Çocuk Hastalıkları 5 aylık bebeklerde erken diş çıkarması

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ciddi ciddi yazdınız mı şunu? Allahım sen akıl fikir ver. Annelik böyle bir şey, hep endişe hep telaş. O konuda hak veriyorum ama böyle konuşup da uğursuzluğu çağırmayın.

Sorun diş çıkarması değil
İlk dişi üstten çıkarsa uğursuzluk getirir demişler annemizin derdi o
Tabiki derdim o değil ilk dişin üstten çıkması normalmi dye soruyorum burdan cvp alana kadar çevremden bin türlü şey duydum her ne kadar inanmak istemesem de resmen insanın aklına giriyorlar yok normal değil bzm çocuklarımız hep Altan çıkarır önce bilmem ne üffrf

Gercekten buna inanıyorum demeyin..
Allah'ın bir mucizesi çocuğun disi uzerinden uğursuzluk diye negatif bir söylem olacak sey degil ya..
2021 yilindayiz. bunu diyenlerin hangi bilimsel verisi var.
ama diyen degil sorun buna nasil inanirsiniz, mis kokulu yavrunuzu yerimize opun sevin ya..saglikla buyusun yavrunuz
Allah razı olsun teşekkür ederim

Ciddi ciddi yazdınız mı şunu? Allahım sen akıl fikir ver. Annelik böyle bir şey, hep endişe hep telaş. O konuda hak veriyorum ama böyle konuşup da uğursuzluğu çağırmayın.
Ewt yazdm szn için bir sakıncasımı vr? Yahu bnden daha tecrübeli annelerin fikirlerini duymak istyrm belki aynı şeyi yaşamış kişilerden duymak istyrm. Aynı zmnda çevremden de birçok şey duyuyorum inanmak istemesem de resmen zorla beynimize vura vura anlatıyorlar

Tabiki derdim o değil ilk dişin üstten çıkması normalmi dye soruyorum burdan cvp alana kadar çevremden bin türlü şey duydum her ne kadar inanmak istemesem de resmen insanın aklına giriyorlar yok normal değil bzm çocuklarımız hep Altan çıkarır önce bilmem ne üffrf
Bebeğin doktoruna sormayı denediniz mi? Belki o zaman tatmin olursunuz

Ewt yazdm szn için bir sakıncasımı vr? Yahu bnden daha tecrübeli annelerin fikirlerini duymak istyrm belki aynı şeyi yaşamış kişilerden duymak istyrm. Aynı zmnda çevremden de birçok şey duyuyorum inanmak istemesem de resmen zorla beynimize vura vura anlatıyorlar
Sizin için sakıncası yoksa benlik bir durum yok. Buna inanıp sormanız bile garip. 🤷🏻‍♀️

Bazı bebekler erken çıkarmaya başlıyor diş, olabilir yani. Ek gıdayı denemeye başladıysanız dişlerini kaşıyabileceği sebzeler ya da bebek bisküvileri verebilirsiniz. Diş kaşımaya uygun, organik ve tadı da güzel olan Hero Baby organik bebek bisküvisi kullanabilirsiniz. ben severek kullanmıştım, çocukluğumuzdan beri bildiğim markayı değiştirdim buna geçtim.

X