- Konu Sahibi gizemeceecrin
-
kasıgı red edıyo zorla falan oynaya zıplaya verdım bu seferde ishal oldu neden acaba şimdi kasıgı istemezse daha sonrakı aylardada istemicekmi lutfennn yardım edınn
sıvı gıdaları bardakla vermeyi deneyebilirsin.kaşıkla hem doyması zor oluyor hem de çabuk sıkılıyor.benim kızımda çorba içmeyi pek sevmiyor.ben de bardak değiştiriyorum içirirken.bardak değişik gelince içindekini merak edip içiyo.bardak değiştire değiştire içiriyorum ne yapayım.deneyebilirsin sen de..
şimdi kasıkla yemeye basladı ama benı dusunduren baska sorun var doymuyo guzel seyler hazırlıyom ne verırsem yıyo masallah araıyo oda cok normal gelıyo pekı ben gunde nasıl kac sat arayla mama hazırlamalıyım devam sutunude ne sıklıkla vermelıyım sormamın sebebı doymuyo kılosuda cok yok 7bucuk kılo 5 aylık 6ya gırcez
bardakla denedım ama su bıle ıcmıyo onla
ek gıdayımı reddediyor yoksa kaşığımı biraz daha açarsan bende de benzer durum var ama ishal yapan bir gıda vrmediyseniz ek gıda ishal değil ilk günler kabız yapar
şimdi kasıkla yemeye basladı ama benı dusunduren baska sorun var doymuyo guzel seyler hazırlıyom ne verırsem yıyo masallah araıyo oda cok normal gelıyo pekı ben gunde nasıl kac sat arayla mama hazırlamalıyım devam sutunude ne sıklıkla vermelıyım sormamın sebebı doymuyo kılosuda cok yok 7bucuk kılo 5 aylık 6ya gırcez
bardakla denedım ama su bıle ıcmıyo onla
neden neden neden anneler şişman bebek ister bunu ben anlayamıyorumcok uzuluyorum o annelerin yavrularına,daha hayatlarının başında zorla yag hucrelerini arttırarak mutlu olan annelerine karşı savunmasızca agızlarına tıkıştırılanları yutmak ve hazır olmayan kucucuk mideleriyle bunları sindirmek zorunda kalıyorlar.Kızınız zayıf degil aksine şişman,lutfen bana kızmayın ama yavrunuzu zorlamayın,bu ilerde size ceşitli psikolojik sorunlar ve obezite olarak geri donecektir.Benim kucuk kızım da 5 aylık 65 cm 7 kilo ve ben onun tombul oldugunu dusunuyorum,ilerde de acaba şişmanlık sorunu olur mu diye kaygılarım var,ama su anda anne sutu aldıgı icin yediklerini kısma şansım yok,siz ise daha kilolu olan bebeginizin zayıflıgından endişe ediyorsunuz,lutfen bakış acınızı degiştirin,saglıcakla buyutelim kuzularımızı inşallah amin!
her ıkısınıde red edıyo sımdı kasıga alıştırdım fakat doymuyo gıbı gelıyo bana kıloda aliyo uzun boyu 5aylık bebek ama masallah daha yasında gosterıyo kızım 7bucuk kılo normalmı dıger bebeklere bakıyo tombık tombık benım kız cok zayıf[/QU
gerçekten doymuyorsa sürekli ağlar ve kilo kaybeder her çocuk aynı olmaz yeğenim 5.aydan herşeyi yiyordu çok ta iriydi ama benim kzım öyle değil doktorum bana ek gıdada kıstasın bebeğinin kilo alıp almaması olacak demişti benm kızım 7 aylık hiç birşey yemiyor kaşığa hiç ağzını açmıyor sadece meyve filesiyle biraz meyve yemiş oluyor ama az da olsa kilo alıyor oyüzden zorlamıyorum sadece tattırıyorum herşeyden
kesinlikle katılıyorum.şişman bebek=sağlıklı bebek anlayışından kurtulamadık bir türlü.ben kızımla dalga geçiyorum bazen kızım ileride selülitli bacaklarının olmaması için tatlıdan uzak duralım diyorum.tatlı gıdaları daha çok seviyor da.meyve suyu,püresi vs.
