Amin inşallah canımmBen açık miyom amaliyati oldum ilk düşük den sonra rahim Mr si istedi çektirdim rahim filmi çektirdim ama maalesef hiç birinde fark eden doktor olmadı cnm evet bu bizim sınavımız rabbim kolaylastirsin inşallah
Hıc duymadım gercekten allah bagıslasınGorumcemin 3 dusugu vardi 2si kurtaj 4.kizi dogdu saglikla bileginde demir bir bileklik gibi birsey tasimisti sordum boyle soyledi canim ise yarar
Amin dene canim deneHıc duymadım gercekten allah bagıslasın
3. Gebeligim suan 12. Haftaya geldik bakalim insallah saglikla ilerler. Tup bebek benimki tedaviden beri kullaniyorum kan sulandirici igne ve dusuk onleyici ilaclar. Nasip ettiyse saglikla ilerliycek nasipte yoksa elden ne gelir. Evet bi sure dinlenebilirsin bu sirada yapilacak testler varsa yapilirAsprin kullandım sadece bundan sonrakı gebelıkte ıgneyede baslıcaksın dedı doktor ama rahmın dınlenmesı ıcın 3 4 ay gebelık dusunme dedi sızın suan varmı saglıklı gebelık
Rabbim sağlıcakla kucagınıza almayı nasip etsin3. Gebeligim suan 12. Haftaya geldik bakalim insallah saglikla ilerler. Tup bebek benimki tedaviden beri kullaniyorum kan sulandirici igne ve dusuk onleyici ilaclar. Nasip ettiyse saglikla ilerliycek nasipte yoksa elden ne gelir. Evet bi sure dinlenebilirsin bu sirada yapilacak testler varsa yapilir
Bende 6 düsük yasadim, aylar sürdü arastirmalar. Genetik testler, Rahim filmi, Rahimde iltihap varmi die ayrica örnek alindi. Hormon seviyelrim normal görünüyodu. Sonuc olarak Adetten sonra Progesteron seviyem düstügü icin bebek gelismiyormus. Ve suan Progesteron igne ve Catlatma ignesiyle denedik bekliyoruz suan.Merhaba arkadaşlar, daha önce 4 erken düşük yasadıgımı yazmıştım gerçi 2 si kimyasaldi 2 düşük diyelim tekrar hamileydim ve ilk defa 10. Haftaya kdr sorunsuz geldim cok heyecanlıydım bu sefer tuttu derken 2 gün önce akıntım oldu önemsemedim pek dünde leke gelince gece hemen doktora gittik haftamla uyuşmadıgını ve kalp atısı olmadıgını söyledi kendi doktoruma gittim hemen oda 1 hafta önce kalp atısın durdugumu söyledi dünyam başıma yıkılmıştı nefes alamam bittim tükendim derken malesef hayat devam ediyor bugün kürtajım var patolojiye ve genetiğe gidicek çok dua edin neolur hıcbır sorunum yok nabarsak olmuyor her nasip vaktine esir demekki vakti var daha elden bısey gelmıyor
Hamıleyken fitil olarak progestan alıyormuydunuz yeterli gelmiyor muydu acabaBende 6 düsük yasadim, aylar sürdü arastirmalar. Genetik testler, Rahim filmi, Rahimde iltihap varmi die ayrica örnek alindi. Hormon seviyelrim normal görünüyodu. Sonuc olarak Adetten sonra Progesteron seviyem düstügü icin bebek gelismiyormus. Ve suan Progesteron igne ve Catlatma ignesiyle denedik bekliyoruz suan.
Hayir bilmedigimiz icin sorunu vermedi doktor hep sagliksizsa düser dedi. Ama suan Progesteron igne kullandim adetin 3. günü basladim 7 gün kullandm sonrasinda Catlatma ignesi oldum. Suan 3x2 fitil olarak kullaniyorum Progestan ve Metformin kullaniyorum normalde seker hastalarina veriliyormus ama düsügüde engelliyomus 3x1 kullaniyorum onuda bakalim.Hamıleyken fitil olarak progestan alıyormuydunuz yeterli gelmiyor muydu acaba
Ben her gebelıkte progestana baslıyordm dırek vermıstı her doktor ayrete coraspin ve folik asit inş olur bu sefer sizindeHayir bilmedigimiz icin sorunu vermedi doktor hep sagliksizsa düser dedi. Ama suan Progesteron igne kullandim adetin 3. günü basladim 7 gün kullandm sonrasinda Catlatma ignesi oldum. Suan 3x2 fitil olarak kullaniyorum Progestan ve Metformin kullaniyorum normalde seker hastalarina veriliyormus ama düsügüde engelliyomus 3x1 kullaniyorum onuda bakalim.
