- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Tükkandayım cancağzım, bu hafta katılamam sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tükkandayım cancağzım, bu hafta katılamam sanırım
Çok şükür iyileşti vallaha. Ama konu lari diye gidiyor ya ondan katılmıyorum yani çoğul iş bana göre değil suanlikAkşama inşaallah
Of ya gene kacirdim misafriim var hazirlik yapiyodum
İyi mademÇok şükür iyileşti vallaha. Ama konu lari diye gidiyor ya ondan katılmıyorum yani çoğul iş bana göre değil suanlik
Rica ederim
Hemsom teşekkür ederim
Tek tarif alıyoruz canım, ya börek ya da poğaçaÇok şükür iyileşti vallaha. Ama konu lari diye gidiyor ya ondan katılmıyorum yani çoğul iş bana göre değil suanlik
Aldın mı kuzumTek tarif alıyoruz canım, ya börek ya da poğaça
Alınmayan çok tarif vardırOf ya gene kacirdim misafriim var hazirlik yapiyodum
Sen katılacak mısınAldın mı kuzum
Bilmiyom ki canom yazdım nevoşa ama ben zaten fasulyeyim çok önemli değil tarifin ne olduğu benim içinSen katılacak mısın
Aldım ben canım, çok iddialı bir tarif değil ama ben çok seviyorumAldın mı kuzum
Cok sevindim canım, benimde çok canımın istediği birşey var bakalımAldım ben canım, çok iddialı bir tarif değil ama ben çok seviyorum
İnş alınmamıştır, yaparsın canımCok sevindim canım, benimde çok canımın istediği birşey var bakalım
Inş bebeğim bakalım nolmus bende bilmiyorum şuan zaten yapacaktım denk geldiİnş alınmamıştır, yaparsın canım
Hemsom teşekkür ederim
Yaa,üzüldümOf ya gene kacirdim misafriim var hazirlik yapiyodum
Tamam cancağızım, kolay gelsinTükkandayım cancağzım, bu hafta katılamam sanırım