Sonucunuz iyi gelmiş. Pembe ve kahverengi akıntı yerleşme kanamasında oluyor muhtemelen sizde de o yüzden oldu. Kırmızı renkli kanama olursa hastaneye gidin ama muhakkak. Yine de pazartesiye kadar bol bol istirahat edin iş yapmayın.
Her şeyin yolunda gittiğini umuyorum. Destekleyici sözleriniz için teşekkür ederim. Bugün o kahverengi akıntı yok, daha çok oksitlenmiş kan gibi görünüyordu ve şimdi dışarı çıkıyor.
Sevgili kadınlar, bugün kontrole gittim ve doktor sadece rahim duvarlarında kalınlaşma gördü, kese görülmedi. Beta testi yaptırmamı söyledi ve yarın tekrar gelmemi istedi. Yaklaşık 5. haftada hamile olmama rağmen kese görünmemesi mümkün mü?
Sevgili kadınlar, bugün kontrole gittim ve doktor sadece rahim duvarlarında kalınlaşma gördü, kese görülmedi. Beta testi yaptırmamı söyledi ve yarın tekrar gelmemi istedi. Yaklaşık 5. haftada hamile olmama rağmen kese görünmemesi mümkün mü?
Evet mümkün değeriniz daha kese görülecek miktarda değil ki erken öğrendiğiniz için şu an gözükmemesi normal. Benim beta 335 olduğunda vajinal ultrason ile görmüştü