• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5.gün dondurulmuş embriyo transferi olanlar bilgilerimizi paylaşalım.

Merhaba arkadaşlar. Nasıl geçiyor süreciniz? Benim hala gaz dışında herhangi bir şeyim yok. Dilerim hepimiz hasretle beklediğimiz bebiş haberini hayırlısı ile alırız 🙏 ben hala ne gebelik testi ne de kan testi yapmadım. Bu cumartesi günü regl günüm ama çok şükür regl ile ilgili bir belirtim yok bel ya da kasık ağrısı gibi..

merhaba. ben de
sabah: 1 göbekten progestan dex iğne, 3 adet estrofem, 1 adet progestan fitil
öğlen: 3 adet estrofem, 1 adet profestan fitil
ikindi: oksapar kan sulandırıcı, folidays folik asit ve corasprin
akşam: 1 göbekten profestan deks, 2 adet estrofem ve 1 adet progestan fitil,
5 günde 1 de proluton depot iğne oluyorum
5.gün donmuş 1 adet embriyo transferim yapıldı 29 temmuzda. malesef şu ana kadar testlerim negatif. inşallah yükselir

Arkadaşlar bugün transferimin 9. Günüydü. 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. Bu sabah dayanamayıp kan testi verdim. Şimdi sonucu aldım. 167 çıktı çok şükür 🙏💞 2 gün sonra tekrar test vericem. İnşallah hayırlısı ile güzel sonuçlar gelir. Sizler de inşallah güzel haberler alırsınız 🙏

Arkadaşlar bugün transferimin 9. Günüydü. 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edilmişti. Bu sabah dayanamayıp kan testi verdim. Şimdi sonucu aldım. 167 çıktı çok şükür 🙏💞 2 gün sonra tekrar test vericem. İnşallah hayırlısı ile güzel sonuçlar gelir. Sizler de inşallah güzel haberler alırsınız 🙏
Test sunucunuz çıktı mi tekrar yaptınız mi

Kızlar merhaba dayanamayıp 6.gün idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı 9.gün kan verdim 198 çıktı 2 gün sonra tekrarlandı 11.gün 536 çıktı 10 gün sonra ultrason bakalım dedi Dr. 17 ağustosta randevum var inşallah keseyi de götürse rahat nefes alacağım. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah emeklerimiz boşa çıkmasın. 🤲🏻

Kızlar merhaba dayanamayıp 6.gün idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı 9.gün kan verdim 198 çıktı 2 gün sonra tekrarlandı 11.gün 536 çıktı 10 gün sonra ultrason bakalım dedi Dr. 17 ağustosta randevum var inşallah keseyi de götürse rahat nefes alacağım. Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah emeklerimiz boşa çıkmasın. 🤲🏻
Çok güzel değerleriniz :) maşallah.. inşallah artmaya devam eder. Ben de şimdi kan vermeye gidiyorum. 9. Gün beta HCG 167, 12. Gün 526 çıkmıştı. Bugün 15. Gün 1646 çıktı )

Merhaba kızlar,
Transferimin 10. günü bugün. Yarın kandan test yaptıracağım. Hiç test yapmadım bugüne kadar. Dondurulmuş 5.gün embriyosu. İlk denemem. Kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde şişkinlik dışında bir belirtim yok. Rabbim Cuma günü hürmetine pozitif sonuç görmeyi nasip eder inşallah sağlıkla sıhhatle. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Çok heyecanlıyım❤️

Back