Merhaba,bende ikinci gebeligimde 3,5 cm miyom ile hamile kaldım,gebelik öncesi muayeneye gittiğim Dr gebe kalamazsin düşük ile sonuçlanır falan deyip canımı sıkmıştı,ama sonra başka bir Dr gittim evet rahim duvarında miyomun ama bunun için kesin konuşmayız düşük olabilir de olmayabilir de dedi sen korunmayı bırak dedi ve ben o ay hamile kaldım,hemen progestana başladı,düşük veya erken doğum gibi bişey olmadı,miyomu alma durumu ise kaç tane Dr gittim hemen hemen hepsi sezaryende miyomu almayız zaten kan kaybedeceksin rahim daha çok kanar ve rahimi kaybetme riskin olur o yüzden doğumdan sonra alınması doğru dedi,bence doğumda aldırmayın ne olur ne olmaz,alırız diyenlerin de pek umrunda olmuyor rahimin alınması, girmeden önce kağıt imzaliyorsunuz zaten her şeyi kabul ediyorum diye,kusura bakma kanaman çok oldu aldık rahmini derse bişey diyemezsiniz,bence siz şimdiden folik asite başlayın korunmayı bırakın ve cesaretli,kendine güvenen bir Dr bulup ona devam edin,buarada gebeligimin sonunda 7,5 cm oldu miyom,ilk iç ay büyür sonra sabit kalirmis