Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5. Gün transferi olup da hamile kalan arkadaşlar bizlerle de paylaşın. Benim transferimin ikinci günü blastosist transferi oldu. şimdiden teşekkürler
benimde 5. Gun ebriyosuydu canim ve suan cok sukur 8 haftalik hamileyim suan☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mrb arkadaşım benimde 5.gün blast transferiydi,çok şükür 6 haftalık hamileyim,blastlarda şans çok yüksek demişti benim doktorum,gönlünü ferah tut inşallah pozitif haberini alırız..
amin pembelim amin sağlıcakla ve hayırla kucağınuza almayı da nasip etsin rabbim. hamilelerin duası kabul olurmuş bize de dua edin canlar
Valla bende oyle allah benle beraber isteyen herkse nasibetsin diye dua ediyodum ve hala oyle ediyorm.allah hepimize saglik sihhat versin ve hayirlisyla bebislerimizi saglikli bir sekilde alalim kucagimiza
inan hep dua ediyorum tanıdığım tanımadığım kim varsa dileyen isteyen rabbim tez vakitte müjdeli haberi almayı nasip etsin.
Valla bende oyle allah benle beraber isteyen herkse nasibetsin diye dua ediyodum ve hala oyle ediyorm.allah hepimize saglik sihhat versin ve hayirlisyla bebislerimizi saglikli bir sekilde alalim kucagimiza
Bende sizdenim transferin ikinci günü :))) hayırlısı ile bekliyorum
Benimde 5.gün ve hamisim :) ama ama sadece hamiş olduğunu öğrenmekle kalmiyirmus kizlar :) kesesini görmek için 30 mayisi bekliyiorim ve daha çok var :)Bekleyelim prenses:)) benim de öyle geri sayım yapalım:)))
Benimde 5.gün ve hamisim :) ama ama sadece hamiş olduğunu öğrenmekle kalmiyirmus kizlar :) kesesini görmek için 30 mayisi bekliyiorim ve daha çok var :)
Bekleyelim prenses:)) benim de öyle geri sayım yapalım:)))
Belirtilerin var mı tatlım nasıl geciriyorsun nelere dikkat ediyorsun
benimde 5.gün embriyosu.çok şükür Allahıma bugün 5+5 olduk fakat henüz kalp atışlarını duymadık
Neler yaşadın yaptın belirtiler oldu mu allah rızası için anlatırmisin
canım benim biliyorum çok heyecanlısın günlerde geçmek bilmez ama sabır bitanem stres çok önemli stres yapmamaya çalış biliyorum zor ama kendini kasma belirti arama kendinde mesela bende hiç belirti olmadı diyebilirim(hala yok ara ara niye yok diye kendimi yemiyo değilim ama :) )ilk 3 gün kalkmadımçok fazla 2.5 lt su içmeye çalıştım hala da içiyorum eğilme uzanma kabız olma sakın şimdilik aklıma gelenler.ben de o kadar heyecanlıyım ki hayırlısıyla bi duysam kalp atışlarını.şimdilik aklıma gelenle bunlar .sormak istediğin ne varsa sor tatlım
Cok sagol bitanem allah razı olsun. Stres yapmamaya çalışıyorum ama elde değil. Kabiz olmadım henüz tam tersi her yemek sonrası rahat çıkıyorum, midem de şişkinlik vardı onu da çözüm iki gündür badem yedim yattım midem şişti eritemedim tabi.su içmeye bende çalışıyorum. Sende duy saglikla kalp atışını mutlulugumuzu Katlayalim.