Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Er büyük den,bizlere sabır düşüyor ancak.Allah sabırlar versin17 temmuzda OĞLUMU CENNETE
yolladım... Yavrumun kıyafetlerine baktıkça içimde kıyametler kopuyor. Tıpkı 17 temmuzda koptuğu gibi.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu Hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim Kırıkkale'de memlekete defnettik cenazdene gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. içinde kuzenim ve kuzenimin 5 yaşındaki kızıda vardı..imtihanımız çok büyük.. Rabbim sabrımızı veriyor çok şükür..
2.5 yaşında bir kızım var adı Dila.. O benim yaşama sevincim oldu.. O yavrum olmasa napardım bilmiyorum gerçi şimdi ne yapıyorsam o zamanda aynısnı yapardım.. Sabrederdim...O ayet boşuna müjdelenmedi.. Allah sabredenlerle beraberdir..
17 temmuzda OĞLUMU CENNETE
yolladım... Yavrumun kıyafetlerine baktıkça içimde kıyametler kopuyor. Tıpkı 17 temmuzda koptuğu gibi.. Arkadaşlar acım çok büyük ben oğlumu Hollanda'da kaybettim. Yastıgında yüzüstü dönmüş boğulmuş.. Türkiyeye geldim Kırıkkale'de memlekete defnettik cenazdene gelirken eniştem kaza yaptı.. Annemi ablamı kaynımı kaybettim.. içinde kuzenim ve kuzenimin 5 yaşındaki kızıda vardı..imtihanımız çok büyük.. Rabbim sabrımızı veriyor çok şükür..
2.5 yaşında bir kızım var adı Dila.. O benim yaşama sevincim oldu.. O yavrum olmasa napardım bilmiyorum gerçi şimdi ne yapıyorsam o zamanda aynısnı yapardım.. Sabrederdim...O ayet boşuna müjdelenmedi.. Allah sabredenlerle beraberdir..
İçim yandı yazdıklarınızı okuyunca, sınav çok büyük. keşke bir kelime yazabilsem de acınızı dindirebilsem... Allah Çok büyük mutluluklar da yaşamanızı kısmet etsin inşallah.
Er büyük den,bizlere sabır düşüyor ancak.Allah sabırlar versin
ALLAH SABIR VERSİN KARDEŞİM BAŞINIZ SAĞOLSUN KAYBIN ÇOK BÜYÜK DEDİĞİN GİBİ RABBİM SABIR EDENLERİN YANINDADIR...ALLAH HAYATTA KALAN EVLADINA SANA EŞİNE TÜM SEVDİKLERİNE UZUN ÖMÜRLER VERSİN ÇOK ZOR ALLAH'IM...İÇİM ACIDI ŞUAN YAZAMİCAM...RABBİM DAĞINA GÖRE KAR VERİRMİŞ BU DEDİĞİM SANA GARİP GELEBİLİR AMA SEVDİĞİ KULLAR DAN İMİŞSİN...BOĞAZIM DA KALDI LAFLAR YAZAMİCAM ALLAH'IM HEPİMİZİ KORUSUN.