• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylık hamıleyım karnım hıc cıkmadı !!!!

enguzelruyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
116
7
68
5 aylık hamıleyım karnım hıc çıkmadı aynı durumda olan var mı bulantım cok oluyodu ama gectı artık yememe de dıkkat edıyorum karnımda cok azıcık bı gobüş var görenler soranlar sen nasıl hamılesın dıyo moralım bozuluyor bebegın kılosu da bı hafta onde seyredıyo ayrıca yanı durumu ıyı sukurler olsun.benımle aynı durumda olan var mı?

normal canım,daha 20. haftandasın. Bundan sonra çıkmaya başlar karnın.İlk çocuksa eğer karın daha geç şişmeye başlar.Tabii en önemlisi senin vücut yapın.Karın yapından dolayı da olur.Ne güzel işte.Doğumdan sonra da göbeğim eski haline gelse diye söyleneceksin.

normal canım,daha 20. haftandasın. Bundan sonra çıkmaya başlar karnın.İlk çocuksa eğer karın daha geç şişmeye başlar.Tabii en önemlisi senin vücut yapın.Karın yapından dolayı da olur.Ne güzel işte.Doğumdan sonra da göbeğim eski haline gelse diye söyleneceksin.

cnm zaten zayıf bı ınsanım göbek kalsa da sorun deıl yanı bı de ılk bebegım kürtajla alında kalbı durmuştu on haftalıkken.bu ıkıncı hamılelıgım bıde cevremdekıler zayıfım dıye yargılayıp duruyoken sımdı de karnım hıc yok dıye elestırıyolr cok canım sıkılıyo

canım ben de 47kilo ile hamile kaldım ilk 20-22 hafta karnım çıkmadı ama sonra çok hızlı büyüdü.senin de öyle olacak çevreyi hiç kafaya takma.bizim toplumumuz o kadar cahil ki anne kilo alınca bebek de kilo alıyor sanıyor hiç alakası yok.bak ben şimdi 31 haftalığım sadece göbeğim var kollarım bacaklarım incecik herkes leblebi yutmuş solucan gibisin diyor.ama bebeğim 2 hafta önden gidiyor kilosu gelişimi çok iyi.sen beslenmene dikkat et protein ağırlıklı yee.tatlının ekmek makarna ve pirincin bebeğe hiç faydası yok bilakis anneye gereksiz kilo yapıyor haberin olsun.bol su iç en az 3 litre bebeği en iyi besleyen şeylerden biri su.kendini de hiç üzme.senin de kocaman göbüşün çıkack:)

canım ben de 47kilo ile hamile kaldım ilk 20-22 hafta karnım çıkmadı ama sonra çok hızlı büyüdü.senin de öyle olacak çevreyi hiç kafaya takma.bizim toplumumuz o kadar cahil ki anne kilo alınca bebek de kilo alıyor sanıyor hiç alakası yok.bak ben şimdi 31 haftalığım sadece göbeğim var kollarım bacaklarım incecik herkes leblebi yutmuş solucan gibisin diyor.ama bebeğim 2 hafta önden gidiyor kilosu gelişimi çok iyi.sen beslenmene dikkat et protein ağırlıklı yee.tatlının ekmek makarna ve pirincin bebeğe hiç faydası yok bilakis anneye gereksiz kilo yapıyor haberin olsun.bol su iç en az 3 litre bebeği en iyi besleyen şeylerden biri su.kendini de hiç üzme.senin de kocaman göbüşün çıkack:)

sağolasın canım ya insan böyle şeyler duyunca rahatlıyo valla sagol allah hayırlısı ıle kucagımıza versın cocuklarımızı

dün bi kızla tanıştım 6 aya girmiş hamileyim demese anlamıycam dümdüzdü :)
benim 2 yengemde hamile biri ikiz 29 haftalık diğeri tek gebelik 32 haftalık
diğer yengemin ikiz olandan karnı 2 katı daha fazla düşünün
3 aylıkken bile 6 aylık gibiydi eltisi ikiz onun yarısı kadar :)