Amin insallah cok tesekkür ederim. Sizinde Saglikli gecireceginiz bir hamileleiginiz olur insallah. Kanda pihtilasma, rahimde perde veya iltihap, seker hastaligi veya tiroit sorunlari düsük sebebi oluyormus baktirdinizmi?Ben her gebelıkte progestana baslıyordm dırek vermıstı her doktor ayrete coraspin ve folik asit inş olur bu sefer sizinde
Evet tüm testlerı yaptırdık canım koca bir dosya evde esımde yaptırdı bır sorun yok hatta değerlerim cok iyiydi bu gebelıkte malesef olmadı iğneyi deneyceğiz birdeAmin insallah cok tesekkür ederim. Sizinde Saglikli gecireceginiz bir hamileleiginiz olur insallah. Kanda pihtilasma, rahimde perde veya iltihap, seker hastaligi veya tiroit sorunlari düsük sebebi oluyormus baktirdinizmi?
Bendede pıhtılaşma yok sadece eğilim var dedi coraspin kullanıyodm ama bende deneyecegm bu gebelıkte ıgneyı ıns olur bu seferCanım bende 2 erken düşük yaptım sonra 3. İçim iyi bir doktora göründüm klomenle planlı hamilelik oldu düşükten önceki iki ay folik asit ,Ecopirin ve gizli şeker olabilir diye diyoformin (yanlış yazmış olabilirim birde kafana göre alma kuzum doktoruna mutlulukla danış ) kullandım ayrıca eşimde olabilecek bütün testleri istemişti doktorumuz hata sperm DNA hasar testi var Ankara düzen lab yapıyor (her yerde olmuyormuş doktorumuz örnek yolladı o da normaldi ) her şey normal olmasına rağmen ona da bana da vitamin verdi Ha birde 5 tane b12 iğnesi de yazmıştı bana ayrıca o süreçte spor ve sağlıklı beslenmeye dikkat ettik çok şükür kızımı kucağıma aldım sende ve tüm isteyenlere de allah nasip etsin iyi bir doktor bul ve görün canım ha birde pıhtılaşma vardı düşük düzeydi bazı doktorlar kullanılmasa da olur deselerde benim doktorum oksapar kullanmamı önerdi sadece pıhtılaşma değil ödem vs için de iyi demişti sanki
Denedım eşime kecıboynuzu yedırıdm kendım corekotu bal tarcın karısımı yaptım yedım o ay hamıle kalmıstım gene dusmustu sımdı aslam pencesı cayı ıcıyorum hergun rahmı ıyılestıremıyormus baska neyapabılırım bılmıyorumİnş canım genelde erken kayıplarda sağlıksızmış falan diyor doktorlar sizde bu süreçte sperm ve yumurta kalitesini arttıracak kürler kullanın
Canım önce kafa olarak rahat ol bir uğraş bul kendine söylemesi kolay ama yapması zor biliyorum spor ve sağlıklı beslenmek çok önemli her gün 2 saat yürüyüş yapın mutlakaDenedım eşime kecıboynuzu yedırıdm kendım corekotu bal tarcın karısımı yaptım yedım o ay hamıle kalmıstım gene dusmustu sımdı aslam pencesı cayı ıcıyorum hergun rahmı ıyılestıremıyormus baska neyapabılırım bılmıyorum
Yaa gercekten takmamaya calısıyorum düşünmüyorum konuşmuyorum ama kafamda hep keşke rahat olabilsem birazCanım önce kafa olarak rahat ol bir uğraş bul kendine söylemesi kolay ama yapması zor biliyorum spor ve sağlıklı beslenmek çok önemli her gün 2 saat yürüyüş yapın mutlaka
Çok kür var canım araştırmak doktordan takviye vitamin isteyebilrsğn gönlünce olur inş her şey
Bende iğne ile denedm gecen ay olmadı bu ay ikinci kez denedik bekliyorum suanEvet tüm testlerı yaptırdık canım koca bir dosya evde esımde yaptırdı bır sorun yok hatta değerlerim cok iyiydi bu gebelıkte malesef olmadı iğneyi deneyceğiz birde
Kan sulandırıcı iğneden mi olmadı düşükmü yaptınız oyledeBende iğne ile denedm gecen ay olmadı bu ay ikinci kez denedik bekliyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?