- 7 Temmuz 2024
- 262
- 71
- 31
-
- Konu Sahibi kelebek0312
Ya bnde ilk anneliğim istiyorum ki rahat rahat emsin memede uyusun benle hep temas halinde olsun. Ama yok ne kadar ugraşsamda olmadı en son meme reddine vardı durum işte. Kendi beşiğinde yatıyor ben yatagımda ayrı gayrı hiç yanımda uyumaz asla . Sanki ben doğurmadımben yazmisim sandim benimki de yatar pozisyonda kucagimda durmuyor asla aglamaya basliyor ama isin kotusu benimki sadece o sekilde uyuyor aksi gibi once agliyor sonra sakinlesip uyuyor besigine oyle koyuyorum. ben de istiyorum ki besiginde uyusun her bebis farkli gercekten huylari da surekli degisiyor. bugun oyle durmak istemez bir ay sonra ister benim tavsiyem en guzeli “o an ne calisiyorsa onu yapmak” bebisler oyle ya da boyle buyuyorlar 1 yasina geldiginde amaan ne stres yapmisim diyecegim seyleri artik stres yapmamaya calisiyorum su an emmiyor 3 aylik sutumu sagip veriyorum mama takviyesi yapiyorum oyle ya da boyle doyuruyorum ac kalmiyor anne sutu de aliyor full olmasa da ben kendim de 3 ay emip birakmisim sonra full mama. su an da sagligimda zekamda bi problem yok cok sukur isimde gucumdeyim
Memeyi reddedip nasıl memede uyumak istiyor ki. Plevne marşı iyiymişAylardır pilates topunda hoplaya zıplaya emziriyorum, meme reddi yaşıyoruz biz de. Bir de memesiz asla uyumuyor, biberon emzik bilmiyor benim bebeğim. Şimdilik ben evdeyim sorun yok ama işe dönünce ne yapacak bakalım, memesiz nasıl uykuya geçecek...
Babası şarkı söylese yine iyi, bizde daha büyük problem ben ninni yerine Plevne marşına alistirdim her uykuya geçiş öncesi Plevne marşı söylüyorumbakıcı marş ezberleyecek mecbur
Memeye geldiğinde kafasıyla itiyor istemiyor, kafayı geriye atıyor, dışarıyı izlemek istiyor...her bir hüner var. Küçücük ama on parmakta on bir marifet.Memeyi reddedip nasıl memede uyumak istiyor ki. Plevne marşı iyiymiş
benimki bu gece yanimda yataga isedi bezinden tasmis nasil olmussa sabahin 4unde ben uyutmaya calisiyorum esim nevresimi degistiriyorYa bnde ilk anneliğim istiyorum ki rahat rahat emsin memede uyusun benle hep temas halinde olsun. Ama yok ne kadar ugraşsamda olmadı en son meme reddine vardı durum işte. Kendi beşiğinde yatıyor ben yatagımda ayrı gayrı hiç yanımda uyumaz asla . Sanki ben doğurmadım