Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de içim rahat değil ve baya moralimi bozdu aslında .Kilo ortalamaya uygun aslında niye böyle dediki emziriyorsanız 1 ay daha bekleyin bence
Evt maalesef mama da çok denedim yemiyor ..sütüm de azaldı o yüzdenAnne sütü ile ayda en az 600 gram alıyor olmalı az almış doktor o yüzden öyle demiş canım
Benden aynen böyle olmuştum çünkü sağ göğsümü emmek istemiyordu o ara ve hep uykusunda o tarafı emziriyordum ama stres tavan yapmıştı sonra ek gıdaya başladım . Ama tabi ek gıda kg alımına yardımcı olmaz şu durumda . O yüzden yapacak bir şey yok . Bol bol süt üreteceksinEvt maalesef mama da çok denedim yemiyor ..sütüm de azaldı o yüzden
Haklısınız suan ben de sütümü nasıl arttırırım diye araştırma yapıyordum şekersiz beslenmem gerekiyor buna uygun şeyler arıyorumBenden aynen böyle olmuştum çünkü sağ göğsümü emmek istemiyordu o ara ve hep uykusunda o tarafı emziriyordum ama stres tavan yapmıştı sonra ek gıdaya başladım . Ama tabi ek gıda kg alımına yardımcı olmaz şu durumda . O yüzden yapacak bir şey yok . Bol bol süt üreteceksin
Bulgur çorbası , süt arttırıcı çaylar rezene tahin pekmez . Çok zor Allah yardımcınız olsunHaklısınız suan ben de sütümü nasıl arttırırım diye araştırma yapıyordum şekersiz beslenmem gerekiyor buna uygun şeyler arıyorum
Çok teşekkür ederim hepsini yiyeceğim artık ,bu ay diyet yaptım ama pişmanımBulgur çorbası , süt arttırıcı çaylar rezene tahin pekmez . Çok zor Allah yardımcınız olsun
Evet humana var bende de ..yarın yine bulgur yapıcam ,hep yiyorum aslında su çok içecem ..bu ay şekerim yüzünden diyet yaptım belki ondan böylr oldu çok pişman oldum .artık dikkat edicem inşallah ne kadar eksiği var bilmiyorum ama 4bucuk aylığa uyumlu demesi yetti banabende sandım ki 1 kilodan fazla eksiği var allah aşkına gram şeyler için ek gıdaya hemen geçmeyin..tabiki doymuyorsa ek gıda ama önce sütünü arttırmayı dene..bulgur ye bol boool bol su iç ne bilim humana diye bişey vardı benim sütümü çok arttıyordu, tahin helvası vs. 1 ay sonra yine aynı şekildeyse ozman ek gıdaya geçebilirsin canım
Bebekler buyuyup hareketlendikce kilo alimi yavaslar hatta zayiflar bile. Ama ayina gore kilosu gayet iyi. Anne sutude alıyorsa devam edin . Ek olarak Yogurt verebilirsiniz . 6 . Ayda ek gidaya baslayin bence . Cunku masallah kilosu cok iyi bebisininBebeğim oğlum 5aylık 7200 cıktı kilosu ,doktor az olduğunu 4.5aylığa uyumlu olduğunu söyledi çok moralim bozuldu bu ay 250 gr almış sadece .ek gıdaya geç dedi
Yanlız 4.5 ay ile uyumlu demesi aşırı saçma neye göre kime göre ben orayı anlamadım . Çünkü her bebeğin doğum kg farklı yani .Evet humana var bende de ..yarın yine bulgur yapıcam ,hep yiyorum aslında su çok içecem ..bu ay şekerim yüzünden diyet yaptım belki ondan böylr oldu çok pişman oldum .artık dikkat edicem inşallah ne kadar eksiği var bilmiyorum ama 4bucuk aylığa uyumlu demesi yetti bana
doktor mamaya başlayın dememiş yanlız ilk msj da deniyor ki doktor ek gıdaya geç dedi . KimSe burada mamaya zehir demedi . Konu sahibi bebeğe mamalar vermiş bebek kabul etmemiş bu olabilecek bir şey aynı şeyi bende yaşadım yalvardım piyasadaki tüm markaları tüm biberonları denedik olmayınca olmuyor . Şunu sormak istiyorum burada mamayı kötüleyen kim ? Ayrıca gerçekten bebek zayıf vs değil. 5. Ayda artık hareketleniyor ve eskisi gibi de kg alımı olmuyor .Bizim doktor gerizekalıydı ve 5. Ayda bile 1 kg almasını bekliyordu sonra o doktoru değiştirdik ama olan benim akıl sağlığıma oldu . Bebek mamayı kabul etmiyor içmiyorsa kadın ne yapsın ? Burnunu sıkıp ağzına döksün mü ? Bu ayda verilen en gıda nedir ? 1 yemek kaşığı . Eeee bu durumda bebeğe faydası ne ? Hiç bir şey sadece tadım yaptırmak . Mamayı almayan çocuğa yapacağı şey anne sütünü arttırmaya çalışmak . Konu sahibi zaten tutup kötü bir ayda diyet yapmış belli ki bebek hareketlendi kadın da spor yaptı süt kalitesi miktarı vs düştü işte.Kilosu bana da az gelmedi ama anlamadığım bişey var.Doktor mamaya başlayın demiş ama siz burda başlama sütünü artir diyen saçma sapan fikirleri mi dinliceksiniz .Yahu mama zehir mi herkes aklını kaçırmış bence.Hadi mamayı kotuleyip duruyorsunuz ezelden beri şimdi ek gıda da mı kötü oldu.5. ayimiz dolunca kilosu normalden fazla olmasına rağmen bebeğim çok istekli ve ek gidaga uygun diye doktorum baslatti.Wala hiç de birine sorup sorgulamadim karalar da bağlamadım.Cok ilginç herkes.