canım ıc karnın genısdır ben suan 7 aylık hamıleyım daha yenı cıkdı dusun hala eskı gunluk gıydım kot pantalon vs gıbı kıayfetlerımı rahatlıkla gıyorum nedenı ıse ıc karnımın genıs olması bebegım gayet saglıklı kılosu gayet ıyı ama gobusum yok gobusum olmadı ıcınde cok sınır oluorum :) otobuslerde yer vermıorlar dıe :D

canım ıc karnın genısdır ben suan 7 aylık hamıleyım daha yenı cıkdı dusun hala eskı gunluk gıydım kot pantalon vs gıbı kıayfetlerımı rahatlıkla gıyorum nedenı ıse ıc karnımın genıs olması bebegım gayet saglıklı kılosu gayet ıyı ama gobusum yok gobusum olmadı ıcınde cok sınır oluorum :) otobuslerde yer vermıorlar dıe :D

evet cogu kışı ıc karnın genıs olmasından bahsedıyo aman keşke oyle olsun da ınsan da hamıle ıken sısmeyecek de ne zaman sısecek demı:))) cok azıcık var göbek yok deıl yemek yıyınce gecelerı yatarken falan sısıyo ama gun ıcınde bellı olmuyo kıyafettenden çıplakken anlasılabılıyo cnm ya

ben 6. aydayken alt komşum sürekli gelip sen hamile değilsin yalan söylüyorsun derdi karnım hiç belli değildi.ben de çok zayıftım sonrasında sıkıntıdan olsa gerek sürekli yemeye başladım ve 40 kilo aldım.baskalarının yargılaması önemli değil boşver bebek sağlıklıysa sorun yok

ben 6. aydayken alt komşum sürekli gelip sen hamile değilsin yalan söylüyorsun derdi karnım hiç belli değildi.ben de çok zayıftım sonrasında sıkıntıdan olsa gerek sürekli yemeye başladım ve 40 kilo aldım.baskalarının yargılaması önemli değil boşver bebek sağlıklıysa sorun yok

sıkıntı bı de bana yarasa heralde yuz kılo olurum:))) allah sağlgımızı sıhhatımızı eksık etmesın cnm bebegım gayet sağlıklı cok sukur

keşke benimde iç karnım geniş olaydı:)
4 aylığız ama 7-8 aylık gibi tabi kilolu hamile kalmanın zararları.
9. ayda nasıl olcam çok merak ediyorum.
benimde etrfımda zayıf hamile kalan arkadaşlarım var, senin gibi göbek dümdüz.
6-7 aydan sonra belirginleşmeye başlar,sen kafana takma kendisi kilo almayan annelerin bebekleri daha kilolu olurmuş.
öyle derler;)

daha 7 haftalıkken karnım şişti ama gazdan tabi ve o günden beri kıyafetlerimin çoğunu giyemiyorum. şimdi 3 aya giricem ve herkes hamile olduğumu anlıyor, fazla şiştiğini söylüyor herkes, çok kilom da yoktu ama neden böyle olduğumu bilmiyorum. herkesin yapısı farklı sanırım

ETrafındaki insanların nedediğine hiiiiç aldırma cnm.Ne güzel işte doğumdan sonra kilo falan kalmaz.
Doktor kontrollerine gidiyosun sonuçta ve doktorun herşey yolunda diyorsa hiç takma kafana.Ben etrafımda çok gördüm hamileyken 30 kilo alıpta zayıf çocuk doğuran.Yani yani çok kilo alırsam bebeğimde okadar kilo alır gibi düşünme.

keşke benimde iç karnım geniş olaydı:)
4 aylığız ama 7-8 aylık gibi tabi kilolu hamile kalmanın zararları.
9. ayda nasıl olcam çok merak ediyorum.
benimde etrfımda zayıf hamile kalan arkadaşlarım var, senin gibi göbek dümdüz.
6-7 aydan sonra belirginleşmeye başlar,sen kafana takma kendisi kilo almayan annelerin bebekleri daha kilolu olurmuş.
öyle derler;)

