5 bin tl maas türkiyeye geri dönmek icin ikna etmeye ne kadar yeterli?

Tanıdığım iki aile memleket hasreti deyip dönüş yaptılar, ev tutup, eşya dizdiler, 1 yıl dolmadan Almanya'ya geri döndüler.

Evet çok zor düşünün her markete gittiğinde en az 150 200 Euro’nun gittiğini düşünün içinde ne et ne doğru dürüst meyve sebze yok bir poşet ya bir çikolata bile 8 milyon. Kola 9 milyon alım gücü yok herşey lüx

M Mira_88 son durumun ne ne yaptı eşin umarım dönmemişsinizdir ,

ben senın yerinde olsam ben buradayım sen nereye gitmek istiyorsan kapı orda derdim kesin

Ankaradayız 15-20 bin gelirimiz var. Evimiz kendimizin, arabamız var. 6000 Kredi ödememiz var. Bir tane bebeğimiz var ufak. : Ucu ucuna geçiniyoruz. Aklınızı kullanın sakın gelmeyin. Ha bu arada 2 yıldır green card başvurusu yapıyoruz buralardan nasıl kaçarız diye.. Bilginize..

5000 tl maaş ile Ankara da yoksuloğlu yoksul olarak yaşanır.ha köye yerleşirim eker diker geçinirim 5 bin le derse z zaman olur

5000 tl maaş ile Ankara da yoksuloğlu yoksul olarak yaşanır.ha köye yerleşirim eker diker geçinirim 5 bin le derse z zaman olur
Yaa belki yaşarsın da ona yaşamak denirse yaşarsın yani. Gezmez tozmazsın, çocuklar da ancak temek gıdaları yer içer falan.. Zor yani.. Hele avrupa standardından sonra imkansız.

Yurt disindan donulur mu heleki su zamanda. 5 bin tl orada ki standartinizi bulamazsiniz.esimin kuzeni amerikada buraya yazdan yaza geliyorlar orada cok.mutluyum donmeyi dusunmuyorum diyor.

Yaa belki yaşarsın da ona yaşamak denirse yaşarsın yani. Gezmez tozmazsın, çocuklar da ancak temek gıdaları yer içer falan.. Zor yani.. Hele avrupa standardından sonra imkansız.
bir avm ye uğramak benzini yemeği alışverişi en az 300 400 tl 4 kişi için.5000 tl ne ki büyük şehirde.çocukların servisi var kursları var kiralar pahalı haftada 4 damacana su alıyoruz 44 tl ayda 180 i geçiyor eve kullanılan su da 170 geliyor sadece su parasını hesaplarsa dönmekten zaten vazgeçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…