- 7 Temmuz 2024
- 204
- 45
- 31
- Konu Sahibi kelebek0312
Selam kızlar evet oğlum 5 aylık oldu ve 3 buçuktan beri meme reddi var. Son bir aydır şiddetlendi onun haricinde oğlum hiçbir zaman emme pozisyonunda kucağımda kalmak istemedi hala da istemiyor kucağıma yatırdığım anda ıkınmaya sıkılmaya kendini geri atmaya ağlamaya kızarmaya başlıyor ne kadar zorlarsam zorlayayım sakinleştirmeye çabalasam da bir türlü bu pozisyonda kalmak istemiyor sadece meme verirken değil normal kucağımda tutmak istediğimde dahi ağlamaya başlıyor bunu uykusundayken de yapıyor ve asla meme emerken uyumuyor veya kucağımda uyumuyor sadece beşiğinde uyuyor onun haricinde omuzumda rahat bir şekilde kalıyor. O zaman mızmızlanmıyor ve bir de şöyle bir sorun var ki meme reddi yaşadığımız için ben ayağa kalkıp ayakta emzirirken ninniler çocuk şarkıları söylüyorum bebeğim sakinleşmiyor emmiyor ya da bırakıyor hemen ancak bu şarkıları ninnileri babasına söylettirdiğim zaman oğlum çok güzel meme emiyor bu bende yetersizlik duygusu yaratmaya başladı sorun bende mi anlayamıyorum ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum sürekli babasına da şarkılar söylettiremem Bir de böyle alışmasın zaten.