7 aydır deniyorum olmuyor, 33 yasındaym bende bir sıkıntı yok gibi ama belli de olmaz tabi, eşimin biraz sperm problemi var spermler normale göre biraz cabuk ölüyormuş bir de lökasit cıktı sanıyorumki ondan sıkıntı yaşıyoruz. Ve malesef cok sık düzenli ilişki de olmuyor eşimin işinden, ovulasyonla takip edip yumurtlama günlerinde zor bela ilişki oluyor. Sperm sayısı cok düşüktü, sigarayı bıraktı cok sükür yükseldi ama en son testinde anormal hızlı ölüm gibi uyarı vardı, galiba spermi cok uzun yasamıyor ee dolayısıyla ben yumurtlayana kadar ölüyor sanırım. Tam yumurtlama gününü de doktorsuz kestirmek zor. Eşim takviyelerle ilerliyor, tekrar sperm testi istendi ürolaga gitcez. Rahim filmi de cekildim tüpler acık hormonlar amh de gayet iyi. Bir rahatsızlıgım yok. Yani ben miyom ameliyatına baglı oldugunu pek düşünmüyorum cünkü o kadar olan varki sıradan hastanelerde vs olup hamile kalan. Hatta miyom ameliyatı sırasında hamile oldugunu bilmeden ameliyat olan bile varmış forumlarda cıkıyor.Bu ay doktorla yumurtlama takibi düşünüyorum, tam ilişki saatini söylerse belki olur diyorum, bir umut
valla cok stresli işler, Allah kimseyi böyle bir zorlukla sınamasın. Gün geçtikçe stres oluyorum bende, o bile etkiliyordur.