5 aylık yavrum cennete uçtu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başın sağ olsun arkadaşım. Evlat acısı çok büyük ve dayanması çok zor bir acı, yaşamayan bilemez, anlayamaz... Rabbim sabırlar versin. Ben de aynı acıyla yanıyorum ve bu nedenle senin neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Rabbim yavrularımızın şefaatinden mahrum etmesin bizi. İnşallah ebedi hayatta büyüteceğiz biz bebeklerimizi...

Allahım her kuluna kaldırabileceği kadar imtihan veriyor. Rabbim hepimize sabır versin.

Evladı olmayan bu aciyi anlayamaz mesela Sen benim içimde neler yaşadığımı biliyormusun ki. Ben kardeşlerim üzülmesin diye hicbiryerde annemle ilgili hiçbirşey paylaşmiyorum. Dişleri mi sıkmaktan ağzımda diş kalmadı....
Canım Rabbim sabrını artırsın acıların en büyüğünü yaşamaşsın.Bende evladını kaybeden bir anne olarak acını tahmin edebiliyorum.İmtihan dünyasındayız ve Rabbimin izniyle öte tarafta yavrularımıza kavuşacağız.Ailen içinde çok ama çok üzüldüm imtihanın en ağırındasın Rabbimiz sevdiği kullarını sınarmış.

Canım çok üzüldüm çok etkilendim.
Tüm kaybettiklerinizin mekanı cennet olsun.
Ne zor bir imtihan bu ve ne kadar güçlüsün öyle hissettim maşallah 41 kere.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Nasıl bir acıydı o yaşadıklarım..
1 değil 2 değil 3 değil..

Canim annem... mekanın cennet olsun.. rabbim senden razi olsun.. yattığın mekan seni inciltmesin..kardeşim, küçük kızın evlenecek annem.. ssensiz gelin olacak sensiz kinasini yakacaklar.. hiç istemiyorum biliyormusun..o türküyü duymak istemiyorum anne... her duyduğumda sanki birileri etlerimi koparıyor gibi canım acıyor..
Çok erken gittin be annem..

17 temmuzda OĞLUMU CENNETE
yolladım... Yavrumun kıyafetlerine baktıkça içimde kıyametler kopuyor. Tıpkı 17 temmuzda koptuğu gibi.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu Hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim Kırıkkale'de memlekete defnettik cenazdene gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. içinde kuzenim ve kuzenimin 5 yaşındaki kızıda vardı..imtihanımız çok büyük.. Rabbim sabrımızı veriyor çok şükür..

2.5 yaşında bir kızım var adı Dila.. O benim yaşama sevincim oldu.. O yavrum olmasa napardım bilmiyorum gerçi şimdi ne yapıyorsam o zamanda aynısnı yapardım.. Sabrederdim...O ayet boşuna müjdelenmedi.. Allah sabredenlerle beraberdir..
Of ya çok zor be Gül'üm Nasıl dayandın ya

Oğlummm,
kokusuna doyamadığım,
Yokluğuna alışamadığım,
Adını her gördüğümde içimi sızlatanım,
Gamzelerine kurban olduğum,
Bir bilsen nasıl özledim seni..
Gel de uyu şimdi.. gözlerim kan çanağı olmuş.. seni ve götürdüklerini çok özledim yavrum.. sen şimdi uyuyorsundur.. uyu anneciğim.. Allahım mekanını cennet etsin.. benden duyamadığın ninnileri senin benim yerime melekler söylesin... iyi uykular cennet kokulum..

Acinizi tazelemek istemem ama basınız sağolsun kardeşim Allah evlat acısı vermesin kimseye ama olacakla öleceğin önüne geçilmez derler Efendimizin de evlatları ölmüş ailesini kaybetmiş yapayalnız kalmış Allah sevdiği kullarına dert verir ki sabretsin çok sabır lazım yıllar da geçse unutulmaz elbet acısı ama sabır kardeşim sabır Allah yardımcınız olsun

Başınız sağolsun.içim yandı okuduğumdan beri ağlıyorum.7 aylık bir yawrum var ödüm kopuyor kaybedeceğim diye.zaten bir kere kaybetme tehlikesi geçirdik yawrumu.üstüne hamile olduğumu öğrendiğim gün kaybettim ikinci evladımı.allah yardımcın olsun

IMG_20160125_002529.webp

Allahım sabırlar versin.. Başınız sağolsun.
Böyle bir olayı unutmak mümkün değil ama insan acısıyla yaşamayı öğreniyor..
Hepimiz sınavdan geçiyoruz şu dünyada ama sizin sınavınız en kötüsü..evlat acısı..
Rabbim kızınıza uzun ömürler versin inşallah..

Bir an nefesim gitti...... Allah Yolunu Işık Etsinnnn... Birşeyler yazdım ama sildim.... Kelimeler gerçekten yetersiz...

yolladım... Yavrumun kıyafetlerine baktıkça içimde kıyametler kopuyor. Tıpkı 17 temmuzda koptuğu gibi.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu Hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim Kırıkkale'de memlekete defnettik cenazdene gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. içinde kuzenim ve kuzenimin 5 yaşındaki kızıda vardı..imtihanımız çok büyük.. Rabbim sabrımızı veriyor çok şükür..

2.5 yaşında bir kızım var adı Dila.. O benim yaşama sevincim oldu.. O yavrum olmasa napardım bilmiyorum gerçi şimdi ne yapıyorsam o zamanda aynısnı yapardım.. Sabrederdim...O ayet boşuna müjdelenmedi.. Allah sabredenlerle beraberdir..

içim acıdı, hoş benimde acım yangınım çok büyük, belki ölüm acısını bildiğim için bilmiyorum, boğazımda bir yumru oldu okurken.Allah sabrınıza sabır katsın, yardımcınız olsun. Meleğiniz şefaatçiniz olsun inşallah.

Uzulmeyin rabbim kşmseye cekmeyacegıdert vermez ve bebek olğmlerinde rabim anne ve babaların sabrını dener aglamayın der buyuklerımız mezarı suya bogmayın der ler. Ve dilinki sizin için cennet kapısında dua eden bir meleginiz var bende annemi kaYbetim annem öldünde 14 yasındaydım 11 sene oldu sabrefıyoruz evlat acısı daha buyuk yar ve yar yardımcınız olsun adı ney bebeyınızın hrr persembe ben yasın okurum melegınızınde ısmını zıkrermek ısteeım

Başınız sağolsun okurken tüylerim diken diken oldu. Acınızı kalbimde hissettim. Allah sizlere sabır versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X