- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.917
- Konu Sahibi Hasret6300
7Kaçıncı gündesin Şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7Kaçıncı gündesin Şuan
Maşallah hangi gün kan vereceksin
Pazartesi 11 gün vereceğim hayırlısıylaMaşallah hangi gün kan vereceksin
E hadi hayırlısından inşallah pozitif görürsünüz ben yapmadım çünkü moralim çok bozuldu yarın kan vereceğim inşallah umutlarım hayallerim yıkılmazSizin bi gelişme var mı o günden sonra bi daha yaptınız mı test
Amin canım cümlemizin.İnşallah hepimiz görürürüz kan testi görmeden gebelik şüphesi olarak bakıyorum ben kendi durumuma pozitif gözüyle bakamamE hadi hayırlısından inşallah pozitif görürsünüz ben yapmadım çünkü moralim çok bozuldu yarın kan vereceğim inşallah umutlarım hayallerim yıkılmaz
Doğru söylüyorsun senin ilk denememi buAmin canım cümlemizin.İnşallah hepimiz görürürüz kan testi görmeden gebelik şüphesi olarak bakıyorum ben kendi durumuma pozitif gözüyle bakamam
EvetDoğru söylüyorsun senin ilk denememi bu
Benimde öyle inşallah bu mübarek bayram günü çifte bayram yaşarız
silik bir çizgi bile mi çıkmamıştı acaba?İnşallah hayırlı haberler alırsınız.5 ve 7.gunler idrar testi negatif çıktı.Kara kara eşime nasıl soyliycem diye düşünürken arkadaşımın ısrarı ile.9.gun tekrar test yaptım ve pozitif gördüm.11.gunde kanda kesinleşti.Suan 20.haftadayiz ve ikizlerimi bekliyorum.Rabbim isteyen bu yolda emek veren herkese nasip etsin
Merhaba ilk önce kanda beta hcg çıkar sonra idrar testinde çıkar moralini yüksek tut.5.gün embriyosu 7.gunundeyim transferin,bugün idrar testi negatif çıktı çok moralim bozuldu bu şekilde durum yasayip kanda pozitif gören varmı acaba
Malesef tutmadıMerhaba ilk önce kanda beta hcg çıkar sonra idrar testinde çıkar moralini yüksek tut.
Amin inşallah Allah razı olsun rabbim bu imtihanın sonunu güzel etsin inşallahRabbim yardımcın olsun Allah sabır versin
Umudunuzu yitirmeyin 10.ginu bekleyin benimki tutmadı ama degişebiliyorBenimde dondurulmuş 5.gun embriyosu iki adet transfer edildi. Bugün 6.gunum negatif cikti idrar testi.
Benim yas faktorumde var. Bu 3.denemem. 1 defa normal yolla hamile kaldım oda kimyasal oldu. Bu son sansimdı. Artık düşünmem. Çünkü çok yıprandım maddi ve manevi olarak