Canım protestanı vajinadan mı alıyorsun . Ben normalde haftada bir proluton iğne kullanıyordum. Aynen sizlerdeki gibi toplanma olunca , doktora gitmeden 2 gün önce magnezyum başladık. Doktora izah ettik , magnezyuma devam prolutonu kesip progastan 200 MG vajinadan dedi.Benim de gün içinde karnımda sanki bebek toplanıyor gibi oluyor. Bu kasılmaymış. Doktora gittim. Erken doğum riski olabilir dedi. Magnezyum ve progestan verdi. Günümün çoğunu yatarak geçiriyorum. Çok şükür 2 gündür olmadı.
yaa ciddimisin sen benimde öyle kasılma oluyor acıyor böyle boşluğumBenim de gün içinde karnımda sanki bebek toplanıyor gibi oluyor. Bu kasılmaymış. Doktora gittim. Erken doğum riski olabilir dedi. Magnezyum ve progestan verdi. Günümün çoğunu yatarak geçiriyorum. Çok şükür 2 gündür olmadı.
Evet düz yattığımda karnım bile böyle top gibi yuvarlak oluyor. Kasılma oyaa ciddimisin sen benimde öyle kasılma oluyor acıyor böyle boşluğum
benim yatarken deilde dha çok yürüken oluyor ağrı giriyor kasıklarıma sanci gbi kısa kısa sürüyor canım yaaEvet düz yattığımda karnım bile böyle top gibi yuvarlak oluyor. Kasılma o
Evet benim de ayakta kaldığımda daha fazla oluyor. Bence vakit kaybetmeden doktoruna gidip bunu söyle. Sana da magnezyum falan verir.benim yatarken deilde dha çok yürüken oluyor ağrı giriyor kasıklarıma sanci gbi kısa kısa sürüyor canım yaa
Kasılmayla batma gibi ağrı çok farklı şeyler. Seninki muhtelemen rahmin büyümesine bağlı oluşan ağrılardır. Kasılma çok dha değişik.kızlar bende 5. aya girdim. 18. haftadayım. benmde sol kasık bölgemde özellikle batma şeklinde giriyo memuriyetten dolayı oturuyorum sürkli bende korktum şimdi okuyunca
cnm aynı bende sürekli oturuyorum işyerinde ve kasığımda acı batma oluyor :::kızlar bende 5. aya girdim. 18. haftadayım. benmde sol kasık bölgemde özellikle batma şeklinde giriyo memuriyetten dolayı oturuyorum sürkli bende korktum şimdi okuyunca
umarım normaldir. canım stres yapmayalım doktorumuza danışmakta fayda var. stres daha da artmasına sebep olabilir.cnm aynı bende sürekli oturuyorum işyerinde ve kasığımda acı batma oluyor :::
evet canım doktoruma dha 3 gün önce gttim unuttum söyleemyi bidaki kontrol 3 hafta sonraumarım normaldir. canım stres yapmayalım doktorumuza danışmakta fayda var. stres daha da artmasına sebep olabilir.
idrar yollarında enfeksiyona rastlanınca da böyle kasık ağrısı yapıyormuş. idrar tahlili yapıldı mı son birkaç hafta içinde sana. ona da dikkat edebilirsnzevet canım doktoruma dha 3 gün önce gttim unuttum söyleemyi bidaki kontrol 3 hafta sonra
yapılmadı ama enfeksıyon sızlama seklınde oluyor. benim bildiğin nefesimi kesiyo ağrı kısa suruyo aralıklı gelıyoridrar yollarında enfeksiyona rastlanınca da böyle kasık ağrısı yapıyormuş. idrar tahlili yapıldı mı son birkaç hafta içinde sana. ona da dikkat edebilirsnz
yok canım bak benimde idrarda sızlama yoktu kasık ağrısı diye gittim enfeksiyon çıktı dr bol su iç dedi bi de bugünler de söylemesi ayıp kabızlık çekiyorum. bağırsak tembelliği de kasıklar da kramplara neden oluyormuş. ama senin ki nefesini kesecek derecedeyse 3 hafta bekleme derim. tedbir senden olsun.yapılmadı ama enfeksıyon sızlama seklınde oluyor. benim bildiğin nefesimi kesiyo ağrı kısa suruyo aralıklı gelıyor
Aynen benim de öyle işte. Karnında toplanma hissi ve inanılmaz rahatsız edici bir his. Nefes alamıyorsun bi kaç saniye sürüp bitiyor. O kasılma. Sakın ihmal etmeyapılmadı ama enfeksıyon sızlama seklınde oluyor. benim bildiğin nefesimi kesiyo ağrı kısa suruyo aralıklı gelıyor
tamam cnmAynen benim de öyle işte. Karnında toplanma hissi ve inanılmaz rahatsız edici bir his. Nefes alamıyorsun bi kaç saniye sürüp bitiyor. O kasılma. Sakın ihmal etme