- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Geceden beri fena yağıyor aşkoSen de sağol aşko Bizde çiseledi sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geceden beri fena yağıyor aşkoSen de sağol aşko Bizde çiseledi sadece
Canım sağol yetişemedim artık aklıma birşey gelirse yazarım
Bereketli olsun aşkoGeceden beri fena yağıyor aşko
Amin aşkoBereketli olsun aşko
İllaki tarif vardır canımCanım sağol yetişemedim artık aklıma birşey gelirse yazarım
Şu trafiğim bitsin bakalım bulurum illakiİllaki tarif vardır canım
Amin aşko
Ona yakın dedi nevoş hemsomKaç tarif gitti acaba şimdiye kadar
Geçmiş olsun, neyseki kimse zarar görmemiş Bizim evde de olaylar hiç bitmiyor, bir gün kahve dökülür, bir gün çay, bir gün düzgünce katlayıp, kenara koyduğum, dolaba yerleştireceğim sırada başka bir iş çıktığı için ara verdiğim kıyafetler küçük cadı tarafından evin her yerine atılır , mutfak dolaplarının, çekmecelerin altı üstüne getirilir, ortada bir sürü oyuncak varken illa kenarda kutusunda duran her şey çıkarılıp yerlere atılırIşim basimdan aşkinken caydanligin halıya dökülmesi
Off hayal kırıklığı filizkoIşim basimdan aşkinken caydanligin halıya dökülmesi
Oyyy cadı yaa yerim onu benGeçmiş olsun, neyseki kimse zarar görmemiş Bizim evde de olaylar hiç bitmiyor, bir gün kahve dökülür, bir gün çay, bir gün düzgünce katlayıp, kenara koyduğum, dolaba yerleştireceğim sırada başka bir iş çıktığı için ara verdiğim kıyafetler küçük cadı tarafından evin her yerine atılır , mutfak dolaplarının, çekmecelerin altı üstüne getirilir, ortada bir sürü oyuncak varken illa kenarda kutusunda duran her şey çıkarılıp yerlere atılır
Sagol canim evi sabah süpürür silip ayni sekilde gene batmasi enteresan oyuncaklar sagda solda 2 oda 1mutfagi işkal etmesi uzücü delircem sanirim bendeGeçmiş olsun, neyseki kimse zarar görmemiş Bizim evde de olaylar hiç bitmiyor, bir gün kahve dökülür, bir gün çay, bir gün düzgünce katlayıp, kenara koyduğum, dolaba yerleştireceğim sırada başka bir iş çıktığı için ara verdiğim kıyafetler küçük cadı tarafından evin her yerine atılır , mutfak dolaplarının, çekmecelerin altı üstüne getirilir, ortada bir sürü oyuncak varken illa kenarda kutusunda duran her şey çıkarılıp yerlere atılır
Hayallerim kirildı elifimOff hayal kırıklığı filizko
Ye teyzesi ,teyzelerimize yemek , mıncırmak ,sıkıştırmak serbest ama çok fena cadılık yapıyor bazen, zor dayanıyorumOyyy cadı yaa yerim onu ben
Aynı durumdayız ,hunileri takacağız yakındaSagol canim evi sabah süpürür silip ayni sekilde gene batmasi enteresan oyuncaklar sagda solda 2 oda 1mutfagi işkal etmesi uzücü delircem sanirim bende
Aynı durumdayız ,hunileri takacağız yakında
Japon var verem miHayallerim kirildı elifim
Oyyyyyy valla ısırırımYe teyzesi ,teyzelerimize yemek , mıncırmak ,sıkıştırmak serbest ama çok fena cadılık yapıyor bazen, zor dayanıyorum