• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylık hamileyim akıntı geldi

hay tüküreyim pisliğinize ya.

Annem, biz küçükken “sifonu çekin, ha pisliğinizi göstermişsiniz, ha dötünüzü” derdi. Yüzünüzü görmedik ama bi tarafınızı görmüş kadar olduk

Of bide eline alıp gösteriyorsun iğrenç akıntı bu alt tarafı danama değil bişey değil ya abartmayın her olayı

Bi peçeteye felan koysaydin bari abla..ulu orta söyle foto atmayın google den araştırın sorunuzun cevabını daha kolay öğrenebilirsiniz

Nerden girdim ya öffffff ıyyyyyyyyy iğrençççç😡😡😡😡😡😡

Bakın hanımefendi bize foto atmanıza gerek yoktu kısaca "sümüksü akıntım oldu "sizde de oluyormu deseniz ki çoğumuz burada hamile size bı şey demiyorum belki ilk gebeliğiniz tecrübesiz olabilirsiniz danışmak istemissiniz yadirgamiyorum sadece bir dahaki sefere bı şey olsa konu da "fotoğraflı değil"yazı olarak atsanız çoğumuz anlarız.bu tıp durumlar gayet normal endişe etmeyin kanama veya enfeksiyon dışı durumlar olmadığı sürece

16 haftalik hamileyim, hiç kusmamıştım sayenizde şuan kusmanın eşiğindeyim😒 hanımefendi sizce buradaki insanlar sizin özel bölgenizden çıkan birseyi görmek zorunda mi? Aaahhh kibar olamayacağım, gerçekten iğrençsiniz!

Gebelikde akıntı oluyor bu tarzda farklida . Kanama kasintı kotu koku agri vs olursa dra gidin.

Back