ne yazık ki. Peki senin pozitif mi oldu sonucunİdrar testine çıkması için çok erken . Benim testimi transfer sonrası 10. Günde yapmama rağmen çok belirgin değildi . Keşke bu kadar erken yapmasaydın
Çok şükürEvet haklısın ama merakıma yenik düştüm ne yazık ki. Peki senin pozitif mi oldu sonucun
Canım benimde 7+1 senin bulantıların başladı mı? Ben 2 gündür çok fenayım ya buzdolabını bile açamıyorumÇok şükür7+1 iz
Çok şükür7+1 iz
Canım benimde 7+1 senin bulantıların başladı mı? Ben 2 gündür çok fenayım ya buzdolabını bile açamıyorumbulantılarım çok arttı
Benim de mide bulantım oluyorCanım benimde 7+1 senin bulantıların başladı mı? Ben 2 gündür çok fenayım ya buzdolabını bile açamıyorumbulantılarım çok arttı
Benim 8.gün betam 74dü ona rağmen zar zor silik çizgi çıktı. 5.gün evde yine test yapmıştım koskoca bembeyaz test. Lütfen yapmayın evde. Ayrıca o lekelenme tutunmadan kaynaklıda olabilir biraz sabırlı olun evet çok zor ama sabırlı olmalıyızKızlar transferin 5.günü(transfer günü hariç) akşam çok az kahve lekelenmem oldu ve devam etmedi. Bu sabah idrar testi yaptım negatif. Hemşire fitili bırakmamı söyledi. Pek çok kişinin altıncı günde idrarda belli olmuş umudum azaldı negatif görünce. Bu şekilde ileriki günlerde pozitifi gören var mı
Kanamam oldu 2 gün hastanede yattım kesenin arkasında kanama alanı vardı çok şükür geçti taburcu oldum istirahattayımMerhaba kızlar lekelenme yaşadınız mı?
Ben 4+2 yim çok korkuyorum ne zaman başlarCanım benimde 7+1 senin bulantıların başladı mı? Ben 2 gündür çok fenayım ya buzdolabını bile açamıyorumbulantılarım çok arttı
Ay çok şükür sağlıkla tutunsun inşallah benimde progestana karışık kahvemsi lekeler geliyorda normal herlde kırmızı olmadığı süreceKanamam oldu 2 gün hastanede yattım kesenin arkasında kanama alanı vardı çok şükür geçti taburcu oldum istirahattayım
Benim açık kırmızıydı çok korkmuştum ama çok şükür taburcu okurken iyiydiik cuma günü kontrolümüz varAy çok şükür sağlıkla tutunsun inşallah benimde progestana karışık kahvemsi lekeler geliyorda normal herlde kırmızı olmadığı sürece
Benim bir daha ki salı kalp atışı için gideceğiz geçmiyor zamanBenim açık kırmızıydı çok korkmuştum ama çok şükür taburcu okurken iyiydiik cuma günü kontrolümüz var
Evet 5+6 da başladı 3-4 gün sürdü kesildi sonra ama progestanı arttırdı doktoruö. Kesilince lekelenme azalttı prog lekelenme olursa tekrar kendin arttır dedi.Merhaba kızlar lekelenme yaşadınız mı?
Benim 6+6 da başladı gün gün artıyor canımBen 4+2 yim çok korkuyorum ne zaman başlar
Doktorunuza bulantı hapı sordunuz mu genelde veriliyo son derece güvenli bir hapBenim 6+6 da başladı gün gün artıyor canımbulantıların olması iyi bir işaret tabi bebek için kimisinde bu kadar yoğun olmayabilirmiş ama benimki öyle geçicek gibi duruyor. Çöp fln atamıyorum buzdolabını açamıyorum sabah kalktığımda hemen bulantı başlıyor.
Sağlıkla kucağına al inşallahÇok şükür7+1 iz
Siz lekelenme yaşamış mıydınızBenim 8.gün betam 74dü ona rağmen zar zor silik çizgi çıktı. 5.gün evde yine test yapmıştım koskoca bembeyaz test. Lütfen yapmayın evde. Ayrıca o lekelenme tutunmadan kaynaklıda olabilir biraz sabırlı olun evet çok zor ama sabırlı olmalıyız
10 gün sonra kontrolum var bu şekilde yoğun devam ederse isticemDoktorunuza bulantı hapı sordunuz mu genelde veriliyo son derece güvenli bir hap
Benim henüz başlamadı ama şimdiden istiyim evde dursun diyorum10 gün sonra kontrolum var bu şekilde yoğun devam ederse isticem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?