5.gün embriyosu Transferden sonra 8.günü beta sıfır yükselen var mı

Yaa bende yarın gidicem insallah duyarım cok korkuyorum vallahı

Mrb 5. Gün emriyosuu 12. Gün 57 14. Gün 77 çıktı böyle olupta gebeliği sağlıklı ilerleyen varmı

Kızlar bir tane 5. Gün embriyosunun transfer sonrası 8.günü kanda beta hcg 0 çıktı böyle olup yükselen var mı ? transfer 30 Mart asıl test günü 9 nisan ?
Merhaba benim de 8.gunde beta 0.36 çıktı dördüncü gün embriyosu transferiydi.Boyle olup 12.gunde artan var mı ?

Ben 9. Ve 11.gün kaset test yaptım negatifti bugün 12.günümdü kan verdim 5 çıktı çok düşük bir değer ama bir ihtimal işte

Genetik tanımlı dondurulmuş embriyo transferi oldum.8n gün beta değerim 1.20 doktor ilaçlara devam etmemi ve 13.Gün tekrar test yapmamı söyledi.Bende Pazartesiyi bekliyorum bir umut artar diye.
Merhaba. Gebelik devam ediyor mu acaba. Ne durumdasınız. Bende transfer yaptırdım. 28 nisanda dondurulmuş 5. gun embriyosu. Suan hala bi belirti yok. Test günümü bekliyorum

Merhaba. Gebelik devam ediyor mu acaba. Ne durumdasınız. Bende transfer yaptırdım. 28 nisanda dondurulmuş 5. gun embriyosu. Suan hala bi belirti yok. Test günümü bekliyorum
Merhaba benim de 2 mayısta oldu 5. Gün embriyosu bugün test yaptım evde negatif çıktı bir umut bende bekliyorum tahlil günümü umarım pozitif görürüz. Sadece göğüslerimde hassasiyet var regl olacakmışım gibi geliyor

Insallah pozitif sonucu alırsın. Bebek bugun kan testi yaptırdım pozitif çıktı. Rabbım şükürler olsun çok sevindim. İnşallah sağlıklı olduğunu da öğreniriz henüz erken çünkü. Allahim peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine sana da bana da güzel haberler almayı nasip etsin

Çok sevindim sizin adınıza inşallh sağlıkla kucağınıza alırsınız benim bugün 9 gün bitti cuma test günüm. Erken gebelik testi negatif çıktı sanırım ikinci transferi bekleyeceğiz

Çok sevindim sizin adınıza inşallh sağlıkla kucağınıza alırsınız benim bugün 9 gün bitti cuma test günüm. Erken gebelik testi negatif çıktı sanırım ikinci transferi bekleyeceğiz
Umudunu kaybetme. Ben 2 senedir gözyaşı döküyorum. Biraz da inat ettim. Bu gebe kalmaya çalışma bi zaman sonra şeref meselesi haline geliyor galiba .. pozitif sonucu aldığım gün hemşirenin yüzüne bakıp kolumu havaya kaldırarak EVVEEET ISTE BUUUU diye bağırdım. Sanırsın kupa kazandım

Benim de dondurulmuş 5. Gün embriyosu, 7. Gün beta 62.65 çıktı asıl test günüm yarın 13. gün ama sevinemiyorum. Kimyasal olmasından çok korkuyorum regl sancılarım vuruyor çünkü arada
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah5.gün kalitesi nasıldı bende ay sonu transfer olacağım :)

Merhaba hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşallah5.gün kalitesi nasıldı bende ay sonu transfer olacağım :)
Çok tşk ederim benim 8 adet 5. Gün çok güzel kalitede embriyom vardı dondurulmustu. Transfer sonrası embriyolog geldi ve mükemmel embriyoların vardı 5AA ama biz sana bir tanesi 4AA olanı transfer ettik dedi. Ama buda çok güzeldi sadece mukemmelin bir tık altiydi, bunu secmemizin sebebi genişlik olarak diğer embriyolar dan daha büyüktü ve tutunmaya daha hazır duruyordu dedi ve tamam o zaman demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…