Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tekrar Merhaba bugün 7 günüm hızlı test kıtı yaptım sabah yine çıkmadı normal mı acaba.Adet ağrısı coook normal benim tuttuğunda adet ağrısı yaşamıştım her lavaboya gidişimde kesin adet oldum diyordum.ama zaten ilaçları bırakmadan adet olmamız biraz zor .stres yapmayın akışına bırakın .test gününü bekleyin![]()
Benim 7 inci gün sabah ilk idrarla çıkmıştı canım ama herkeste çıkmayabilir geç tutunmuş olabilir betan yeni yükseliyo olabilir test gününü bekle bence en doğru sonuç kanda Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallahGünaydın
tekrar Merhaba bugün 7 günüm hızlı test kıtı yaptım sabah yine çıkmadı normal mı acaba.![]()
Erken daha canım tam tarihini bekle herkesin aynı çıkacak diye bişey yok ..belki tam gününde belli olur .ilaçlarını bırakma sakinGünaydın
tekrar Merhaba bugün 7 günüm hızlı test kıtı yaptım sabah yine çıkmadı normal mı acaba.![]()
Canim olsa çıkardı ama Allahtan ümit kesilmez ins Rabbim en kısa zamanda saglikla nasip etsinGünaydın
Meraba canim benimde 5.ci gün embriyosu ve 13 aralikta oldum transferimi. Kasik agrisi bendede var goguslerde hassasiyet filan Rabbim yar ve yardimcimiz olsun ❤Merhaba Arkadaşlar Cumartesi günü 5. Gün embriyo transferi oldu bugün 6 gün geçti adet ağrısı gibi karnımda felan ağırlar var ama idrar yoluyla test yaptım çıkmadı bu normal mı acaba
Sonucunuz nenoldu acaba inşallah hayırlı haberler aldınızMeraba canim benimde 5.ci gün embriyosu ve 13 aralikta oldum transferimi. Kasik agrisi bendede var goguslerde hassasiyet filan Rabbim yar ve yardimcimiz olsun ❤daha cok erken canim beklemelisin en az 10gün yani bana 27sinde kan verilcek denildi
Meraba canim dün kan verdim benim doktoruma kargo olarak gonderildi. Cevap bikac gune gelicek bakalimSonucunuz nenoldu acaba inşallah hayırlı haberler aldınız
Hayırlısı olsun inşallah hakkında canım güzel haberler alman dileğiyleMeraba canim dün kan verdim benim doktoruma kargo olarak gonderildi. Cevap bikac gune gelicek bakalim❤