5 bin tl maas türkiyeye geri dönmek icin ikna etmeye ne kadar yeterli?

Sakın dönmeyin. Oradaki şartları burada bulmanız imkansız. 5 bin çoook eskilerde iyi bir rakamdı şu an inanın herşey ateş pahası. Ve ülkemizin para değeri çok düşük. Sizin oralarda beş on dolara aldığınız şeylere kaç katını ödüyoruz. Ayrıca gerek eğitim gerek imkan açısından çocuklarınızda eminim orada kalmak ister. Büyüyünce size isyan ederler döndünüz diye :)

Esiniz cok mu sıkıldı,farkli problemleri mi var ki orda dönmek istedi? 5000 lira işin bahanesi bile olamaz bu konuda.Burda herkes nerdeyse Avrupada refah icinde yasam hayalindeyken sizin buraya böyle bir konu acmaniz kediye ciger göstermek gibi olmus yanlis anlamayin.Konusun esinizle,inanin burda hayat öyle böyle degil,cook zor .....

Aldanmayin boyle seylere. Insan dusuk standartlari birakip yuksek standartlari olan bir yere gidince bile duzenini bozmaktan cekiniyor sizinki tam tersi. O aptalligi ben yaptim siz yapmayin.
5000 tl turkiyede para olmaktan coktaannn cikti. Ulkenin ekonomisi kan agliyor. Alim gucumuz yerlere cakildi. Egitim deseniz tam bir kaos. Adaletten ve insan haklarindan hic bahsetmiyorum bile. Aklinizi kullanin kimsenin lafiyla gaza gelmeyin.

Bende Amerika'daym dönmek istiyorum hep

Bende yurtdisdym ama avrupa dgl. Baska bir bati ulkesi. Özlem hasret çekiyorum. Hep aklımda donmek var

Nerden döndünüz. Bende yurtdisindym aile vatan hasretiyle donmek istiyorum

Burdakilerin şansı olsa bi dk durmucaklar. 5 bin için dönülür mü. Eşiniz bi ay gelsin kalsın burda imkanı varsa öyle görsün.
Ya okadarmi zor Türkiye. Bende yurtdisindayim ilerde donmek istiyorum . Cocuklarm vatandas biri hariç. Bende dglm . Ondan sonra düşünüyorum ama belki bi tatile geleym biraz daha anlarım durumu. Okadarmj zor . Bzen düşünüyorum aileden uzak yasamaya değmiyor diye

Nerden döndünüz. Bende yurtdisindym aile vatan hasretiyle donmek istiyorum
Bati avrupadan. Benim tum ailem orda sayilir orda dogdum buyudum. Bende de tam tersi turkiyeye yerlestikten sonra yanlizlik duygusu hasretlik gibi duygular basladi. 'Guven' duygusunu kaybettigim icin kaygi bozuklugu olustu yillardir bunun psikolojik sıkıntısını yasiyorum. Ulke degistirmek uzaktan kolay gibi gorunsede hic oyle degil.

Almanyadan tatile gelen tanıdıklar bile şikayetçi. 100 euro bozduruyoruz hemen bitiyo diyolar

Kamuda öğretmen olacağım. Eğer İstanbul açılırsa tercihlerimde üst sıralara yazmayı düşünüyorum fakat annemle babamı da yanımda götüreceğim çünkü geçinemem :,,,)

5000 TL ile yaşarsınız ama geçinmeniz refah olmaz , her hafta zamlanan market fiyatları malum. Benzin , okul masrafları vs zorlar bile hatta ..
huzur güvenlik stabilite konularına girmiyorum bile ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…