Oyy senin oglusunu yerim yaa,ayşom buyumuste ana oluyormuşselam kızlar.cö deyip kaçıyorum. etiket yapmışsınız ama şeeyedemedim. iş yerinde yoğunuz bu dönem, ayrıca benim oğlan sağ olsun zor bir gebelik yaşatıyor bana. hastanede olmadığım bir hafta yok herhalde, buna şükür tabii. başımdaki aksilikler bitmedi bur türlü. eşimin ailesi ile de sıkıntıdayız bayağı ama düzeliciiiizzz be kısmetse
bu arada, lanet olsun bazı tatlılarakeşke girmeseydim, şimdi kim bana despacito pasta yapacak
Selam kuzuselam kızlar.cö deyip kaçıyorum. etiket yapmışsınız ama şeeyedemedim. iş yerinde yoğunuz bu dönem, ayrıca benim oğlan sağ olsun zor bir gebelik yaşatıyor bana. hastanede olmadığım bir hafta yok herhalde, buna şükür tabii. başımdaki aksilikler bitmedi bur türlü. eşimin ailesi ile de sıkıntıdayız bayağı ama düzeliciiiizzz be kısmetse
bu arada, lanet olsun bazı tatlılarakeşke girmeseydim, şimdi kim bana despacito pasta yapacak
Oyy senin oglusunu yerim yaa,ayşom buyumuste ana oluyormuşherşey düzelir canını sıkma, sağlığınız yerinde olsun kuzu. Sen kendine dikkat et
sağ olun aşkolar. inşallah düzelir ama ağrım çok. ailevi işler de çok bozuk. hayırlısıSelam kuzuOğlana da sana da mucuks İnşallah her şey yakın zamanda düzelir
Düzelir düzelirsağ olun aşkolar. inşallah düzelir ama ağrım çok. ailevi işler de çok bozuk. hayırlısı
Allah büyük herşey yoluna girer sen üzülme kuzu,rabbim oglusu korursağ olun aşkolar. inşallah düzelir ama ağrım çok. ailevi işler de çok bozuk. hayırlısı
En son aynı, gelişme yoktubildirimlere baktım da şimdi, evvanın babasına tespih çekmişsiniz. ben yeni görüyorum. nasıl oldu acaba, bilginiz var mı?
İyi olmanıza sevindim canımselam kızlar.cö deyip kaçıyorum. etiket yapmışsınız ama şeeyedemedim. iş yerinde yoğunuz bu dönem, ayrıca benim oğlan sağ olsun zor bir gebelik yaşatıyor bana. hastanede olmadığım bir hafta yok herhalde, buna şükür tabii. başımdaki aksilikler bitmedi bur türlü. eşimin ailesi ile de sıkıntıdayız bayağı ama düzeliciiiizzz be kısmetse
hay Allah yaaaa, inşallah tez zamanda iyileşir.En son aynı, gelişme yoktu
sağ ol bebeğimİyi olmanıza sevindim canım
Ne kadarlık oldunuzhay Allah yaaaa, inşallah tez zamanda iyileşir.
sağ ol bebeğim
4 ayNe kadarlık oldunuz
Maşallah zaman ne çabuk geçiyor4 aybugün 16+0 olması lazım. öğlen kontrole gidicem bakalım ne çıkacak. en son erkekti
valla kendimi erkeğe çok hazırladımMaşallah zaman ne çabuk geçiyorerkekler değişmiyor.
İsim düşündünüz müvalla kendimi erkeğe çok hazırladım
Yalamayayım simdiElini yala
Bıçaksız ekmeğin var mı ben onunla yapmıştım
Amoon masallahh4 aybugün 16+0 olması lazım. öğlen kontrole gidicem bakalım ne çıkacak. en son erkekti