Merhaba aynı gün olmuş transferimiz. Benim de 5. Gün iki embriyo. Vallaa zaman geçmiyor beklemedeyimMerhaba 27 temmuz 2021 de dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer oldum aranızda 5.gün transfer olan var mı neşer yaşadınız bu dönemde.
Aynen zaman geçmiyor bana da 2 embriyo oldu inşallah hepimizin ki tutunur.Merhaba aynı gün olmuş transferimiz. Benim de 5. Gün iki embriyo. Vallaa zaman geçmiyor beklemedeyim
Ben bir kan için oksapar göbekten ve bir de progestan dex göbekten yapıyorum vajinaj filit olarak progestan kullanıyorum sabah öğle 1 akşamları 2 tane estrofem kullanıyorum günde 3 adet ve bir de folidex günde bir adet kullanıyorum. İnşallah hepimizin ki sağlıklaAynı şekilde bana da 27 temmuzda 2 adet 5. Gün embriyosu transferi yapıldı.. yaşım 36.. 2 tane kalçadan 1 tane göbekten olmak üzere 3 tane ignem var.. ayrıca 1 tane vajinal hap ve sabah akşam kullandığım 4 tane de hapim var.. şimdiye kadar herhangi bir ağrım olmadı.. inşallah güzel haberler alırız arkadaşlar
Ben de 37 yaş. İlk deneme. Valla ben 3 Ağustos’tan sonra erken gebelik testi yapmaya başlarımAynı şekilde bana da 27 temmuzda 2 adet 5. Gün embriyosu transferi yapıldı.. yaşım 36.. 2 tane kalçadan 1 tane göbekten olmak üzere 3 tane ignem var.. ayrıca 1 tane vajinal hap ve sabah akşam kullandığım 4 tane de hapim var.. şimdiye kadar herhangi bir ağrım olmadı.. inşallah güzel haberler alırız arkadaşlar
Çok güzel değerleriniz maşallah :) darısı başımıza inşallahMerhaba bende 17 temmuz da 5aa çift embriyo transferi oldum 23 temmuz akşamı idrar da 24 temmuz da kan da 241 değeri gördüm çok şükür 26 temmuz 634, 28 temmuz test günümde 1655 i gördüm.. Allahım sizlere de nasip etsin inşallah
Bana 9 temmuzda kan testi yapmam söylendi ama ben ayın 6si gibi test yaparımBen de 37 yaş. İlk deneme. Valla ben 3 Ağustos’tan sonra erken gebelik testi yapmaya başlarımzaman geçmiyor
Hemen hemen kullanılan ilaçlar aynı.. aylardır hormon yukleniyoruz.. inşallah müjdeli güzel haberler alırız :)Sabah 2 akşam 2 estrofem hap.
Sabah 1 akşam 1 estrofem vajinal.
Sabah 1 akşam 1 crinone vajinal jel.
Günde 1 oksapar iğne, coraspin ve folikasit olarak vinalac kullanıyorum.
3 günde bir kalçadan proluton.
3 günde bir göbek bandı kullanıyorum..
Allah yaşadığımız bu zorlu günleri müfakatlandırır inşallah..
Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımMerhaba bende 17 temmuz da 5aa çift embriyo transferi oldum 23 temmuz akşamı idrar da 24 temmuz da kan da 241 değeri gördüm çok şükür 26 temmuz 634, 28 temmuz test günümde 1655 i gördüm.. Allahım sizlere de nasip etsin inşallah
Amiin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahSabah 2 akşam 2 estrofem hap.
6 sında çıkar canım bence de yap. Bana 6 sında yap dediler çünkü. Ben de öyle yapıcam.Bana 9 temmuzda kan testi yapmam söylendi ama ben ayın 6si gibi test yaparım
Amiin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahSabah 2 akşam 2 estrofem hap.
Ben de dayanamadım canım 5. Gün benim de 5aa 2 transfer di benimkisi de hafif çizgi vardı ama emin olamadım tabiki umutlanmak istemedim açıkcası. Hayırlısı inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz hepimiz pozitif görürüzBen dayanamadım az önce erken gebelik testi yaptım. Pozitifbugün 5. Gün . Çok erken gibi geldi. 5Aa iki embriyo.Allahım bu sefer sağlıkla ilerler inşallahh Beta hcg yi 10. Gün yaptırmayı düşünüyorum ama . Şimdi düşük çıkar moralim bozulur. Daha önce kimyasal gebeliğim var çünkü.beta yı görene kadar Tedirginliğim geçmez benim
Ben de dayanamadım canım 5. Gün benim de 5aa 2 transfer di benimkisi de hafif çizgi vardı ama emin olamadım tabiki umutlanmak istemedim açıkcası. Hayırlısı inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz hepimiz pozitif görürüzBen dayanamadım az önce erken gebelik testi yaptım. Pozitifbugün 5. Gün . Çok erken gibi geldi. 5Aa iki embriyo.Allahım bu sefer sağlıkla ilerler inşallahh Beta hcg yi 10. Gün yaptırmayı düşünüyorum ama . Şimdi düşük çıkar moralim bozulur. Daha önce kimyasal gebeliğim var çünkü.beta yı görene kadar Tedirginliğim geçmez benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?