Kaç kilo ile hamile kaldın cnm? Ben de kilolu hamile kaldım 72 ile şimdi 75-76 civarıyım. Göbeğim zaten vardı hala aynı hani beni bilen ama hamile olmadığımı bilmeyen asla anlamaz. Senin ki nasıl karnın mı çıktı çok?
bu arada konu sahibi keşke senin gibi olsam bende ödüm kopuyor bir ay sonra davul gibi olmaya başlicam diye..Allahım doğurana kadar belli olmasın karnım noluurrr:) Ama bebişim sağlıklı olsun tabi..
bu arada benim yengemde zayıftı hiç karnı çıkmadı 7 aya kadar ondan sonra başladı büyümye ztn toplamda 9 kilo filan almıştı gayette sağlıklı çocuklar dünyaya getirdi.
takma kafana iyi birşey yaşıyorsun milletin arayıpta bulmadığı. Kimseyi duyma bile.

Kaç kilo ile hamile kaldın cnm? Ben de kilolu hamile kaldım 72 ile şimdi 75-76 civarıyım. Göbeğim zaten vardı hala aynı hani beni bilen ama hamile olmadığımı bilmeyen asla anlamaz. Senin ki nasıl karnın mı çıktı çok?
bu arada konu sahibi keşke senin gibi olsam bende ödüm kopuyor bir ay sonra davul gibi olmaya başlicam diye..Allahım doğurana kadar belli olmasın karnım noluurrr:) Ama bebişim sağlıklı olsun tabi..
bu arada benim yengemde zayıftı hiç karnı çıkmadı 7 aya kadar ondan sonra başladı büyümye ztn toplamda 9 kilo filan almıştı gayette sağlıklı çocuklar dünyaya getirdi.
takma kafana iyi birşey yaşıyorsun milletin arayıpta bulmadığı. Kimseyi duyma bile.
şu anda 22 haftalık olduk allaha sukur belırgınlesmeye başladı artık karnım ama tabı sabah daha mınık duruyo artık yavaş yavaş uzerımdekı o stresı atıyorum kızlar sagoln sızler de ıcımı rahatlattınız valla allah hepımıze hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar nasıp eder ınsallah

Son düzenleme:

merhaba canım ,
ben hamile kaldığımda 72 kiloydum, boy 1,60'dan kısa tam cm vermiyim:) kısayım yani:)
yalnız ben 7 kilo verdim, mide bulantılarına ek olarak birçok hastalık atlattım.
şimdi eski kiloma geri döndüm ama zaten var olan karnım şimdi daha belirgin.
hele akşamları davul gibiyim:) rahat 7-8 aylık gibi.
bel fıtığım olduğu için ileriki aylar beni korkutuyor ama kilo alıcaz kaçarı yok.
planlı bir hamilelik olmadığı için ne yazıkki kio veremedim.
Rabbim kolay doğum nasip etsin inş hepimize.

keske bende oyle olsam zaten kiloluydum bide genetik gobek sorunum var zaten normalde bile vardi nasil olurum bilmiorum valla hic 100 kilo olmam insallah zayif hamilelere cok ozeniyorum

merhaba canım ,
ben hamile kaldığımda 72 kiloydum, boy 1,60'dan kısa tam cm vermiyim:) kısayım yani:)
yalnız ben 7 kilo verdim, mide bulantılarına ek olarak birçok hastalık atlattım.
şimdi eski kiloma geri döndüm ama zaten var olan karnım şimdi daha belirgin.
hele akşamları davul gibiyim:) rahat 7-8 aylık gibi.
bel fıtığım olduğu için ileriki aylar beni korkutuyor ama kilo alıcaz kaçarı yok.
planlı bir hamilelik olmadığı için ne yazıkki kio veremedim.
Rabbim kolay doğum nasip etsin inş hepimize.

Aynı kiloda hamile kalmışız desene..Ben sabah doktordaydım 4-5 kg aldım dedim normal dedi.Şişkinlik için şurup verdi bir de + demir ilacı verdi. Bu arada kıyafet bulamamak ne sinir dimi dün mağaza mağaza dolaştım yok anacım 42 dar 44 bol geliyo..Elbise daha şişman gösteriyor diye istemiyorum. Öyle feci şekilde dolanıyorum vllahi :(

Back
X