- 16 Haziran 2022
- 227
- 134
- 31
- Konu Sahibi Hasret6300
5.gün embriyosu 7.gunundeyim transferin,bugün idrar testi negatif çıktı çok moralim bozuldu bu şekilde durum yasayip kanda pozitif gören varmı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya herkeste aynı olmuyor daha idrara karışmamışta olabilir bekleyn henüz erken5.gün embriyosu 7.gunundeyim transferin,bugün idrar testi negatif çıktı çok moralim bozuldu bu şekilde durum yasayip kanda pozitif gören varmı acaba
İnşallah öyledir çok tşk ederimYa herkeste aynı olmuyor daha idrara karışmamışta olabilir bekleyn henüz erken
Canım yaptın mı test tekrar ve dondurulmuş mu yoksa taza transfer mi bende beklemedeyim ama benimki daha erken transfer gününü saymazsak 3. Günüm benimki taze transfer 5aa inşallah kavuşuruz minnaklarımıza5.gün embriyosu 7.gunundeyim transferin,bugün idrar testi negatif çıktı çok moralim bozuldu bu şekilde durum yasayip kanda pozitif gören varmı acaba
Tekrar yapmadım yarın kan testi vereceğim dondurulmuş embriyoydu bakaalim inşallah tutmuşturCanım yaptın mı test tekrar ve dondurulmuş mu yoksa taza transfer mi bende beklemedeyim ama benimki daha erken transfer gününü saymazsak 3. Günüm benimki taze transfer 5aa inşallah kavuşuruz minnaklarımıza
Amin inşallah canım seninki erken gerçekten şimdi yapma biraz bekleCanım yaptın mı test tekrar ve dondurulmuş mu yoksa taza transfer mi bende beklemedeyim ama benimki daha erken transfer gününü saymazsak 3. Günüm benimki taze transfer 5aa inşallah kavuşuruz minnaklarımıza
İnşallah hayırlı haberler alırsınız.5 ve 7.gunler idrar testi negatif çıktı.Kara kara eşime nasıl soyliycem diye düşünürken arkadaşımın ısrarı ile.9.gun tekrar test yaptım ve pozitif gördüm.11.gunde kanda kesinleşti.Suan 20.haftadayiz ve ikizlerimi bekliyorum.Rabbim isteyen bu yolda emek veren herkese nasip etsin5.gün embriyosu 7.gunundeyim transferin,bugün idrar testi negatif çıktı çok moralim bozuldu bu şekilde durum yasayip kanda pozitif gören varmı acaba
Ayyyy hadi inşallah inşallah bende o süreci yaşarım inşallah sağ salim kucağına alırsınİnşallah hayırlı haberler alırsınız.5 ve 7.gunler idrar testi negatif çıktı.Kara kara eşime nasıl soyliycem diye düşünürken arkadaşımın ısrarı ile.9.gun tekrar test yaptım ve pozitif gördüm.11.gunde kanda kesinleşti.Suan 20.haftadayiz ve ikizlerimi bekliyorum.Rabbim isteyen bu yolda emek veren herkese nasip etsin
Aynen canım beklemedeyiz zaten önümüzdeki perşembe adet günüm bende pazartesi felan yaparım test diyorum ya çok yorucu beklemek zaman da geçmiyorAmin inşallah canım seninki erken gerçekten şimdi yapma biraz bekle
Geçmiyor gerçekten onun stresi de insanı mahfediyor inşallah pozitifi görürüzAynen canım beklemedeyiz zaten önümüzdeki perşembe adet günüm bende pazartesi felan yaparım test diyorum ya çok yorucu beklemek zaman da geçmiyor
İnşallah ya tek isteğim dileğim inşallah olurGeçmiyor gerçekten onun stresi de insanı mahfediyor inşallah pozitifi görürüz
Bize de dua et canım pozitifi görürüz inşallahİnşallah hayırlı haberler alırsınız.5 ve 7.gunler idrar testi negatif çıktı.Kara kara eşime nasıl soyliycem diye düşünürken arkadaşımın ısrarı ile.9.gun tekrar test yaptım ve pozitif gördüm.11.gunde kanda kesinleşti.Suan 20.haftadayiz ve ikizlerimi bekliyorum.Rabbim isteyen bu yolda emek veren herkese nasip etsin
Amin canim.Sende güzel haberler alirsin insallahAyyyy hadi inşallah inşallah bende o süreci yaşarım inşallah sağ salim kucağına alırsın
İnan aklıma geldikçe herkes icin dua ediyorum.Zor süreçler ancak yaşayan bilir.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Guzel haberlerinizi alırız insallahBize de dua et canım pozitifi görürüz inşallah
Merhaba tüp Bebek fiyatları Türkiye de ne kadar oldu acabaİnşallah ya tek isteğim dileğim inşallah olur
Amin inşallah Rabbim cümlemizin kucağını boş bırakmasınİnan aklıma geldikçe herkes icin dua ediyorum.Zor süreçler ancak yaşayan bilir.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Guzel haberlerinizi alırız insallah
Amin amin inşallah rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasınKonu sahibi değil 1-2 gün bir kaç saat bile fark ediyor. Sabah negatif akşam pozitif olabiliyor Allah bu bayram gününde dualarınızı kabul etsin sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza hanenize dualarımdasınız
Bende beklemedyimAmin amin inşallah rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasın
Kaçıncı gündesin ŞuanBende beklemedyim