5 aylık yavrum cennete uçtu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
14 nisanda kayinvalidemi kaybettim..
evlat acisina dayanamadı daha fazla..

Ben de melek annesiyim.
2012'de kaybettim oğlumu. Hayatımın en zor yılı. Bazen aklımızı nasıl kaybetmedik, nasıl dayandık diyorum. Çok ama çok zor. Hatta hala nasıl dayanıyoruz, bazen birkaç saat boyunca aklıma gelmiyor oğlum, o zaman hem şaşırıyor hem üzülüyorum.
Diliyorum ki onların yarattığı boşlukla yaşamaya çalıştığımız hayat, kardeşleri ile birlikte hepimize iyi bir şey sunuyor olsun.

İçim yandı yazdıklarınızı okuyunca, sınav çok büyük. keşke bir kelime yazabilsem de acınızı dindirebilsem... Allah Çok büyük mutluluklar da yaşamanızı kısmet etsin inşallah.

17 temmuzda OĞLUMU CENNETE
yolladım... Yavrumun kıyafetlerine baktıkça içimde kıyametler kopuyor. Tıpkı 17 temmuzda koptuğu gibi.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu Hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim Kırıkkale'de memlekete defnettik cenazdene gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. içinde kuzenim ve kuzenimin 5 yaşındaki kızıda vardı..imtihanımız çok büyük.. Rabbim sabrımızı veriyor çok şükür..

2.5 yaşında bir kızım var adı Dila.. O benim yaşama sevincim oldu.. O yavrum olmasa napardım bilmiyorum gerçi şimdi ne yapıyorsam o zamanda aynısnı yapardım.. Sabrederdim...O ayet boşuna müjdelenmedi.. Allah sabredenlerle beraberdir..

Er büyük den,bizlere sabır düşüyor ancak.Allah sabırlar versin

17 temmuzda OĞLUMU CENNETE
yolladım... Yavrumun kıyafetlerine baktıkça içimde kıyametler kopuyor. Tıpkı 17 temmuzda koptuğu gibi.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu Hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim Kırıkkale'de memlekete defnettik cenazdene gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. içinde kuzenim ve kuzenimin 5 yaşındaki kızıda vardı..imtihanımız çok büyük.. Rabbim sabrımızı veriyor çok şükür..

2.5 yaşında bir kızım var adı Dila.. O benim yaşama sevincim oldu.. O yavrum olmasa napardım bilmiyorum gerçi şimdi ne yapıyorsam o zamanda aynısnı yapardım.. Sabrederdim...O ayet boşuna müjdelenmedi.. Allah sabredenlerle beraberdir..

ALLAH SABIR VERSİN KARDEŞİM BAŞINIZ SAĞOLSUN KAYBIN ÇOK BÜYÜK DEDİĞİN GİBİ RABBİM SABIR EDENLERİN YANINDADIR...ALLAH HAYATTA KALAN EVLADINA SANA EŞİNE TÜM SEVDİKLERİNE UZUN ÖMÜRLER VERSİN ÇOK ZOR ALLAH'IM...İÇİM ACIDI ŞUAN YAZAMİCAM...RABBİM DAĞINA GÖRE KAR VERİRMİŞ BU DEDİĞİM SANA GARİP GELEBİLİR AMA SEVDİĞİ KULLAR DAN İMİŞSİN...BOĞAZIM DA KALDI LAFLAR YAZAMİCAM ALLAH'IM HEPİMİZİ KORUSUN.

İçim yandı yazdıklarınızı okuyunca, sınav çok büyük. keşke bir kelime yazabilsem de acınızı dindirebilsem... Allah Çok büyük mutluluklar da yaşamanızı kısmet etsin inşallah.

Er büyük den,bizlere sabır düşüyor ancak.Allah sabırlar versin

ALLAH SABIR VERSİN KARDEŞİM BAŞINIZ SAĞOLSUN KAYBIN ÇOK BÜYÜK DEDİĞİN GİBİ RABBİM SABIR EDENLERİN YANINDADIR...ALLAH HAYATTA KALAN EVLADINA SANA EŞİNE TÜM SEVDİKLERİNE UZUN ÖMÜRLER VERSİN ÇOK ZOR ALLAH'IM...İÇİM ACIDI ŞUAN YAZAMİCAM...RABBİM DAĞINA GÖRE KAR VERİRMİŞ BU DEDİĞİM SANA GARİP GELEBİLİR AMA SEVDİĞİ KULLAR DAN İMİŞSİN...BOĞAZIM DA KALDI LAFLAR YAZAMİCAM ALLAH'IM HEPİMİZİ KORUSUN.

Amin. ALLAH razi olsun. Imtihan dünyasındayız..

Ay canim cok zor bir imtihandan geciyosun kiyamam sana cok zor kelimeler kifayesiz kaliyor bol dua et bazen insan bogulacak gibi oluyor ama allah sabrini veriyor insallah rabbim sizleri cennetinde kavustursun

Başınız sağolsun insan sevdikleriyle bütünleşiyor, onlar olmayınca parçalanıyor. Eksik yaşamak çok zordur ama dediğiniz gibi derdi veren Allah sabrıda veriyor. Herşey Allahtan. İnşallah hayatında daha büyük acıların olmaz. Allah size ve evladınıza uzun ömürler versin. Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez sizi saygıyla selamlıyorum. Çok güçlüsünüz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X