• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Düşük kürtaj olucak artık tükeniyorum

Arkadaşım 9 kez düşük yaptı tüp bebeklere hamile kaldı doğdular onlar 4 yaşında iken hiçbir tedavi olmadan kendiliğinden hamile kaldı ve doğdu umudunuzu yitirmeyin Allah sağlıkla kucağınızı doldursun inşallah 🤲🏻
Amin inşallah sagolun😔 1 tane olsa gebelıgi devam ettirebilirse vucud devamı gelır inş o sekılde bende ınanıyorum🤲

Merhaba arkadaşlar, daha önce 4 erken düşük yasadıgımı yazmıştım gerçi 2 si kimyasaldi 2 düşük diyelim tekrar hamileydim ve ilk defa 10. Haftaya kdr sorunsuz geldim cok heyecanlıydım bu sefer tuttu derken 2 gün önce akıntım oldu önemsemedim pek dünde leke gelince gece hemen doktora gittik haftamla uyuşmadıgını ve kalp atısı olmadıgını söyledi kendi doktoruma gittim hemen oda 1 hafta önce kalp atısın durdugumu söyledi dünyam başıma yıkılmıştı nefes alamam bittim tükendim derken malesef hayat devam ediyor bugün kürtajım var patolojiye ve genetiğe gidicek çok dua edin neolur hıcbır sorunum yok nabarsak olmuyor her nasip vaktine esir demekki vakti var daha elden bısey gelmıyor😔
Allah yardım etsin kuzum. Bnde ilk gebeligimde kürtaj oldum 2 aylıktı 20 gün içimde ölüymüş. İnslh gebe oluruz ama sağlıklı olsun kucağımıza alalım insallh. Dua edelim kuzum. Herşey imtihan

Allah yardım etsin kuzum. Bnde ilk gebeligimde kürtaj oldum 2 aylıktı 20 gün içimde ölüymüş. İnslh gebe oluruz ama sağlıklı olsun kucağımıza alalım insallh. Dua edelim kuzum. Herşey imtihan
Öyle imtihan... rabbim kucagımıza saglıkla alabılcegımız vakıtte nasip etsin inşallah

Back