Mantıklı dediğiniz çok teşekkür ederim sağolun moral verdinizBebekler buyuyup hareketlendikce kilo alimi yavaslar hatta zayiflar bile. Ama ayina gore kilosu gayet iyi. Anne sutude alıyorsa devam edin . Ek olarak Yogurt verebilirsiniz . 6 . Ayda ek gidaya baslayin bence . Cunku masallah kilosu cok iyi bebisinin
Aynen şekere dikkat etmek zorundayım aslınds baya huysuz ama bilemedim genel olarak emziriyorum ama sütüm mü yoktu böylr oldu bilemedimDiş cikartiyor olabilir , bu dönemde iştahsız olabilir. 6 ay anne sütüne ek gıda olarak bir öğlen öğünü hariç geçmezdim. Ancak annesi sensin. Ve her bebeğin ihtiyacini en iyi kendi annesi bilir bulgur vs değil bol su.. şekerine dikkat etmen önemli. Süt yapacağım diyerek sağlığından olma. Ayrıca bebeğinin kilosu iyi. Bir ay boyunca aç kalmış olsa aşırı huzursuz bı Bebek olurdu. Demekki aç kalmamis
Bence de drlar hepsi ayrı cinsYanlız 4.5 ay ile uyumlu demesi aşırı saçma neye göre kime göre ben orayı anlamadım . Çünkü her bebeğin doğum kg farklı yani .
Mamaya başla demedi dikkatli okursanız ek gıdaya geç dedi ,mama yemiyor çünkü .mamayı çok marka denedim ama almadı maalesef .Durduk yere Karalar bağlamıyorum bebeğim bu ay az kilo almış demekki yetmiyor beslenmesi ,hangi anne olsa üzülür bu duruma ,hele de doktor kilosu az demişse ..sizin bebeğinizin kilosu iyiymiş ek gıda da yemiş yani ben olsam ben de Karalar bağlamam .ama empati kurun biraz .Kilosu bana da az gelmedi ama anlamadığım bişey var.Doktor mamaya başlayın demiş ama siz burda başlama sütünü artir diyen saçma sapan fikirleri mi dinliceksiniz .Yahu mama zehir mi herkes aklını kaçırmış bence.Hadi mamayı kotuleyip duruyorsunuz ezelden beri şimdi ek gıda da mı kötü oldu.5. ayimiz dolunca kilosu normalden fazla olmasına rağmen bebeğim çok istekli ve ek gidaga uygun diye doktorum baslatti.Wala hiç de birine sorup sorgulamadim karalar da bağlamadım.Cok ilginç herkes.
Çok teşekkür ederim gayet iyi açıklamışsınız beni de anlamışsınız özetlediniz durumumudoktor mamaya başlayın dememiş yanlız ilk msj da deniyor ki doktor ek gıdaya geç dedi . KimSe burada mamaya zehir demedi . Konu sahibi bebeğe mamalar vermiş bebek kabul etmemiş bu olabilecek bir şey aynı şeyi bende yaşadım yalvardım piyasadaki tüm markaları tüm biberonları denedik olmayınca olmuyor . Şunu sormak istiyorum burada mamayı kötüleyen kim ? Ayrıca gerçekten bebek zayıf vs değil. 5. Ayda artık hareketleniyor ve eskisi gibi de kg alımı olmuyor .Bizim doktor gerizekalıydı ve 5. Ayda bile 1 kg almasını bekliyordu sonra o doktoru değiştirdik ama olan benim akıl sağlığıma oldu . Bebek mamayı kabul etmiyor içmiyorsa kadın ne yapsın ? Burnunu sıkıp ağzına döksün mü ? Bu ayda verilen en gıda nedir ? 1 yemek kaşığı . Eeee bu durumda bebeğe faydası ne ? Hiç bir şey sadece tadım yaptırmak . Mamayı almayan çocuğa yapacağı şey anne sütünü arttırmaya çalışmak . Konu sahibi zaten tutup kötü bir ayda diyet yapmış belli ki bebek hareketlendi kadın da spor yaptı süt kalitesi miktarı vs düştü işte.