Kizlar hamile olup bel fıtığı olanlar zorlanıyorlar mi

Poncukfan

Allah bana yeter
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
312
194
103
30
Bel fitigim var 7 aylık hamileyim sağ tarafimda batma şeklinde ağrılar oluyor yürümekte zorluk cekiyorum siz neler yapıyorsunuz rahatlamak için

Bel fitigim var 7 aylık hamileyim sağ tarafimda batma şeklinde ağrılar oluyor yürümekte zorluk cekiyorum siz neler yapıyorsunuz rahatlamak için
Hem bel fıtığım var hem boyun düzleşmem hem de fibromiyalji 🥹🥹 bi de üstüne sağlıkçıyım 24 saat nöbetler şeklinde çalışıyorum 🤣 hamilelik öncesi reformer pilates yapıyordum ağrılarım baya azalmıştı. Ama hamilelikle beraber eski ağrılı dönemlerim geri geldi. Şu an 5 aylık hamileyim ama plesentam aşağıda olduğu için doktorum pilatese izin vermiyor. Sadece akşamları eşim masaj yapıyor o kadar. Göğüslerim ve karnım fazla büyüdüğü için belim de sırtım da kaldıramıyor resmen 😀 kabus gibi. Elimden tek gelen şey magnezyum kullanmak ama o da hiç işe yaramıyor bence

Bende magnezyum kullanıyorum hiç bir işe yaramıyor benim eşimde masaj yapıyor doktora gittim bugün oda yapacak birşey yok dedi parol yazdı sıcak su torbası köy dedi birde karnına doğru çek ayaklarini dedi ben 3 sene önce bel fıtığı ameliyatı oldum doğumdan iki ay sonra sezeryan ile doğum yaptım bı tane fitigim kaldı bu sefer tam narkoz almayı düşünüyorum belime asla iğne yaptırmam fıtığı koparabiliyir sen ne düşünüyorsun sezeryan hakkinda

Back
X