- 16 Haziran 2022
- 227
- 134
- 31
- Konu Sahibi Hasret6300
İmtihan dan geçiyoruz inşallah sonu güzel olur Rabbim hepimizin kucağını boş bırakmasın inşallah Salih Saliha evlatlar nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla huc umudum yok. Kac gundur evde çıldırdım çıktı attım kendimi dışarıya bedenime haksızlık yaptım. Artık düşünmüyorum.Umudunuzu yitirmeyin 10.ginu bekleyin benimki tutmadı ama degişebiliyor
Üzülme bazısının 6.gunde tutuyormuş siz yine dikkat edin Allah büyüktürValla huc umudum yok. Kac gundur evde çıldırdım çıktı attım kendimi dışarıya bedenime haksızlık yaptım. Artık düşünmüyorum.
Gerçi ben erken gebelik testi yapmadım normal ucuz olanlardan yaptım.Üzülme bazısının 6.gunde tutuyormuş siz yine dikkat edin Allah büyüktür
Bekleyin derim umudunu yitirmeGerçi ben erken gebelik testi yapmadım normal ucuz olanlardan yaptım.
Sizin neden olmadı doktor bisey dedi miBekleyin derim umudunu yitirme
Genetik tahlil istedi 3 ay sonra cikacakmiş bilmiyorum çok yoruldum onlarda neden tutmadı diye şaşırdıSizin neden olmadı doktor bisey dedi mi
Yas kaç sizinGenetik tahlil istedi 3 ay sonra cikacakmiş bilmiyorum çok yoruldum onlarda neden tutmadı diye şaşırdı
Ben 31 yaşındayım ilk denemem tutmadı rahim inceligi var bende baya üç senedir kalinlasmasi için uğraşıyordum ameliyat vs oldum kalinlasti az da olsa ama bu kez tutmadıYas kayginiz yoksa zamanınız varsa bekleyin. Benim Yas kaygım var 42 yasindayim
Ben 3 seneden fazla oldu kalinlasmasi için yapmadığım şey kalmadı işte Rabbim herkesi birşeyle sınıyorBenimde inceydi bant taktirdilar estroferm 2 gunde kalinlasti. Transfer olduğumda 9mm di galiba
Erken gebelik testi miydi yaptığınız?5.gün embriyosu 7.gunundeyim transferin,bugün idrar testi negatif çıktı çok moralim bozuldu bu şekilde durum yasayip kanda pozitif gören varmı acaba
Merhaba sizin tuttu mu acaba ben tutmadığı gunden beri hiç girmek istemiyordum sayfaya şimdi gördüm mesajınızı inşallah tutmusturBende 42 yasındayım 5.gun dondurulmus 1 tane transferim oldu. 4.5. Gunler test ve kan negatısftı. Bugun 7.gun. Aetık yapmadım bıdaha umıdım kalmadı. Ikıncı ıcın doktor arıyorjm. Zaten hıc belırtımde yok
Merhaba yok canım ya tutmadı. İkinci için bugun tekrar toplandı yumurtalar inş bu sefer tutar. siz bidaha denemeyecek misiniz?Merhaba sizin tuttu mu acaba ben tutmadığı gunden beri hiç girmek istemiyordum sayfaya şimdi gördüm mesajınızı inşallah tutmustur
Sizin tuttu mu hamile misinizYas kayginiz yoksa zamanınız varsa bekleyin. Benim Yas kaygım var 42 yasindayim