neden neden neden anneler şişman bebek ister bunu ben anlayamıyorumcok uzuluyorum o annelerin yavrularına,daha hayatlarının başında zorla yag hucrelerini arttırarak mutlu olan annelerine karşı savunmasızca agızlarına tıkıştırılanları yutmak ve hazır olmayan kucucuk mideleriyle bunları sindirmek zorunda kalıyorlar.Kızınız zayıf degil aksine şişman,lutfen bana kızmayın ama yavrunuzu zorlamayın,bu ilerde size ceşitli psikolojik sorunlar ve obezite olarak geri donecektir.Benim kucuk kızım da 5 aylık 65 cm 7 kilo ve ben onun tombul oldugunu dusunuyorum,ilerde de acaba şişmanlık sorunu olur mu diye kaygılarım var,ama su anda anne sutu aldıgı icin yediklerini kısma şansım yok,siz ise daha kilolu olan bebeginizin zayıflıgından endişe ediyorsunuz,lutfen bakış acınızı degiştirin,saglıcakla buyutelim kuzularımızı inşallah amin!
kesinlikle katılıyorum.şişman bebek=sağlıklı bebek anlayışından kurtulamadık bir türlü.ben kızımla dalga geçiyorum bazen kızım ileride selülitli bacaklarının olmaması için tatlıdan uzak duralım diyorum.tatlı gıdaları daha çok seviyor da.meyve suyu,püresi vs.
evet 0-3 yaş döneminde kilolu olan çocukların ileride obez olma ihtimali çok yüksek o yüzden dikkat etmek lazm
ailemın ve benım allah gostermesın en korktugumuz sey obezlık dedım ya su ana kadar hiç boyle bır sıkıntımız yoktu ne zaman dıktora goturdum kızınızı bıraz daha fazla mama vermeye zorlayın kılo almamiş dedı ondan sonra kafaya takmaya basladım..hep mız mız sureklı agzına bıseler sokmak ıstıyo ne verırsemde yıyo ama yınede kanmıyo nezamn devam sutunu veruyorum ozaman doyuyo sanırım bagımlı oldu ille onu içmk ıstıyo doymasınla alakası yok sanırım inat yapıyo
ailemın ve benım allah gostermesın en korktugumuz sey obezlık dedım ya su ana kadar hiç boyle bır sıkıntımız yoktu ne zaman dıktora goturdum kızınızı bıraz daha fazla mama vermeye zorlayın kılo almamiş dedı ondan sonra kafaya takmaya basladım..hep mız mız sureklı agzına bıseler sokmak ıstıyo ne verırsemde yıyo ama yınede kanmıyo nezamn devam sutunu veruyorum ozaman doyuyo sanırım bagımlı oldu ille onu içmk ıstıyo doymasınla alakası yok sanırım inat yapıyo
öncelıkle belırtmek ıstıyorum kızımın kılosunu sorun etmezken doktorumuzun zayıf demesı bızde sıkıntı yarattı kızım yogurttan tıksınıyo cesıtlı seyler koyuyorum yınede ıstemıyo sızce napmalıyım
öncelıkle belırtmek ıstıyorum kızımın kılosunu sorun etmezken doktorumuzun zayıf demesı bızde sıkıntı yarattı kızım yogurttan tıksınıyo cesıtlı seyler koyuyorum yınede ıstemıyo sızce napmalıyım
eşimde ben de sağlıkçıyız.görümcem de diyetisyen.bize göre bzizm kızın kilosu gayet iyi.dedim ya 7 aylık 7,5 kilo zaten çok hareketli bir bebek..yoğurda gelince benim kızım seviyo yoğurdu.ama bazen sıkılabileceğini düşünerekten yoğurduna meyve veya haşlanmış patates ve havuş rendeliyorum.çok severek yiyor.görümcem verebilirsin dedi.sadece bal,şeker ve tuz kesinlikle yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?