5 aylık hamilelik çirkinleşme?

Minelbgcc

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2022
18
-17
1
22
5 aylık hamileyim cok cırkınlestim tipim resmen bakışlarım cildim kilom saclarım bile değişti ve surat olarak çok yaslandım bu durum benı mahvediyor aynaya bakmak ıstemıyorum sizce tipimi nasıl duzeltebılırım birde yüzüm yaşlanmış mı kac yasında duruyor? Arkadaşlar ben im gercekten pskılojım bozuldu bu konuda cok ciddiyim uyku uyuyamıyorum tavsiye ve fikir verirsiniz diye yazdım gecmıstende takıntılıyım evet bu konuya ama benım için hayat kabusa dönd

Son düzenleme:
Sen daha once kac yasinda gosteriyorum diye milyon tane konu acmıstın sanki. Son cümle yine kac yasında duruyor.Hamile oldugunada inanmadım. Cunku hamile insan bunları dert etmez

Sen daha once kac yasinda gosteriyorum diye milyon tane konu acmıstın sanki. Son cümle yine kac yasında duruyor.Hamile oldugunada inanmadım. Cunku hamile insan bunları dert etmez
Hamileyim 5 aylık neden takmıyımki suratım bariz çirkin

Başka bir üyeliğin vardı. Güzel miyim diye konular açıyordun.

Gerçeksen umarım psikologa gidersin.

O kızım fotoğraflarını kullanıp dalga geçen biriysen dilerim yakalanır ve ceza alırsın.
O kız dediğiniz benim 5 aylık hamileyim olabılır soruyordum boyle bır takıntım var hamile kalınca nüksetti delirmek üzereyim

Okula gitmiyor muydun ne ara hamile kaldın sen

Alıyorum ama gecmıyor hamile kalınca dahada kotulestım bende bu takıntı hepmvar
Burda çözüm bulamazsınız yeterli desteği almuyorsunuz belli ki
Arkadaşlarımın söylediğine göre daha öncede böyle konular açmışsınız
Yeteri kadar psikoloğunuza kendinizi anlatmıyor olabilir misiniz
Aay bide 19 yaşında 5 aylık gebe misin 🤯

Burda çözüm bulamazsınız yeterli desteği almuyorsunuz belli ki
Arkadaşlarımın söylediğine göre daha öncede böyle konular açmışsınız
Yeteri kadar psikoloğunuza kendinizi anlatmıyor olabilir misiniz
Aay bide 19 yaşında 5 aylık gebe misin 🤯
Evet neden sasırdınız yaslı mı gosteriyorum bende buna takıyor işte olgun gosteriyorum dimi

Gercekten hamileysen zaten oncedende kendini cirkin buluyorsun. Yasa ve guzellige bu kadar takıntılıyken 18 yasinda hamile kalmak icin acelen neydi ayrıca okul noldu
Esım biraz aceleci davrandı bende istedim acıkcası ama biraz cahildim boyle tipimin iyice kotulesecegını bilmiyordum zorlukları bılmıyorudm

Evet neden sasırdınız yaslı mı gosteriyorum bende buna takıyor işte olgun gosteriyorum dimi
Görünüşüne ilgili fikir beyan etmedim ayrıca
herkes güzeldir
Benim için fazla erken hamile kalmak için ona şaşırdım 18-19 yaşında bi insanın derdi okulu bitirip para kazanmak hayatı yaşamak benim gözümde
Ya psikoloğunuzu değiştirin yada seansları arttırın burda çözüm bulamazsınız

Görünüşüne ilgili fikir beyan etmedim ayrıca
herkes güzeldir
Benim için fazla erken hamile kalmak için ona şaşırdım 18-19 yaşında bi insanın derdi okulu bitirip para kazanmak hayatı yaşamak benim gözümde
Ya psikoloğunuzu değiştirin yada seansları arttırın burda çözüm bulamazsınız
Cozum aramıyorum gorunusum bana cok yaşlı ve cirkin geliyor insanların fikrini soruyorum benmi yanlıs dusunuyorum yoksa gercekmı dıye

Boyle takıntıları olan insanlar, anonim forumda, kendi fotoğraflarını kullanmazlar.
Ben buraya kadınlar kulübü yazılı fotomuda attım birinin fotosunu kullanıp 5 aylık hamileyim yaslı mıyım diyecek kadar işsizleşmedim derdim var fikir arıyorum

Ben buraya kadınlar kulübü yazılı fotomuda attım birinin fotosunu kullanıp 5 aylık hamileyim yaslı mıyım diyecek kadar işsizleşmedim derdim var fikir arıyorum
Derdinizin dermanı burada değil. Daha önce de bu tarz sorular sormuştunuz anlaşılan o ki profesyonel destek almanız gerek.

Derdinizin dermanı burada değil. Daha önce de bu tarz sorular sormuştunuz anlaşılan o ki profesyonel destek almanız gerek.
Ya derman aramıyorumki yaşlımı gözüküyorum çirkinmiyim diye soruyorum

Back
X