• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 gün geciktim ama test negatif ...daha önce boyle olup hamile olan var mı :(

ipek bocegim

HAYAT SENINLE COOOOOOK DAHA GUZELLLL ;)
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
10
0
36
42
merhaba bayanlar benim sat 13 ekimdi yanı 5 gun geciktim. test yaptım (idrar ) negatif çıktı..adet olacakmışım gibi karnım ve kasıklarım da agrı da var..daha önce aynı durumu yasayıp hamile olan var mı ...yardım ederseniz sevinirim çok tesekkür ederim simdiden tesekkürler :)

Geç döllenme yaşamış olabilirsin belkide ondan idrar testinde negatif. Çıkıyor dilersen kan tahlili yaptır

merhaba bayanlar benim sat 13 ekimdi yanı 5 gun geciktim. test yaptım (idrar ) negatif çıktı..adet olacakmışım gibi karnım ve kasıklarım da agrı da var..daha önce aynı durumu yasayıp hamile olan var mı ...yardım ederseniz sevinirim çok tesekkür ederim simdiden tesekkürler :)
Bende seninle aynı durumdayım 5 günüm geçti ancak test negatif kan tahlili yaptırmaya korkuyorum :( ağrım da çok fazla ama gelen bişi yok

Benim de cok agrim var karnim kasiklarim birazdan olacakmisim gibi agriyor..kanda cikar mi acaba cesaret edemiyorum ona da yaaaa...bekliyelim bakalim biraz daha :KK64:

5 gün geçmiş geç döllenme de olsa şimdiye hafifte olsa çıkması lazımdı

istiyosun galiba inşallah vardır tatlımm hakkında hayırlısı olsunnn :)
:) bilmiyorumki kafam karışık cnm yaa oğlum 3 yaşında eşim henüz istemiyor ama ben istiyom sanırım artık vakti gibi geliyor varsa büyük bir sürpriz olacak çünkü oğlumda 2 yıl korunmamamıza rğmen olmamıştı

Merhaba herkese. Ben adetin gectikten 2 gun sonra kan verdim 0,93 cikti degerim araya bayram girdi aile hekimim bu sonuc biraz supheli bayram sonrasi gel dedi. Bayramin son gunu gecikmemin 9. Gunuydu idrar testi yaptim silik cikti. Tabi bu 9 gun icinde 1-2 kere denedim idrar testini ama cikmadi. Bayram donusu tekrar kan verdim ertesi gun degerim 366 cikmisti yani testler deger yeteri kadar yukselmeden sonucu net vermiyor. Simdi Hamileyim tabi bunun kesinlestirmek icin kan vermenizde fayda var kesin oyle ogrenebilirsiniz. Herkes icin hayirlisini dilerim.

Merhaba herkese. Ben adetin gectikten 2 gun sonra kan verdim 0,93 cikti degerim araya bayram girdi aile hekimim bu sonuc biraz supheli bayram sonrasi gel dedi. Bayramin son gunu gecikmemin 9. Gunuydu idrar testi yaptim silik cikti. Tabi bu 9 gun icinde 1-2 kere denedim idrar testini ama cikmadi. Bayram donusu tekrar kan verdim ertesi gun degerim 366 cikmisti yani testler deger yeteri kadar yukselmeden sonucu net vermiyor. Simdi Hamileyim tabi bunun kesinlestirmek icin kan vermenizde fayda var kesin oyle ogrenebilirsiniz. Herkes icin hayirlisini dilerim.
benimde adetim normalde yarın ama hiç adet belirtisi yok ve karnımda şişlik ve kasılma ve cok fazla gaz var özellikle sabahları belimde ağrıyo ama adet agrısı değil aceba hamile olabilir miyim ?:(

benimde adetim normalde yarın ama hiç adet belirtisi yok ve karnımda şişlik ve kasılma ve cok fazla gaz var özellikle sabahları belimde ağrıyo ama adet agrısı değil aceba hamile olabilir miyim ?:KK43:
Bunu ben bilemem ben adet belirtisi yasamistim hep adet olacagimi dusundum . Bunun icin bi kac gun gecikince kan testi yaptirip ogrenebilirsin. Ben hic hamilelik belirtisi yasamadim zaten . Hep adet olmayi bekledim.

Bunu ben bilemem ben adet belirtisi yasamistim hep adet olacagimi dusundum . Bunun icin bi kac gun gecikince kan testi yaptirip ogrenebilirsin. Ben hic hamilelik belirtisi yasamadim zaten . Hep adet olmayi bekledim.
inşallah hamileyimdir çok dua et :( gözün aydın bu arada çok sevimdim :)

Back