5 cmlik kistim varmıs :(

fainthope

umutla yaşayan,müziksiz de dans eder
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
534
40
43
slm kızlar dün dr a gittim 5 cmlik kistim cıktı ilac verdi 15 gün onra adetin gelck kan tahlili yapalım dedi cok korkuyorum nasıl kurtulcam bundan polistik overim vardı cok küçüktü ama smdi 5 cm büyüklüğe ulasmıs 21 yasındaym cocuk sahibi olamıcakmıyım

geçmiş olsun benimde geçen sene bu zamanlar (garip bir tarih oldu :)) adetim gecikti tam hamileyim derken adet oldum dr gittim 4 cm kist var dedi
29 yaşındayım 9 yıllık evliyim ilk defa böle bişey başıma geldi markasını hatırlamıyorum ama doğum k. hapı verdi 1 ay sonra kont. gittim temiz bişey yok dedi.fazla takma kafana bunlarda geçer yaşın çok genç

tatlım geçmşolsun benmde 5 cm idi ve ıinanılmaz ağrı yapıodu ilşkiden sonra . cocuğumda OLMUODU .. bende temmuzda aldırdım aralıkta hamile kaldım :) bende 21 im aldır kurtul o ilaçla aslaaaa yok olmaz bunu bil .çünkü artık haddinden büyük ve zamnlada büyücek . hayır kan tahlili ne alaka anlamadım seni mr ye yollucak kisinin türüne bakıcak ona görede teşhis konacak ve alınacak laporoskopiyle:26: .

hiç bilmiyorum ki sadece ultrasonla baktı o kadar adet söktürücü verdi olunca gel tahlil yapalım dedi bende öyle bekliyorum işte

tsk ederim bilmiyorum nolcak bende pco nun bütün belirtileri var zaten ama 5 cm olcağını hiç düşünmedim ilacla geçmez ki bu seninkide baya büyükmüş geçmiş olsun :)

Fsh.tsh.est.lh tahlileri istyp yani hormonlarna bakck merk etme eriyedebilir ilk aşamada rontgne grk duyulmzki yani adtnn 2.veya3gnu tahllrn yaplr korkma

tsk ederim bilmiyorum nolcak bende pco nun bütün belirtileri var zaten ama 5 cm olcağını hiç düşünmedim ilacla geçmez ki bu seninkide baya büyükmüş geçmiş olsun :)

korkma kız 1 ayda eritiverdim kistimi normalde her 10 kadının 3 ünde olamazmış bu kist bende heğ derdim o 3 kadından biri benim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…