- 22 Haziran 2021
- 20
- 2
- 25
-
- Konu Sahibi Denzsura1132
Kızım da erken çıkardı, elinizi yıkayıp diş etine masaj yapın rahatlar. Silikon parmak fırça alın, dişi çıkar çıkmaz fırçalamaya başlayınMerhabalar bnm kızım daha 5 aylık üst yan dişlerin önce çıkması erken değilmi? Öncelikle kırt kırt diye sesler çıkardığını duyduk aynı zamanda çiğneme hareketi yapıyor dikkatli bakınca dil etinde bir beyaz baloncuk oluşmuş diş olduğunu düşünüyoruz bir bilgisi olan lütfen geri dönüş sağlasın teşekkür ederim
Ama ilk üstten mi çıktıKızım da erken çıkardı, elinizi yıkayıp diş etine masaj yapın rahatlar. Silikon parmak fırça alın, dişi çıkar çıkmaz fırçalamaya başlayın
Altta çıktı ama bazen ilk üstte çıktığı da olıyormuş. Üstteki dört diş aynı anda gelmişti, hiç uyuyamıyordu, doktora sorup ağrı kesici vermiştimAma ilk üstten mi çıktı
Anladm teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinAltta çıktı ama bazen ilk üstte çıktığı da olıyormuş. Üstteki dört diş aynı anda gelmişti, hiç uyuyamıyordu, doktora sorup ağrı kesici vermiştim
Benim oğlumun ilk dişini 4 aylıkken çıkarttı. Üst dişti.Ama ilk üstten mi çıktı
Fark ediyormuş uğursuzluk felan diyorlar korkutuyorlarBenim oğlumun ilk dişini 4 aylıkken çıkarttı. Üst dişti.
yeğenimin ilk alt dişi çıkmıştı
Alt-üst ne farkeder ki anlayamadım
Tövbe Yarabbim ne uğursuzluğu yaFark ediyormuş uğursuzluk felan diyorlar korkutuyorlar
Valla hurafe üreten ben değilm ama insan ister istemez kuşku ediyor bide söyleyenler bizden büyük olunca daha çok inanıyz napiym ilk defa anne oldm hiç bir zmn kötü bişi olsn istememTövbe Yarabbim ne uğursuzluğu ya
O dişi çıkartan Rabbim ufacık sübyana uğursuzluk mu gönderecek!
Çocukları Allah ın görevlendirdiği melekler korur
Hangi dişin önce çıktığıyla uğursuzluğun ne ilgisi var
Benim de ilk üst dişim çıkmış 35 yaşında mutlu mesut bir kadınım başıma bir felaket gelmedi
Biraz bilimsel ve dini olarak yaklaşın olaylara, küçücük bebeğin dişinden uğursuzluk hurafeleri üretmeyin
Haklsnz ama umarm bni ve tedirginliğimi anlıyorsnzdurBüyükler illaki doğru bilir diye bir kaide mi var?
Dünyada milyarlarca bebek ilk üst dişini çıkarıyor.
Mantıklı mı sizce?
İlk yada 5.ye anne ol farkeden birşey yok hiçbirimiz Evladımıza kötü birşey olsun istemiyoruz
Ama evladımızın iyiliği de ilk hangi dişinin çıktığına bağlı değil
Ne yapacaz yani ilk üst dişi çıktı uğursuzluk olmasın diye dişini mi sökecez
AnlamıyorumHaklsnz ama umarm bni ve tedirginliğimi anlıyorsnzdur
Teşekkür ederimHerhangi bir sağlık sorunu veya uğursuzluk teşkil etmez merak etmeyin
arkadasimin oglunun ki 4,5 aylıkken cikmistiMerhabalar bnm kızım daha 5 aylık üst yan dişlerin önce çıkması erken değilmi? Öncelikle kırt kırt diye sesler çıkardığını duyduk aynı zamanda çiğneme hareketi yapıyor dikkatli bakınca dil etinde bir beyaz baloncuk oluşmuş diş olduğunu düşünüyoruz bir bilgisi olan lütfen geri dönüş sağlasın teşekkür ederim
Sorun diş çıkarması değilarkadasimin oglunun ki 4,5 aylıkken cikmisti
baska arkadasimin kizinin da ilk disi 11 aylıkken cikmisti
her cocuk farklıdır iste..
cidden mi.. okumadım bunu. bu devirde bunlar hala var mi yaaa :)))Sorun diş çıkarması değil
İlk dişi üstten çıkarsa uğursuzluk getirir demişler annemizin derdi o
Arkadaşım ben sinirli bir insanım çok ılımlı olamıyorum bir de sen anlat annemize hal diliylecidden mi.. okumadım bunu. bu devirde bunlar hala var mi yaaa :)))
Gercekten buna inanıyorum demeyin..Fark ediyormuş uğursuzluk felan diyorlar korkutuyorlar
yazdim :))Arkadaşım ben sinirli bir insanım çok ılımlı olamıyorum bir de sen anlat annemize hal diliyle
Oku bak yazıştıklarımızı
Belli genç toy bir kızcağız yardımcı olalım