• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket 5. Gün embriyo transferi sonrası

sibellldr

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2021
95
218
8
28
Merhaba Arkadaşlar Cumartesi günü 5. Gün embriyo transferi oldu bugün 6 gün geçti adet ağrısı gibi karnımda felan ağırlar var ama idrar yoluyla test yaptım çıkmadı bu normal mı acaba

Adet ağrısı coook normal benim tuttuğunda adet ağrısı yaşamıştım her lavaboya gidişimde kesin adet oldum diyordum.ama zaten ilaçları bırakmadan adet olmamız biraz zor .stres yapmayın akışına bırakın .test gününü bekleyin🥰

ağrı olması çok normal canım , benim 8 günde idrar da hafif te olsa çıkmıştı,tabi sonra düşük oldu:( allah gönlünüce göre versin

Çok üzüldüm 🥺🥺🥺 Allahım hepimize Anne olmayı nasip etsin o duyguyu bizede yaşatsın ama ben hiç bir şey hissetmiyorum nasıl oluyor ne bel ağrısı var neden mide bulantısı ne zaman idararda çıkar

Günaydın
Adet ağrısı coook normal benim tuttuğunda adet ağrısı yaşamıştım her lavaboya gidişimde kesin adet oldum diyordum.ama zaten ilaçları bırakmadan adet olmamız biraz zor .stres yapmayın akışına bırakın .test gününü bekleyin🥰
tekrar Merhaba bugün 7 günüm hızlı test kıtı yaptım sabah yine çıkmadı normal mı acaba. 🥺🥺🥺

Günaydın

tekrar Merhaba bugün 7 günüm hızlı test kıtı yaptım sabah yine çıkmadı normal mı acaba. 🥺🥺🥺
Benim 7 inci gün sabah ilk idrarla çıkmıştı canım ama herkeste çıkmayabilir geç tutunmuş olabilir betan yeni yükseliyo olabilir test gününü bekle bence en doğru sonuç kanda Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah

Merhaba Arkadaşlar Cumartesi günü 5. Gün embriyo transferi oldu bugün 6 gün geçti adet ağrısı gibi karnımda felan ağırlar var ama idrar yoluyla test yaptım çıkmadı bu normal mı acaba
Meraba canim benimde 5.ci gün embriyosu ve 13 aralikta oldum transferimi. Kasik agrisi bendede var goguslerde hassasiyet filan Rabbim yar ve yardimcimiz olsun ❤🤲🏻 daha cok erken canim beklemelisin en az 10gün yani bana 27sinde kan verilcek denildi

Meraba canim benimde 5.ci gün embriyosu ve 13 aralikta oldum transferimi. Kasik agrisi bendede var goguslerde hassasiyet filan Rabbim yar ve yardimcimiz olsun ❤🤲🏻 daha cok erken canim beklemelisin en az 10gün yani bana 27sinde kan verilcek denildi
Sonucunuz nenoldu acaba inşallah hayırlı haberler aldınız

Back