5 AYLIK HAMİLELİKTE KASIK AĞRISI KASILMA

Kramp gibi de değil gbi de. Bilmiyorum ben tarif edemiyorum :KK43: daha çok bebek toplanıyormul hissi ve karnım sertleşiyor o anda. Nefes alamıyorum.

doktora git bir an önce. bebek ters durunca kasık ağrısı oluyormuş. İdrar tahlili ve kan tahlili istedi doktorum. onlar temiz çıkınca emin olmak için nst ye girdim ama çok şükür birsey çıkmadı. bebeğin duruşuyla alakali dedi doktorum inşallah öyledir dedim bende .sizde gidin bence emin olun ne sancısı olduğundan

Aynen benim de öyle işte. Karnında toplanma hissi ve inanılmaz rahatsız edici bir his. Nefes alamıyorsun bi kaç saniye sürüp bitiyor. O kasılma. Sakın ihmal etme
Korkulu rüyam :KK43:
Ben de progestan ve magnezyuma başladım bikaç gündür iyiyiz
Ama hala korkuyorum inşallah zamannda gelirler :KK43:

mrb arkadaşlar baya zaman olmuş kimse yazmayali ben 24 haftalik gebeyım 2 gündür süren kasık ağrım ve makat ağrım var doktora gittim tahlil ultrason nst hepsi temiz çıktı benimde Karnım da sürekli bir çıkınti oluyor sert şekilde Karnım bir yerde toplanıyor ne yapmam lazım yardım edin evde serumla yatıyorum ama hiç faydası yok

Merhaba arkadaşlar, 5 aylık yani 20 haftalık hamileyim kasıklarımda kısa süreyle giren batma acı sancı şeklinde ağrılar oluyor. bir haftadir var rahim genişliyo flan derken önemsemiyodum ama sık sık olmaya başladı bunu yaşayan varmı, doğum kasılması olablir dyolar bununla ilgisi varmıdır?
Selam cnm rahim genişliyo derken bebegimi kaybettim bende 1 hafta once kasilmalar aslafı 16 haftalik hanileydim fazla onemsemedim kaynanam rahmin genisliyo bisey yok diye diye bende onemsemedim en sonunda bir sabah bebegimi dusurdum kasık agrısını hafife alma hemen doktora git . :KK43:

Selam cnm rahim genişliyo derken bebegimi kaybettim bende 1 hafta once kasilmalar aslafı 16 haftalik hanileydim fazla onemsemedim kaynanam rahmin genisliyo bisey yok diye diye bende onemsemedim en sonunda bir sabah bebegimi dusurdum kasık agrısını hafife alma hemen doktora git . :KK43:
gittim doktora 2 gün önce ama birsey çıkmadı ve ağlıyorm suan ağrıdan korkudan

gittim doktora 2 gün önce ama birsey çıkmadı ve ağlıyorm suan ağrıdan korkudan

Yine git okadar agrı normal degil ki doktorunu degistir. Enfeksyon varmi diye kontrol et ben enfeksyondan kaybettm evladımı suyum geldi suyumun geldigini anlamadm 3 gun sonra dusuk yaptım buyuk ihtimal enfeksyondan dediler lutfen kendine dikkat et butun kontrolleri yap doktorun onemsemiyosa doktorumı degistire cunku hamilelikte agrı normal degill en sonunda dogum agrısını yasadım gozlerimden yas geldiii 3 saniye sonra cocugum dustu kucucuk ayakları vardi sende benım gibi olma lutfen cok acı cekiyorum kendine dikat ett :KK43:

Yine git okadar agrı normal degil ki doktorunu degistir. Enfeksyon varmi diye kontrol et ben enfeksyondan kaybettm evladımı suyum geldi suyumun geldigini anlamadm 3 gun sonra dusuk yaptım buyuk ihtimal enfeksyondan dediler lutfen kendine dikkat et butun kontrolleri yap doktorun onemsemiyosa doktorumı degistire cunku hamilelikte agrı normal degill en sonunda dogum agrısını yasadım gozlerimden yas geldiii 3 saniye sonra cocugum dustu kucucuk ayakları vardi sende benım gibi olma lutfen cok acı cekiyorum kendine dikat ett :KK43:
canım dün gittim akşam başka bir doktora miyom var bende bide böbreklerm genişlemiş ağrı sebebi o daha önce doktorum hiç böbreklerme bakma mis ti şimdi ne yapacam bilmiyorum

canım dün gittim akşam başka bir doktora miyom var bende bide böbreklerm genişlemiş ağrı sebebi o daha önce doktorum hiç böbreklerme bakma mis ti şimdi ne yapacam bilmiyorum
Iyi yapmissn canm kendine dikkat et komtrolleri aksatma peki bu durumun bebege bi zarari olurmu ne dedi doktor bebegin iyimi suan ?

Iyi yapmissn canm kendine dikkat et komtrolleri aksatma peki bu durumun bebege bi zarari olurmu ne dedi doktor bebegin iyimi suan ?
bebeğim iyi çok şükür ama çok ağrı yapıyor bana doğuma kadar böyle devam ederse ne yaparım bilmiyorum inanılmaz ağrıyor sürekli ağrı kesici de almak istemiyorum Rabbim sağlıklı şekilde Kucağı mıza almayi nasip etsin inşallah tek temennim o

bebeğim iyi çok şükür ama çok ağrı yapıyor bana doğuma kadar böyle devam ederse ne yaparım bilmiyorum inanılmaz ağrıyor sürekli ağrı kesici de almak istemiyorum Rabbim sağlıklı şekilde Kucağı mıza almayi nasip etsin inşallah tek temennim o
Bak kardesim seni anliyorum cok agri dayanilmaz ama bebegin iyimis yaa sukrett ben diyorum ki bebegim karnimda olsaydi da butun katlansaydm . Tum acilar gecer ama kalb acisi baska biseyy . InshaAllah sagligina daa bebegine de saga salim kavusursun asla isyan etme kendine dikkat ett bebegine daha cok dikkat et ..

X