- 22 Nisan 2014
- 1.110
- 335
- 333
Merabalar kızım 5 bucuk yasında kısaca anlatmak istiyorum. Kucuk kardes var oda 4 yasında 2 yıldan beri oyun oynarken ne olursa olsun evciliktir vs. Hep köpek oluyor oyunlarda. Köpek gibi havlıyo köpek giib mama yiyo. Boynuna yemeni bağlayıp gezidiryor kendini sevdiriyor köpek gibi falan. Bi köpek nasıl yaparsa aynısını yapıyor ve artık bana cok tuhaf gelmeye başladı cunku cok kucuk de değil köpek ve insanı ayırt edebilir diye dusunuyorum. Misafirliğe gittiğim yer olsun baska yer olsun ben siizn köpeğinizmişim diye oyun kuruyor. Yani bu geçer mi başına gelen var mı? Yoksa bi uzmana mı götürmem gerekir. Evde köpeğimiz falan yok öyle köpekli. Bi yerde de yaşamadık. Ama tasma taktırıp oynaması falan artık gerçekten cok can sıkıcı olmaya başladı. He birde mesela ben konustum böyle görmek istemiyorum diye anlattım guzel guzel. Şimdi babasına aldırdığı oyuncak kopek kedi falan var pelus. Aslında O kedi aldı kendine kardeşi köpek seçmişti. 2 gündür ben köpeği istiyorum diye mızmızlanıuor. 2 gündür oyunlarında köpeği oynatıyor gibi yapıp yine aslında dolaylı yoldan köpek rolü yapıyo. Biz baktıgımzıda elinde köpeği oynatıyor diyelim diye de köpeği tutuyo. Umarım anlatabilmişimdir hayırlı geceler diliyorum... Sizce geçici bişey mi yoksa bilemedim napcam