• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 cmlik kistim varmıs :(

fainthope

umutla yaşayan,müziksiz de dans eder
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
534
40
43
slm kızlar dün dr a gittim 5 cmlik kistim cıktı ilac verdi 15 gün onra adetin gelck kan tahlili yapalım dedi cok korkuyorum nasıl kurtulcam bundan polistik overim vardı cok küçüktü ama smdi 5 cm büyüklüğe ulasmıs 21 yasındaym cocuk sahibi olamıcakmıyım :(

slm kızlar dün dr a gittim 5 cmlik kistim cıktı ilac verdi 15 gün onra adetin gelck kan tahlili yapalım dedi cok korkuyorum nasıl kurtulcam bundan polistik overim vardı cok küçüktü ama smdi 5 cm büyüklüğe ulasmıs 21 yasındaym cocuk sahibi olamıcakmıyım :(

geçmiş olsun benimde geçen sene bu zamanlar (garip bir tarih oldu :)) adetim gecikti tam hamileyim derken adet oldum dr gittim 4 cm kist var dedi
29 yaşındayım 9 yıllık evliyim ilk defa böle bişey başıma geldi markasını hatırlamıyorum ama doğum k. hapı verdi 1 ay sonra kont. gittim temiz bişey yok dedi.fazla takma kafana bunlarda geçer yaşın çok genç

tatlım geçmşolsun benmde 5 cm idi ve ıinanılmaz ağrı yapıodu ilşkiden sonra . cocuğumda OLMUODU .. bende temmuzda aldırdım aralıkta hamile kaldım :) bende 21 im aldır kurtul o ilaçla aslaaaa yok olmaz bunu bil .çünkü artık haddinden büyük ve zamnlada büyücek . hayır kan tahlili ne alaka anlamadım seni mr ye yollucak kisinin türüne bakıcak ona görede teşhis konacak ve alınacak laporoskopiyle:26: .

hiç bilmiyorum ki sadece ultrasonla baktı o kadar adet söktürücü verdi olunca gel tahlil yapalım dedi bende öyle bekliyorum işte :14:

geçmiş olsun benimde geçen sene bu zamanlar (garip bir tarih oldu :)) adetim gecikti tam hamileyim derken adet oldum dr gittim 4 cm kist var dedi
29 yaşındayım 9 yıllık evliyim ilk defa böle bişey başıma geldi markasını hatırlamıyorum ama doğum k. hapı verdi 1 ay sonra kont. gittim temiz bişey yok dedi.fazla takma kafana bunlarda geçer yaşın çok genç

tsk ederim :15: bilmiyorum nolcak bende pco nun bütün belirtileri var zaten ama 5 cm olcağını hiç düşünmedim ilacla geçmez ki bu seninkide baya büyükmüş geçmiş olsun :)

Fsh.tsh.est.lh tahlileri istyp yani hormonlarna bakck merk etme eriyedebilir ilk aşamada rontgne grk duyulmzki yani adtnn 2.veya3gnu tahllrn yaplr korkma

tsk ederim :15: bilmiyorum nolcak bende pco nun bütün belirtileri var zaten ama 5 cm olcağını hiç düşünmedim ilacla geçmez ki bu seninkide baya büyükmüş geçmiş olsun :)

korkma kız 1 ayda eritiverdim kistimi normalde her 10 kadının 3 ünde olamazmış bu kist bende heğ derdim o 3 kadından biri benim diye
:37:

Back